Ikea shoppailua

torstaina, toukokuuta 15, 2014

Tösähti tässä yks kaks mieleen, että olen totaalisesti unohtanut esitellä teille mun muut Ikea ostokset. Siis ne kaikki pikkujutskat tän työpisteen oston ohella. Ja tää kaikki tuli mieleen, koska ajattelin huomenna ihan vaan pikaisesti piipahtaa Ikeassa hakemassa yhden tarjousjutun. Ikea on kyllä ehdottomasti paikka, mistä ei voi lähteä tyhjin käsin koskaan pois. Työpisteen oston aikaan tarttui siis kaikkea muutakin kotiin. Muutama isompi huonekalu odottaa edelleen kasailua...koska seinä pitää maalata ensin. Miten sitä onkin tullut niin muistamattomaksi, että unohtaa esitellä näitä ihania pikkuisia kotiostoksia. Eli nyt siis muutamat pikkuisemmat Ikeaostokset esittelyyn :)

IKEA Ribba-kehys 4,99€

Nämä ihanat valkoiset, melko massiivisella reunuksella olevat kehykset odottelee edelleen kuvia esiteltäväksi. Nämä olivat mielestäni vain niin tyylikkäät, että oli ihan pakko ostaa :) Näitä haluaisin kyllä vielä lisääkin...

IKEA Lugnt-kynttilät 3,99€

Nämä hekumallisen hedelmän tuoksuiset kynttilät oli myös ihan pakko ostaa! Tuo tuoksu noissa on niin ihana, ananasta ja mangoa. Niin ihanat!

IKEA Variera-laatikot pieni 2,99€ iso 4,99€

Tarvitsin keittiönkaappeihin sopivia sisuslaatikoita, joihin olisi helppo pistää siististi avatut pussit ja paketit. Nämä muoviset laatikot ovat ajaneet asiansa paremmin kuin hyvin ja ovat mielestäni vielä oikein siistit :)

IKEA Skyn-kulho 10€ norm. 24,95€

Tein myös ihan mahtavat löydöt Ikean löytö-osastolta. Myyjä laittoi juuri esille tätä ihanaa kulhoa ja nappasin sen samantien parempaan turvaan ostoskärryymme. Niin kaunis muotoilu ja ihanan reilun kokoinen kulho! Eikä ollut kallis!

IKEA Skubb-kenkälaatikko 1€/kpl norm. 9,99€/4kpl

Toinen mieletön löytö oli  nämä kenkälaatikot. Ihanaa saada kengät hitusen siistimmin järjestykseen. Ja siis nämä löytötorilta ostetut tuotteet olivat olleet vain esittelykappaleita. Kaikki ihan priima kunnossa.

IKEA Gåser-matto 34,95€ norm. 49,90€

Viimeisenä vielä tarjouksessa olleet matot. Näistä näette parempaa kuvaa myöhemmin. Makkariin nämä siis muutti ja ovat pitkää nukkaa.

Ikea on kyllä sellainen paratiisi, että vähän jo pelottaa, mitä sitä huomenna sitten törsäilee ;P

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Ikeasta löytää kyllä vaikka mitä ihanaa. Vähän jo huolettaa paljonko sieltä tänään roudaan kamaa kotiin ;p

      Poista
  2. Mulla on kans noi kynttilät, tuoksuu niin ihanalle. Tulee aina se ananas-jaffa (taimikälie) mieleen ku ohi kulkee :D
    Mahtavia löytöjä oot tehny poistohyllystä, toi valkoinen kulho on tosi nätti.
    Ja nuo valkoiset laatikot on semmosia joita oon aina hypistelly mut en oo keksiny käyttöä ni jääny toistaiseksi vielä kauppaan. Hmm..tarviskohan meidän keittiö tuollaisia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ananas-jaffa kyllä tulee tuoksusta mieleen, on kyllä niin ihana!
      Joo, kerrankin tein todella hyviä löytöjä poistohyllystä. Harvemmin sieltä mitään mukaan edes lähtee. Noita kenkälaatikoita olis ollu enemmänkin, mutta en kehdannut enempää ottaa ;D
      No kyllähän teidänki keittiö tarttee! Mieti nyt miten kivassa järkässä pysyy kaikki puolikkaat makaronipussit yms. Tuo pienempi on meillä herkkulaatikkona ;p

      Poista
    2. Eikä mitä, eikös tuon isomman pitäisi olla herkkulootana ;)

      Poista
  3. aijaijai, voitko lähtee mun kaa soppaa joku kerta, löydät AINA kaikkee ihannaaaaaa<3
    Hih, huomen nähdään....

    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi lähtee millo vaan :) Millo siis mennää ;)
      Jee, huomenna nähhää ♥ Oon töiden jälkeen lähdössäkin shoppaa lahjaa poitsulle ♥

      Poista