Fantazya 4-vuotta : Synttäriarvontaviikko - arvonta nro1

maanantaina, marraskuuta 03, 2014

Paaljon onneeaa vaan,
paajon onneeeaaa vaaaan,
paljon oonneeaa Fantazya,
paljon onneeeaaa vaaaan <3


Juu, mä just sit laulaa lurautin omalle blogilleni. Kai te yhdyitte kaikki samaan ääneen? ;) Takana on siis jo neljä vuotta tätä rakasta harrastusta ja ihan varmasti vielä tästä eteenpäinkin jatkan hommaa. Onhan tää mulle omanlainen purkupaikka, ihana harrastus ja saan luoda sitä kaikkea mistä tykkään. Tämä on ehkä yksi parhaimmista päätöksistäni ikinä, tämä oma pikku blogini. Olen tämän kautta tutustunut niin upeisiin ihmisiinkin, että jos joku teistä suunnittelee bloggaamista niin mä todellakin suosittelen. Tämä on ihan mahtavaa hommaa :)

Haluan myös ehdottomasti kiittää teitä rakkaita lukojoitani. Tämä homma on tuhannesti mahtavampaa teidän upeiden kommenttien takia. Olette ihan mahtavia ja se miten olen saanut mahtavan lukijakunnan tässä neljässä vuodessa. Olen ihan sanaton. Kiitos siis jokaiselle bloggerin kautta kirjautuneelle, kiitos jokaiselle ihanalle anonyymille, kiitos teille kaikille. Olette parhaita <3

Se, että mä olen ollut ihan fiiliksissä näistä mahtavista vuosista ja teistä, halusin järkätä teille murusilleni jotain kivaa ja mahtavaa :) Tänää alkaa siis arvontaviikko! Joka päivälle uusi arvonta, joten olkaahan kuulolla ja valppaina ja osallistukaa oikein ryminällä :) Arvon sellaisia tuotteita teille murusilleni, joista itse pidän kovin, joita olen hyviksi ja mahtaviksi havainnut.

Ja nyt, oletteko valmiita, on ensimmäisen arvonnan aika!!!



En tiedä, miten hyvin olen antanut blogissani teehimoni kuulua. Olen oikea teenlillittäjä ja päivässä tulee kumottua herkästi useampikin kupponen. Mulle tee on varmasti vähän samanlainen kuin monelle kahvi. Mun päivä ei tunnu lähtevän liikkeelle ilman teekupposta. Mutta toisaalta, en osaa mennä nukkumaankaan ilman illan viimeistä lämpöistä kupposta. Tee on ihanaa! On niin monia ihania teemakuja, että välillä ne vievät ihan kielen mennessään. Tee on mulle myös pieni nautinto hetki. Mä juon teeni ihan teenä, ilman mitään lisäaineita. Vähän kylmää vettä lorautan joukkoon, ettei liian kauaa tarvitse odottaa jäähtymistä.


Teetä on ihanaa nauttia niin yksin kuin seurassa. Seurassa se tietysti maistuu vielä tuplaten paremmalle. On monia hetkiä, mihin tee sopii kuin nenä päähän. Rakastan lukea lehtiä ja juoda samalla kupposen vaikka Nordqvistin Keisarin morsianta. On ihanaa parantaa ystävien kanssa maailmaa juoden esimerkiksi Nordqvistin Muumimamman voimajuomaa, se todella auttaa. Tee parantaa, kun on flunssainen olo. Se myös saa väsyneen työläisen piristymään. Tee on ihan huippua!


Nordvistin teet on mulla päivittäisessä käytössä. Yllä mainitsemani Keisarin morsian taitaa ollakin kaikista teemauista lempparein. Se on tarpeeksi neutraali kuitenkin upean makunsa vuoksi. Juuri tälläkin hetkellä hörpin kupposta. Eilen Niksun kanssa maisteltiin ihania Nordqvist Easy makuja ja mä tykästyin kovasti tuohon OMG toffeen makuiseen teehen. Ihana maku ja kivan makea.

Nordqvist kertoo sivuillaan näin: Suomalaiset ovat teen suhteen yhä laatutietoisempia. Siksi Nordqvist-teet valitaan huolella ja asiantuntemuksella tunnettujen teetilojen parhaista laaduista. Läheinen yhteys suomalaisiin teeharrastajiin ja teenjuojiin on tärkeää laadunvalvonnalle ja tuotekehitykselle erityisesti valikoiman ja pakkaustekniikan kehittämisessä.

Kyllä, mäkin voisin sanoa, että me taidetaan koko ajan olla yhä laatutietoisempi juomistamme teestä ja tahdomme juodun teemme olevan laadukasta. Nordqvist on suomalainen yritys ja he ovat tuottaneet teetä jo yli 35 vuotta.


Nyt kun meillä on suklaat syöty parempiin suihin ja teetä nautittu hartaudella, on aika julkistaa arvonnan säännöt.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

Arvontaan osallistuaksesi, jätä kommentti jossa kerrot oman teetarinasi. Milloin juot teetä mieluiten? Onko sinulla joku tietty lempitee? Mustaa, vihreää vai jopa valkoista? Mitä siis tykkäät juoda?

Arvonta-aika on tasan viikon verran. Ensi maanantaina 10.11. klo 12:00 päivällä arvonta päättyy, joten laitahan siihen mennessä osallistumiskommenttisi. 

Arvon kaksi samanlaista pakettia, joten kaksi voittajaakin :)
Nordqvist Easy
Nordqvist Vihreä Aarre
Nordqvist Muumi, Kaikki hauska on hyvää vatsalle

Tulehan ensi maanantaina katsastamaan, oletko voittanut!
Mikäli voittaja ei ilmoittaudu minulle viikon sisään 17.11. mennessä, arvotaan paketti uudelleen.



Nyt siis, kommenttiboxi laulamaan. Palkintona niin ihania teemakuja!


*yhteistyössä Nordqvistin kanssa. Palkinto on sponsoroitu.

You Might Also Like

40 kommenttia

  1. Häppeiiii pööttei♡♡♡♡
    Mukana arvonnassa, iltateen ja vaikka ihan huvikseen teen lillittäjä ilmottautuu:)
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja se on tällä hetkellä vihreä tee joka on vienyt mennessään, ehdottomat lempparit tällä hetkellä Liptonin Mandarin Orange ja Forsmanin Paratiisi
      -Skeit-

      Poista
  2. Häppeiiii pööttei♡♡♡♡
    Mukana arvonnassa, iltateen ja vaikka ihan huvikseen teen lillittäjä ilmottautuu:)
    -Skeit-

    VastaaPoista
  3. Onnea nelivuotiaalle!! :)
    Mäkin rakastan teetä, ja lähes kaikki menee, makuteet mieluiten <3 Aamuisin juon mustaa ja iltaisin vihreetä :)

    VastaaPoista
  4. Onnea blogisynttäreistä!
    Teetä tulee litkittyä kyllä suuri määrä joka päivä. Sadepäivän ilo-niminen tee on ehdoton suosikkini, mutta myös ihan perus Liptonin pussiteet menevät hätätapauksessa :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Onnea blogille ja kirjoittajalle myös!:)
    Teetä juon usein talvisin illalla ja jos tarvitsee lämmikettä,muuten olen enemmän kahvi-ihmisiä. Flunssassa tulee juotua kahvin sijasta teetä hurjan paljon. Teestä en tykkää ilman maitoa tai sokeria,toki en kyllä olekaan maistanut kuin muutamia makuja. Eniten tulee juotua perus liptonin yellow teetä ja 3 sinetin tee on aika herkkua! Erikoisin mitä oon maistanut oli joku toffee mustikkamuffini tee,ei kyllä ollut normaalia marjateetä kummempaa:D riparilla taas tuli maisteltua aivan älyttömän hyvää karamellin makuista teetä,mutta siihen ei kyllä maitoa tai sokeria tarvinnut,sen verran herkkua!:D

    VastaaPoista
  6. Oiii hurjasti onnea !! ♥
    Mä rakastan teetä, kahvia en juo itseasiassa ollenkaan, joten mielelläni osallistuisin tähän arvontaan, mutta voi kun mun kaappi pursuaa jo niistä kaikista tee-purkeista :') Vähän kirpaisee olla osallistumatta, koska nää kaikki kuulostaa niiiin maukkailta, mutta joo, mun täytyy juoda nuo vanhat ensin pois :/ :') Innolla odottelen viikon muita arvontoja! Onnea vielä niin sulle kuin blogillesi, tää on huippu! <3

    VastaaPoista
  7. Paljo onneva 4-vuotiaalle! Teetä tulee nautittua lähinnä kyläreissuilla, lempparina
    nyt vihreä tee.
    ~elle~

    VastaaPoista
  8. Onnea blogin synttäreiden johdosta <3 juon päivittäin teetä ja kahvia. Kahvia kuitenkin aamuisin, töissä tauolla mutta kotona enää teetä iltapäivällä. Tämän hetken suosikkeja Liptonin Lemon macarone ja Pear chocolate. Keisarin morsianta en olekaan vuosiin ostanut, kiitti vinkistä! Saako tuota toffee makua ihan kaupasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota samaista pakettia myydään kyllä kaupassa, mutta siiä on vain pari pussia toffeeta. Muiltakin merkeiltä toffeeta kyllä löytyy. Mutta siis saa :D

      Poista
  9. Onnea menneistä vuosista ja toivottavasti tulee vielä monia lisää! :) Minä en pidä teestä, usein olen maistanut, mutta ei vaan iske :) kahvia menee sitten useampi kuppi päivässä.

    VastaaPoista
  10. Onnea 4-vuotiaalle!
    Tykkään juoda teetä iltaisin kun päivän askareet on hoidettu ja on aika rauhoittua.
    Näin syksyisin etenkin tee maistuu kun palelee, kesäisin en teetä juurikaan juo :)
    Suosikkimakuja ovat minttu ja mustaherukka.

    VastaaPoista
  11. No niin, nyt päästiin aiheeseen. Minähän juon teetä n. 3 litraa päivässä ja meinasin pimahtaa, kun puoliväliin raskautta se närästi niin, etten pystynyt juomaan. Kahvia en ole juonut yhtään mukia ikinä. Teen täytyy olla mustaa ja mieluiten otan sen vadelma- tai vaniljamaulla. Sen täytyy myös olla irtoteetä, pussiteessä ja irtoteessä on iso makuero (no kyllä minä pussiteet käytän jos voitan! :D). Irtoteen keittoa varten minulla on teenikeitin, joka ei lämmitä vettä 100 asteiseksi, yleensähän tee pilataan sillä, että keitetään vesi kiehuvaksi ja isketään kiehuvaan veteen pussitee. Kitkeräähän siitä tulee. Jatkanko vielä, olen oikea teehörhö! :D :D Niin ja isot ONNITTELUT blogille!

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia :))). Onnea onnea blogille ja tottakai mä lauloin mukana ;)

    VastaaPoista
  13. Onneksi olkoon! Olen suuri teen ystävä ja juonkin sitä useasti päivän mittaan. Ehdottomasti siis mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Juon teetä mieluiten ystävättäreni seurassa. Kaikenlainen tee käy ja sekaan laitan hunajaa. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Voi onnea taaperolle! <3 Teetä kluluu meillä iltaisin, minä sitä etupäässä juon, mutta joka ikinen ilta sitä menee kyllä :)
    Mukana arvonnassa tottakai.
    xlelamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Onnittelut!
    Juon yleensä iltateetä, vaniljatee on lempparini. Jotenkin jo pelkkä ajatus lämpimästä teemukillisesta rauhoittaa :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  17. Onnea! 4-vuotta on kyllä pitkä aika:)

    Itse en juo teetä lainkaa, mutta 9-v tytär juo kaikkia laatuja . Isältään oppinut.

    VastaaPoista
  18. Juon teetä mieluiten muiden ihmisten seurassa, toooodella harvoin yksin!
    Mustaherukkatee on ehkä lempparini. Aika usein valitsen myös roiboosteetä, jos se on vaihtoehtona!

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Onnitteluja!
    Teetä kuluu päivittäin, pyrin testailemaan aina uusia makuja. Kestosuosikkina on mansikka.
    mussaka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  20. clipperin lakritsitee on lempparini, aina iltaisin yksi kupillinen... jos sitä nyt jostain harvinaisesta syystä omassa kaapissa ole rooibos tulee hyvänä kakkosena. kahviloissa olen päätynyt usein chai- latteen.

    VastaaPoista
  21. Onnea nelivuotiaalle! ♥
    Minä en juo teetä, mutta hedelmä- ja maustehaudukkeita kylläkin. Suosikkejani ovat inkivääri-sitruuna, Forssmanin Anti-Stress tee ja Yogi Tean Sweet Chai. Teeni tulee olle voimakkaan makuista ja kauniin väristä. Etenkin syksyllä juon teetä tai siis infuusioita päivittäin jopa kaksikin mukillista. Eipä ole flunssat vaivanneet inkiväärin asiosta!

    myytillinen (a) gmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea :)

    Juon tosi paljon teetä, aamusta iltaan :D joskus menee jopa litra teetä päivässä, eri makuisina. En osaa sanoa mun lempiteetä, juon melkein kaikkea. On kuitenkin yksi jota juon harvemmin, mutta rakastan yli kaiken: Lady Grey :)

    only-mortal@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. teetä, nam =) ihanaa lämmittävää teetä, ihan perus teehen laitan aina pienen nokareen hunajaa ja hieman maitoa. marjateet/ erilaiset maustetut teet voi hyvinkin juoda ilman mitään lisukkeita. illalla kyllä, jos haluan jotain lämmintä, juon hopeateetä,elikkäs kuumaa vettä hunajalla ja tilkalla maitoa.

    VastaaPoista
  24. Onnittelut sankarille!
    Tosi kivat palkinnot jaossa!
    Tee kuuluu aina iltapalaani, yhtä suosikkimakua ei ole, eri vaihtoehtoja on niin paljon ja koetan aina löytää kaupasta sellaisen teen jota en vielä ole maistanut :)
    wafer@suomi24.fi

    VastaaPoista
  25. Olen enemmänkin kahvinjuoja, mutta välillä maistuu teekin =) Teetä litkin lähinnä iltaisin ja vadelmatee on suosikkini.
    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Paljon paljon onnea ihanalle blogille ♥ Itsehän en juo kahvia enkä teetä, mutta nykyään on niin herkullisen kuuloisia teitä tarjolla että melkein tekisi mieli opetella. Joten näillä olisi hyvä testata ;) Ja mikäli ei itselle maistu niin oispahan ainakin vieraille tarjota muutakin kuin iänikuista yhtä ja samaa..

    VastaaPoista
  27. Vihreä tee hunajan, situunan ja inkiväärin kanssa : ) (anniiina.t@gmail.com)

    VastaaPoista
  28. Mukana arvonnassa :) Ja onnea blogille!
    Kahvia en juo lainkaan, muuta teetä juon aina kun on vähän viluinen olo. Olen juonut enimmäkseen jotain Liptonin tavallista teetä, joten olisikin tosi hauskaa päästä maistelemaan näitä vähän erikoisempia laatuja :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Paljon onnea vaan!
    Juon teetä oikeastaan vain kylmään aikaan eli syksyllä/talvella, kuppi kourassa on mukava käpertyä sohvan nurkkaan.
    Suosikkina on keisarin morsian, mutta uusia makuja on aina kiva kokeilla myös.
    wonderwhy@netti.fi

    VastaaPoista
  30. Meillä menee rooibos lasten kanssa ja valkoinen tai vihreä minttu tee on ihan mun lemppari. Kyllä perus liptonki välillä uppoo :)
    -Gabriella H

    VastaaPoista
  31. voi tee! Tee on ihanaa sitä voisi juoda litratolkulla, kaikki värit menee ja uudet maut innostaa kokeilemaan! Mukina pitää olla mahd iso ja tee on parasta kun sen juo sängyssä katsellen jotain kivaa ohjelmaa!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Kahvia aamulla, teetä illalla. Mieluusti mustana mutta mausteisena. Hunajaa joukkoon ja keksi tai pari kaveriksi.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  33. Teetä, paljon teetä... kuluu aina ja jatkuvasti. Lähinnä mustaa mut jotkut vihreätkin on hyviä. Nyt löytyy juurikin keisarin morsianta ja muumiteetä :) -heidi

    VastaaPoista
  34. Onnea 4 vuotiaalle. Rooibos tee on meidän perheen yksi suosikki. Vihreää teetä tulee juotua yleensä iltaisin. Kyllä tee maailman vaihtelevuus on aika mahtavaa.
    PaulaAH

    VastaaPoista
  35. Juon teetä lähinnä talvipakkasilla, kun kaipaa iltaisin jotain lämmittävää :) Silloin tulee testailtua aina erilaisia makuja
    minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Tee edustaa minulle sosiaalista juomaa, sitä mitä tehdään kun kavereita tulee parantamaan maailmaa. Tykkään kokeilla eri teelaatuja ja yleensä pidän voimakkaista teelaaduista. Mustaa teetä vihreää mieluummin. Hunajalla.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  37. Juon teetä yleensä iltaisin, se jotenkin rauhoittaa mieltä ja kroppaa.
    Ostan yleensä pakkauksia, joista löytyy montaa eri makua, niin ei pääse kyllästymään :)
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  38. Ehdinpähän vielä mukaan :) Juon enimmäkseen tavallista teetä maidon ja hunajan kera <3
    Nimimerkki Millanen

    VastaaPoista