Fantazya 4-vuotta: Synttäriarvontaviikko - arvonta 4

torstaina, marraskuuta 06, 2014

Ihanaa, ihanaa! Ensilumi satoi tänään. Harmillisesti vain veikkaan, että sulaahan se tuosta vielä.

Ja niin ollaan päästy arvonta numero neloseen. Tällä kertaa arvottavana on jotain sellaista, mitä mä voisin haalia mielin määrin. Nimittäin siveltimiä. Meikkisiveltimet on jotain niin ihania, että en oikein itsekään ymmärrä mistä olen niihin saanut tällaisen obsession. Mutta kun on hyvät välineet meikin tekoon, tuntuu meikkikin syntyvän kuin tanssi. Niinhän se taitaa olla vähän joka jutussa. Kun on kunnon vermeet, sujuu hommatkin paremmin.


Kuten näkyy, on mulla siveltimiä kertynyt jo ihan kiitettävä määrä. Olen siis testaillut jo monenlaisia siveltimiä ja kyllä ne suosikit ja parhaimmat aina vain nousee hyvin esille. Joten tänään, teilläkin on mahdollisuus voittaa siveltimiä. Tein teille videota, jossa testaan palkintonakin olevia siveltimiä ensi kertaa. Ensi fiilikset ja testailut tallentui siis kunnolla ja näin tekin pääsette näkemään siveltimet ihan in action.


Semmoisi fiiliksiä siis. Eli jos joku ei nyt jaksanut katsoa videota, niin kerron vielä tässä, että tässä on pieni silmäsivellinsetti, joka yksinänsä riittää tekemään koko silmämeikin. Ihan mahtava nelikko!



Ja sitten, taas niihin arvonnan sääntöihin.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

Arvontaan osallistuaksesi, jätä kommentti jossa kerrot mikä on sinun lempi siveltimesi? Ja minkä verran siveltimiä omistat?

Arvonta-aika on tasan viikon verran. Ensi torstaina 13.11. klo 12:00 päivällä arvonta päättyy, joten laitahan siihen mennessä osallistumiskommenttisi. 

Tulehan ensi torstaina katsastamaan, oletko voittanut!
Mikäli voittaja ei ilmoittaudu minulle viikon sisään 20.11. mennessä, arvotaan paketti uudelleen.


Kommenttiboksi laulamaan, jos huikea silmäsivellinsetti kiinnostaa :)


*Yhteistyössä Ecotoolsin/ProCaren kanssa. Arvontapalkinto on sponsoroitu.

You Might Also Like

51 kommenttia

  1. MAC 239. Paras ikinä! Omistan ehkä n.20 sivellintä. Paras sivellinmerkki on tottakai MAC :)
    charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  2. Mun lempisivellin on kyllä mun häivytyssivellin (: Mikään kallis se ei ole, Iberoa, mutta ollut todella hyvä! Tykkään pyöreänmallisista häivytyssiveltimistä enemmän kuin litteistä ja toivon että tämä yksilö kestäisi mulla pitkään :D Siveltimiä löytyy kaksi purkillista, silmämeikkisiveltimiä taitaa olla enemmän kuin kasvoille tarkoitettuja, ne mokomat kun on yleensä kalliimpia niin en ole raaskinut niin paljon ostella. Ihan tarpeeksi noita kuitenkin on että meikinteko sujuu! :D

    VastaaPoista
  3. Lempisivellin on jättikokoinen sivellin jolla suhin aurinkopuuteria poskiin :)))

    VastaaPoista
  4. Siveltimiä on kertynyt kivasti, määrää en osaa sanoa mutta varmaan 30 :D lempi sivellin on iso häivytys sivellin jonka merkkiä en edes muista!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Okei no nyt on pakko osallistua! Ois todellakin hakusessa hyvä kulmasivellin ja luomivärisiveltimetkin kaipais uusimista.

    Veikkaan että mulla on noita kaiken maailman suteja about 30, vaan voiko niitä olla koskaan liikaa? *___* lempparina tällä hetkellä ebaystä hommattu meikkivoidesivellin, joka ei oikeesti maksanu lähes mitään, mutta toimii käytössä ihan älyttömän hyvin!

    VastaaPoista
  6. Eipä voi kehua lempisiveltimellä, jos kaikki vähäisetkin on ostettu jostain tarjoustalon alekorista yms.... ja usein on sitten käyttömukavuuskin juuri niin hyvää (eli huonoa) kuin olettaa saattaa.
    Osallistun siis tulevien lempisiveltimieni arvontaan.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  7. Aika paljon on siveltimiä kertynyt, nyt viimeksi hankin Real Techiquesin meikkivoidesiveltimen, jonka käyttöäå pitää hiukan opetella. Hyvältä kuitenkin vaikuttaa.

    Lemppari on kuitenkin suuri ja pöyheä kabuki.

    dzinni@europemail.com


    VastaaPoista
  8. kovin paljoa ei siveltimiä löydy, käyttökerratkin aika vähäiset =D nyt olis ainakin kunnon ohjeistus siveltimien käytölle =)

    VastaaPoista
  9. Pehmeä poskipunasivellin + säilytyskotelo. Siveltimiä mulla 4 kpl. (anniiina.t@gmail.com)

    VastaaPoista
  10. Suoraan sanottuna en tällä hetkellä omista yhtäkään sivellintä, sillä heitin juuri pari ikivanhaa menemään. Lempimerkkiäkään en osaa sanoa, koska kaikki siveltimeni ovat olleet jotain halpiskamaa. Mutta mielelläni kokeilisin laadukkaampiakin. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Victoria secretiltä ostamani poskipunasuti on lempparini. Omistan sen lisäksi muutamia luomivärisiveltimiä....

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Tällä hetkellä siveltimiä on varmaan n. 10 kappaletta. Lempisivellin on juurikin Ecotoolsin puuterisivellin, ihanan pehmeitä ovat :)
    sappe_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Joo joo joo:) lemppari taitaa olla sellanen ikivanha (josta nimellä mainitsematon jo muutamia kertoja huomauttanut), ja siveltimiä ehkä 4. Rakastavaan kotiin siis pääsisivät♡
    -Skeit-

    VastaaPoista
  14. En kestä!:) Näkisit mun siveltimet, oikea häpeäpilkku mun meikkipussissa..;) Omistan ehkä 4 sivellintä, joista 2 isoa aurinkopuuterisivellintä.. Tuollaiset siveltimet puuttuu juuri minulta!:))

    VastaaPoista
  15. Ecotoolsin iso sivellin on suosikkini ja ainut laadukas, jonka omistan.
    marvu954@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Lempparini on bare mineralsin, mutta en monta sivellintä omista! Kolme jotka ovat aktiivisesti käytössä.

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Noniin, nyt ollaan asian ytimessä meikäläisen kohdalla! Ensin oli vaan sormet ja mitä ikinä tuli mukana eri meikkeissä. Sitten ostin Hennesiltä ensimmäisiä sutejani, ne olivat ihan kohtalaisia. Nelien vuotta sitten päätin investoida ja otin Bobby Brownin sudit silmiin. Ne maksoivat hunajaa, mutta ovat edelleen käytössä ja varsin moitteettomassa kunnossa vielä.

    Muuten olen ecotoolssia kokeillut muutamia ja tykännyt. Samoin huomasin, että ainakin yksi sama sivellin meillä on. Real thecnique on nykyisin ihan suosikkini (ei vähiten tekijöidensä takia, köh). SAma poskipunasuti löytyy kotoakin, ihan mahtava!

    Eli mukana ehdottomasti!
    xlelamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  18. No, joku poskipunahuiska löytyy hyllyn uumenista. Vähällä käytöllä on ollu sekin raasu. Mutta ai että,olis hyvä joululahja.
    Joten mukana tahtoo olla hän. äitiliini.

    VastaaPoista
  19. No jättikokoinen sivellin millä sudin puuterit naamaan :) Joka on myös aina hukassa..
    -Gabriella

    VastaaPoista
  20. Oi unohtui eli suteja on 5kpl :)
    -Gabriella

    VastaaPoista
  21. omistan yhden iberon poskipunasiveltimen.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  22. Mulla on yksi sivellin, puuteria varten.. eli se on sitten kait mun lemppari :D

    only-mortal@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Omistan vain poskipunasiveltimen, se ei taida olla minkään merkkinen.
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Minä omistan vain kaksi sivellintä, poskipuna- ja häivytyssiveltimen. Häivytyssivellin on näistä mieluisampi, merkistä en ole ihan varma, Duroy varmaan.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Omistan paljon luomivärisiveltimiä, joitain ihan yksittäisiä ja 36 siveltimen setin ja sitten muutaman kasvosiveltimen. Lempisivellintä ei ole koska kaikki nuo on sellasia halppiksia joilla nyt saa jotain aikaan mutta ei mitää huikeaa:D
    Redandblack113@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Hyödyllinen setti! Lempisivellin on meikkivoidesivellin, koska sitä tulee käytettyä melkein joka päivä. Mukana kivassa arvonnassa! T. Saya

    VastaaPoista
  27. Sivellin setti omistetaan ja pari irto silvellintä. Olen tykästynyt kovin. Varsinkin Smoky Eye meikin teko on nyt taivaallista kunnon sivellinten ansiosta. Siveltimiä ei voi olla koskaan liikaa.
    t. PaulaAH

    VastaaPoista
  28. Omistan vain poskipunasiveltimen, eli se on lempparini :D
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Omistan vain muutamia siveltimiä, mutta kulmien meikkaamiseen käyttämäni sivellin on ehdoton ykkönen.
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kyllä niitä siveltimiä löytyy, muttei yhtäkään laadukasta! Siksi nää Ecotoolsit oliskin ihan huippu juttu voittaa -saisi jotain laatua henkkamaukan, ginatricotin ja kicksin siveltimille ;D

    pauliinakaroliina@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Nykyään varmaan enää n.25 kpl, kun olen edellisessä muutossa hukannut ne sikahintaiset "ammattilaissiveltimet".. prrrr.. :D
    On muuten vaikea valinta. Meni hetki pohtiessa ja tovin siveltimiä pällistellessäni päädyin arkimeikissä käyttämääni pieneen Inglotin siveltimeen, numero 13p.

    VastaaPoista
  32. Omistan aika vähän siveltimiä, ihan jotain perusjuttuja löytyy. Ei niistä mikään ole edes mitenkään erityinen suosikki :)
    minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Minulla on lempi sivellin, sellainen iso, mutta onko sillä jokin merkki? En muista, en edes hankintapaikkaa...
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  34. Omistan vain pari sivellintä ja nekin luokattoman huonoja, eli suosikkisivellintä ei tällä hetkellä edes ole!
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  35. Muutamia siveltimiä löytyy. Lemppari on postipunasivellin, merkistä ei ole minkäänlaista muistikuvaa mikä on.
    Nimimerkki Millanen

    VastaaPoista
  36. Siveltimiä löytyy monenmerkkisiä: H&M, Estee Lauder, Temp, Ariana, Kanebo. Suosikkini taitaa olla meikkisivellin, iso aurinkopuuterisuti ja nuo luomivärisiveltimet.

    VastaaPoista
  37. En omista kuin yhden siveltimen, puuterisiveltimen, joten se on tällä hetkellä "paras".
    mariah-79(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  38. En omista kuin kaksi sivellintä ja kummatkin on ihan surkeita,joten ei ole lempi sivellintä!:D

    VastaaPoista
  39. Mun ehdoton lempparisivellin on mun BB-voidesivellin! Se levittää meikkivoiteen ja BB-voiteen hyvin tasaisesti! Hirveen montaa sivellintä en omista, ja olisi ihana päästä testaamaan Ecotoolsin siveltimiä, joita oon jo katsellut pitkään!
    T. Iida

    VastaaPoista
  40. Tota... saako osallistua, jos ei omista yhtään sivellintä? En siis osaa vastata kysymykseen. Olen niin tumpelo meikkihommien kanssa. :D

    VastaaPoista
  41. Ei mitään tiettyä suosikkia, uudet olisivat tosi tervetulleita.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  42. On niin hävettävän huono sivellinvalikoima että ei ole kertomista :D luomivärit sudin paletin mukana tulevalla siveltimellä. Lisänä on joku puuterisivellin :)

    VastaaPoista
  43. Miulla on vain muutama sivellin(3), luomiväriä varten pari pienempää ja sitten puuteria varten yksi isompi, mutta sekään ei kovin hyvä ole. Olen jo pitkään toivonut hyvää kulmakarvasivellintä, että saisi vähän täytettyä kulmia, niiden kanssa kun on tässä ollut ihan riittävästi ongelmia. Enkä ole löytänyt mtn siihen tarkoitukseen sopivaa sivellintä vielä >:

    VastaaPoista
  44. Omistan tasan kaksi sivellintä, iso poskipunalle ja pienempi silmämeikkiin.
    Molemmat jotakin halpaversioita, osin sen vuoksi en juurikaan aikaavieviä silmämeikkejä häivytyksineen kaikkineen harrasta. Kunnon välineet varmasti innostaisivat panostamaan siihenkin uudella tavalla ja innolla!
    wonderwhy(at)netti.fi

    VastaaPoista
  45. Mulla ei kovinkaan montaa sivellintä ole, ja niistäkin suurin osa vanhoja ku mikä. Tällä hetkellä "lemppari", eli se eniten käytetty, on Samantha Chapmanin joku meikkivoidesivellin. Pitkään arvoin tuon ja ecotoolsin vastaavan välillä, molempia kun netissä kehuttiin, joten oliskin kiva päästä kokeilemaan myös ecotoolsin siveltimiä.

    VastaaPoista
  46. Siveltimiä löytyy kymmenkunta, säännöllisessä käytössä kaksi luomiväriä varten ja toki kabuki ja poskipunasivellin! Kyllä toi kabuki on nykyään suosikki mutta noi luomivärisiveltimet ei ehkä oo laadukkaimmasta päästä. -- Sirtsu

    VastaaPoista
  47. Mun suosikkisivellin on Everyday Mineralsin kabuki. Yhteensä siveltimiä on n. 10-15, muttei yhtään Ecotoolsilta, joten niihin olisi ihana päästä tutustumaan!

    glida@live.com

    VastaaPoista
  48. En omista muuta kuin seppälän ja h&m:n siveltimiä joten olisi kiva meikata joskus kunnon siveltimillä! :D lakon_illuusia@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Lemppari on ehkä Real Techniquesin häivytyssivellin, ainakin se on eniten käytössä :) Siveltimiä löytyy useampia, lähemmäs 20 varmaan. idamannila@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Ei ole lempparia, minullakin käytössä vain joitain epämääräisiä sieltä ja täältä hankittuja siveltimiä.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista