Liikunnat loppuvuosi 2013 ja alku 2014

maanantaina, tammikuuta 13, 2014

Kuten arvata saatta, silmät luppaa. Oma vika, mitäs valvoin...

Liikuntapäivitykset jäivät loppuvuodelta uupumaan ihan kokonaan, enkä ole tässä hötäkässä kerennyt vuoden 2014 ensimmäisestä viikostakaan höpöttämään. Eipä siinä, ei olisi kamalasti ollutkaan mitään mistä selittää. Loppuvuonna kiire teki tehtävänsä ja liikunnat jäivät ihan olemattomiin. Ja lopulta kun kiire hellitti ja joulu tuli, iski muhun se himputin tappolentsu. Siitä kestikin toipua ja vieläkin multa irtoaa räkää, se tosiaan tulee jostain takaraivosta asti. Liikuntojen pariin olen yrittänyt tässä varovasti taas palata ja olen käynyt tutustumassa meidän uusiin lenkkipolkuihin. On muuten jännää lähteä tutustumaan uusiin paikkoihin, kun välistä sitä saattaa löytää itsensä naapureiden pihalta :D Uusi lenkkireitti onkin jo löydetty ja sitä pystyy lähteä varioimaan ihan mukavasti, ettei samaan reittiin kyllästy. Harmillisesti lenkkiin kuuluu pitkiä pätkiä autotien reunassa kulkemista, eihän tuolla maalla mitään kävelyteitä tunneta. Mutta kivaa tässä on se, että lenkkiin kuuluu pitkä pururata, jota voi suhailla ristiin rastiin miten perin vaan. Se ei ole sellainen tavallinen kierrettävä vaan sieltä löyty monia eri reittejä. Sitä siis olisi kiva lähteä tutkimaan.Joulun alla tuli mäyssättyä ihan tuhottomasti liikaa. Sitten kun oli vielä kipeenä eikä lähteny kuluttamaan sitä kauheaksi kummuksi syötyä vatsaa, niin voitte kuvitella mikä on lopputulos. Aika lähelle kesämasua tässä on päästy. Salitreenitkin kun kaiken kiireen ja kipeilyn keskellä jäi pois, on olo taas kuin tankilla. Nyt kun olen tervehtynyt, on aika ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni. Salille on palattava ja ilmojen toivon mukaan pikaisesti lämmetessä ja valoistuessa, palaan lenkkipoluillekin suuremmalla innolla. Nyt siis suurin kynnys on vain minä itse.

Mikä sitten viime vuonna meni taas pieleen liikuntojen ja elämäntaparemontin muutoksessa? No ne perusvirheet, mitä olen tehnyt jo aivan liian monta kertaa. Oma asenne pitäisi ensin muuttaa ja se se isoin homma onkin. Tätä siis taas lähdetään työstämään. Liikunnat, syömiset ja oma asenne. Jos näitä saataisi hiottua oikeaan suuntaan, olisi varmasti olo itsensä kanssa helpompaa. Helppoa tämä ei tule olemaan, sen tiedän. Mutta jos tahto on kova, niin eikö sen pitäisi hieman helpottaa treenejä? Joskin, se tahtokin tuppaa välillä katoamaan, varsinkin kun niitä muutoksia odottaa niin kovasti. Toivon kovasti, että tänä vuonna onnistuisin tavoitteessani hieman paremmin!

Onko teillä jotain tavoitteita vuodelle 2014? Laihdutus, kiinteytys, lihasten kasvatus? Millä te saatte pidettyä motivaation yllä?

You Might Also Like

0 kommenttia