Maximekkoja

tiistaina, toukokuuta 20, 2014

Mä olen ollut pikkuisena totaalinen prinsessa. Mulla oli upeat röyhelömekot ja taisin asua niissä pitsiunelmissa joka päivä. Sitten tapahtui jotain ja pikku Janetista muovautui poikatyttö. Meidän talossa asui oikeastaan vain poikia ja leikin sitten heidän kanssaan. Mullakin oli lyhyet hiukset, veljeni vanhat vaatteet sekä erittäin poikamainen asenne. Ei sillä niin väliä miltä näytti, osasin räkiä yhtä hyvin kuin pojat ja kielenkäyttökin taisi olla sitä luokkaa. Mekot ja kaikki tyttömäiset jutut eivät enää kuuluneet mun elämään. En oikeastaan muista, missä vaiheessa tyttömäisyys alkoi hiipiä takaisin minuun. Yläasteella meikkasin kyllä pahan akneni vuoksi, mutta farkut ja hupparit taisi silti olla se jokapäivänen asu. Hissuksiin tyttömäisyys tai nykyisin kai pitäisi sanoa naisellisuus tuntuu enemmän ja enemmän omalta jutulta. Vaatehuoneeseeni on siis muuttanut yksi jos toinenkin naisellisempi vaate ja viime kesänä menetin sydämeni täysin maximekoille. En sano, että ne sopisi mulle mitenkään tän kovassa sulattelussa olevan uimarenkaan kaveriksi, mutta miten ihanan helppoja ja mukavia maxit ovat! En olisi voinut kuvitellakaan. Olen siis haalinut niitä jo muutamat, nyt sit olisikin tarkoitus yrittää niitä kovasti käyttääkin.


Tällä hetkellä kaapista löytyy siis viisi maximekkoa, joista kolme olen ostanut ihan vähän ajan sisään.

NELLY.COM leomaxi 34,95€

Tämä tuubimallinen leokuvioinen maxi on esiintynyt blogissa jo joskus kauan sitten. Bongasin sen muistaakseni joltain toiselta bloggaajalta ja mun oli saatava oma. Onhan tuo edelleen ihana, mutta arvatkaas monta kertaa on ollut käytössä. Jep, tasan nolla. Jotenkin kummallisesti tuo sittenkin oli mulle epäsopiva. Kuosi on musta edelleen ihana, mutta jokin tässä nyt mättää. Ehkä se on tää oma kroppa.

H&M harmaa maximekko 8€

Sitten tein alelöytöjä Hennesin nettikaupasta. No kun halvalla lähti, niin pitihän se nyt ostaa. Ostin kyllä samaan aikaan tämän harmaan että mustan maxin, mutta äidille meni musta. Tämän mekon vuoksi olen nyt ostanut nuo kaikki muutkin. Viime kesänä meinaan hiffasin, miten ihania nämä ovat! Rento neule vaan päälle ja uimis on piilossa. Ihan parasta.

BOOZT.COM Vero Moda raidallinen maximekko 12,95€

Uusia nettikauppoja selatessa törmäsin Boozt.comissa erittäin halpoihin maxeihin ja ihan mielenkiinnosta sitten tilasin, että tulisi uusi nettikauppa tutuksi. Hyvin toimi niin lähetys kuin palautuskin, joten kyllä jatkossakin uskaltaa ostaa. Tämä on kyllä huomattavasti tiukempi entä tuo tottumani Hennesin mekko, joten lölleröt näkyy tässä melkoisen hyvin. Josko tässä nyt saisi timmiydyttyä ja kehtaisi pukeutua näihin jopa ilman neuleita.

BOOZT.COM Vila khaki maximekko 12,70€

Toisena maxina Booztilta valitsin khakin maxin. Tätä mä olen himoinnut jo tovin ja nyt sitten sain omaksi. Hykertelin kyllä onnesta. Harmillisesti tämäkin on melkoinen makkarankuori. Ihana se kuitenkin on.

SEPPÄLÄ raitamaxi 13,93€

Uusin maximekko lähti matkaan viime perjantain shoppailureissulla. Seppälässä oli kaikki tuotteet -30% ja tämä ihanuus roikkui heti ovensuussa. Se oli pakko napata heti mukaan sovituskoppiin ja sitä kautta sitten kotiin. Hintakin jäi kivan alkaiseksi. Mutta eikös vaakaraita lihota? Vai pystyraitako se oli? Njääh, sama kai tuo. Tämän materiaali on niin ihanaa, että tekisi mieli hengailla siinä muuten vaan koko ajan. Nyt mun pitää vaan oikeasti sitten käyttääkin näitä kaikkia.

Mitäs te tykkäätte maxeista?

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. Mulla on kans toi hennesin maxi ja se oli Dubaissa mukana ja kovassa käytössä, love it! Tahon lisää ton tyyppisiä! Mulla tossa päällä joku lörötoppi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, lörötoppikin voisi sopia! Enpä ole tullut ajatelleeksikaan. Mä kun en oikein handlaa tätä pukeutumista ;D Äiti kans tahtoi multa sen mustan maxin nimenomaan Dubain matkalle :D

      Poista
  2. Tykkään maxeista, tuo Seppälän raitamekko on just sellainen, mikä itsellä on ollut vähän aikaa hakusessa, joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, jos löysit jotain mitä olet etsinyt :) Tuo Seppälän maxi on kyllä niin ihana ja matsku kans!

      Poista
  3. Ihania mekkoja!
    Toi Seppälän raitamekko on niin ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Mä olen aina vältellyt raitaa ihan hirmuisesti, mutta tuo vaan oli niin ihana! :)

      Poista
    2. No niin, kiitti vaan! Arvaa keikkuuko se nyt munkin vaatekaapissa? ;D <3

      Poista
    3. Hihii, menit sit ja ostit kans :D Hyvä hyvä :)♥

      Poista
  4. Maxit on ihania! Minkäs pistät lauantaina päälle? ;)

    VastaaPoista
  5. Oi kun näyttää kivoilta, etenkin raidalliset! mullakin maksimekko ostoslistalla ja voipi olla että ens ostosreissulla täytyy käydä seppälän kautta kurkkaamassa tarjonta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä kattomassa Seppälästä. Siellä oli vaikka mitä kivoja, juhlavempiakin! Ja tuon raidallisen normihintakin oli vain 19,90€ ei siis rokota liikaa lompakkoa :)

      Poista
  6. Lööv lööv! <3 Tuo vihreä löytyykin jo viime kesältä, mutta alkoi himottaa tuo Seppälän raidallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sun takia mä muistaakseni siihen virheään rakastuinkin :D Käy ihmeessä kattomassa tuo Seppälän raidallinen, se on ihana! Ja matsku varsinkin!

      Poista