Palettipöhköyttä

perjantaina, tammikuuta 24, 2014

Ensin mä olin sillee, et ei, en ees avaa.
Sit mä olin sillee, et jos mä vaan kurkkaan.
Sit näin jotain ohittamatonta, mutta enhän mä voinut.
Äkkiä selain kiinni.
Sain hillittyä itseäni varmaan tunnin ja sitten repsahdin.
Kerran kun repsahdin, pistin överiksi :P

Kuka arvaa mistä on kyse? No kyllä, meikeistä! Tai johan sen varmaan arvasi otsikosta :P Mut niin siinä oikeesti kävi. Repsahdin, vaikka kuinka yritin estellä itseäni. Läpsin melkein nakkejani, etten olisi sortunut tilaamaan. Syytän taas vain noita sähköpostiin kilahtelevia uutiskirjeitä. Tällä kertaa kerrottiin Beaytubayn alkaneista aleista ja mä ajattelin ihan vain pikaisesti vilkaista mitä siellä tänä talvena oli tarjolla. No, se pikainen vilkaisu sitten paljasti jotain sellaista, että jouduin taistelemaan itseni kanssa oikein toden teolla. Järki vastaan tunteet, te tiedättekin jo miten se sitten päättyi. Tunneihminen kun olen, niin sehän se taas voitti. Nyt olen kyllä niin onnellinen upeiden palettien omistaja, ettei kyllä sortuminen kyllä haittaa enää yhtään :D Niksulle mä kyllä räpyttelin silmiä muutamaan otteeseen oikein sievästi. Hän vain nauroi mun himotuksille. Totesi vain, että nythän meillä on niille enemmän tilaakin niille, joten oletan saavani ostella meikkejä enemmänkin ;) Palettien lisäksi ostin vielä Tweezermanit, mutta niistä enemmän sitten omassa postauksessa.

Katsokaa nyt näitä <3

BEAUTYBAY.COM Tweezerman 13,50€

Mä meinasin niin pyörtyä onnesta, kun pakettia avasin. Pöhkö? Jep :D Kuulin ensimmäisen kerran näistä paleteista Youtuben meikkiguruilta ja jo silloin ne kaivaituivat tuonne aivosopukoihin kutkuttelemaan. Ja kun nämä molemmat siellä aleissa koreili, oli mun ihan pakko kotiuttaa ne. Ei siinä lopulta ollut enää kahta sanaa, kun naama onnesta soikeena nämä tilasin. Soikea naamataulu edelleen, ihan vain näitä kuviakin katsellessa.


BEAUTYBAY.COM Too Faced 36,10€

Too Faced Joy to the Girls paletista löytyy 15 luomiväriä, niin mattaa kuin shimmeriä, sekä Lashgasm ripsiväri. Paletti itsessään on pahvinen ja pysyy kiinni magneetin avulla. Mielestäni paletissa on melko helppokäyttöisiä värejä, mutta harmillisesti en ole vielä ehtinyt testaamaan niitä. En ole raaskinut edes vielä upottaa sormiani noihin, pitihän kuvat saada otettua ensin :D Tyhmää vaan, kun värit eivät toistu täydellisesti kuvissa.


BEAUTYBAY.COM Urban Decay 43,90€

Urban Decayn Vice 2 paletista löytyykin 20 luomiväriä, todella monipuolisesti eri värejä ja myös mattaa sekä shimmeriä. Lisänä tulee myös kaksipäinen sivellin. Paletti on todella jämäkäntuntuista muovia ja pysyy kiinni klikkikiinnityksellä. Tykkään paletin ulkonäöstä paljon ja sisällöstä sitäkin enemmän. Siis apuva! Niin upeita sävyjä, että henki salpaantuu. Siinä sitten sävyjä tuijotellessa onnesta soikeana tiesin tehneeni oikean valinnan kun tilasin nämä. Huikea paletti! Olisin kyllä katkerana katsonut muiden postailuja näistä, jos itsehillintäni olisi pitänyt.

Vicellä kerkesinkin jo vähän leikkimään. Viime lauantaina otin paletin testiin ja käytin paletista viittä sävyä meikkiin. Ylärivin upea metallinen hopea shellshock löytyy silmän sisänurkasta. Keskimmäiseltä riviltä lilahtava betrayal liikkuvan luomen keskeltä ja kameleontti tummempi lila voodoo löytyy ulkonurkasta. Häivyttelin alarivistä habitillä ja tummensin koko komeutta rewindilla. Tässä sitten ensimmäisen kokeilun lopputulos.
Voi ärrinmurrin, kun en saanut sävyjä toistumaan niin upeasti kuvissa, mitä luonossa olivat. Voin kertoa, että menetin sydämeni paletille täysin. Yritän pistää parempia kuvia pikaisesti eetteriin. Löysin paletin avulla kauan kadoksissa olleen värileikkien iloisuuden. Okei, änginhän mä tähänkin ruskeaa, mutta vaan häivytyseen. Miltäs teistä näyttää?Meinasin äsken saada ihan hirmuisen kakislaagin. Kirjoittelin tätä postausta ja sitten puf ja kaikki katosi kuin pieru saharaan. Onneksi kaikki tallella ja sain postattua. Joskin, mun eilen kirjoittamani ja julkaisemani postaus, ei sitten koskaan tullut julkiseksi asti. Ai että kun ketuttaa. Noh, pistän sen tulemaan sitten huomenna, mä kun olen onnellisesti lillumassa. Kerron tästä lisää myöhemmin :) Ihanaa viikonloppua muruseni <3

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihan hurjan nätti meikki! Ja paletit näyttää kans upeilta, tuommoiselle meikkitaiturille suotakoon tuommoiset hurahdukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen ♥
   Tuota noin... uskallanko postata kaikki muut kosmetiikat, mitä olen onnitustunut haalimaan? :D

   Poista