Uusi ja isompi

lauantaina, tammikuuta 11, 2014

Hyvä etten äsken tipahtanut sohvalta, kun nauroin maha kippurassa. Putouksessa oli taas tosi hauskoja uusia hahmoja. Taas on lauantai iltoina pakko parkkeerata pylly tiukasti sohvaan ja töljätä maha kippurassa töllöä. Pitää vielä katsoa hetken aikaa, kunnes pystyy sanomaan oman suosikki hahmon, mutta Jäbäleissön sai kyllä sellaiset naurut aikaseksi. Kuinka moni teistä aikoo seurata Putouksen tänä vuonna?

Kuten teille kerroin, on tänne uuteen kotiin tehty jo ensimmäinen uusi huonekaluostos. Vanha ruokailuryhmä, ai siis pieni pöytä ja tuolit alkoivat tuntumaan aivan liian pieniltä uudessa keittiössä. Nyt kun toivottavasti meillä alkaa vieraitakin rampata enemmän kuin meidän pienessä pesässä, pitihän meidän hommata ruokapöytä, missä mahtuu useampikin istumaan. Olin myös haaveillut isommasti ryhmästä jo kauemman aikaa ja nyt vihdoin sen pääsi toteuttamaan.


Hieman huono kuva tuli napattua vanhasta pöydästä uudessa tilassa, mutta kovin orpo tuo pöytä keittiössä oli. Uusi ruokailuryhmä toi kyllä hymyn huulille. Vai mitä olette mieltä?


MASKU Pöytä á 873€ tuoli á 129€
(hinnat normaalihintoina, me saimme alennusta)

Ryhmä on ostettu Maskusta ja pöytä on merkiltään Pohjanmaankalusteen Merlyn. Siinä on todella tukevat jalat, valkoiseksi maalattua puuta ja lasi päällä. Tuolit valitsimme erikseen meidän makuumme sopiviksi ja ovat Oliviat, mustat keinonahkaiset valkoisilla jaloilla. Me tykäsyimme tähän settiin vielä enemmän, kun saimme kasattua omaan keittiöömme. Mutta kaipaisin teidän apuanne. Pöydän lasipinta varmasti kestää jos astiat kolahtelee siihen, onhan se karkaistua lasia. Se ei myöskään kumise inhottavasti, kun on sen verran tiiviisti pöydän pinnalla. Kuitenkin haluaisin siihen joko liinan tai tabletit. Tabletit sen takia, että suojaavat jokaisen ruokailijan alla, kun taas liina olisi vain keskellä. En myöskään halua liikaa peittää pöydän pintaa, kun tuo pinta on mielestämme upea. Mitä siis tehdä? Kertokaas teifän mielipiteenne <3

Mutta mitä te olette mieltä? Oliko onnistunut valinta?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihana pöytä! Ja uskoisin että hyvin passaa liinat tuohonkin. Ja tosiaan, kyllä vaan isossa keittiössä passaa olla iso pöytäkin :)
  Multa on ihan menny ohi et putous alko tänää, onneksi sattumalta avasin telkun niin ehin lopun nähä siitä :) tosin sketsihahmot meni silti vähän ohi kun oli iltapuurojen aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla, että pyötä on ihana. Me ainakin tykätään hirmuna. Iso se olla pitää ;)
   No, vielä kerkeää hyvin mukaan seuraavassakin jaksossa. Ensimmäisessä aina vähän tutustutaan vaan. Ens lauantaina sitten uus yritys ;)

   Poista
 2. Sehän on ihan perfect! Kyllä kelpaisi tuossa aamupalaa mussutella. :) Vanhasta pöydästäkin kyllä tykkäsin, mutta olihan se tuohon tilaan aika pikkuruinen.

  Meillä ei ole pöytää laisinkaan.. Syön uudessa keittiössä seisten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihana kuulla, et siekii tykkään :) Sun pitää joskus tulla brunssille, mä teen :) Olihan se vanhankin ihan kiva, mutta aivan liian pieni uuteen keittiöön.

   Voi ei! :D Sopiiko teille sinne pöytä kuitenkin?

   Poista
 3. Se on hiano:D Nyt kelpaa tulla kahvittelemaan ja nauttimaan vaikka iltapalaa teille♡
  Ja putous..... kyllä sitä on odotettu ja ihanaa että alko, mutta joo vielä lemppari hahmoo ei osanna sanoo....
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) Nyt äkkiä sit tänne iltapalalle! Ja yökuntiin!
   Putousta pitää kyllä seurata :D Päivitä sit, kuka on suosikkis ;)

   Poista