Liikunnat vko 44

maanantaina, marraskuuta 03, 2014

Jörön maanantai moikat!

Pitkästä aikaa kunon turhautuminen liikunnan suhteen. Niin suuri turhautuminen, että tekisi mieli lopettaa syöminen. Juu tiedän, ei se tee hyvää. Se vaan oli aikanaan keino, jolla mä laihduin. Nyt kun tuntuu, että tuo paino seilaa vaan samassa numerossa koko ajan, tuntuu vaan siltä, että joko heitän hanskat tiskiin ja vedän navan täyteen karkkia ja suklaata tai vaihtoehtoisesti en syö mitään. Nyt on otettava itseä niskasta kiinni! Ei tällaista kakia saa edes puhua. Syömättömyys on viho viimeinen asia, mitä kukaan saa tehdä! Nimimerkillä kokemusta on, se ei todellakaan tee hyvää! Mulla on vaan tällainen maanantai masis menossa. Ei huolta. Ja mä veikkaan, että samalla tää pimeyden tuoma väsymys kiusaa ja olotila senkin vuoksi ihan möönimöö.

Viime viikolla tuli kuitenkin liikuttua ihan kohtuullisesti.


MA: Kayla treeni 25min
TI: Kayla treeni 35min, kävelylenkki 50min 5km
KE: Salitreeni 1h15min
TO: Kayla treenii 30min
PE: Kävelylenkki 50min 5km
LA:- (synttäreillä)
SU: Kayla treeni 35min

Kai sitä vaan tarttee enemmän liikuntaa ja vielä tarkempaa syömistä. Onneksi kesään on vielä aikaa, joten peli ei todellakaan ole vielä menetetty. Tässä vielä kroppaa viime viikolta.



Hah! Ihanan räjähtänyt tyyppi :D Eihän noista nyt kamalasti saa selvää, mutta maha ja allit, ne on pahat. Niille on todellakin tehtävä jotain. Pitäisi olla vähän fiksummat vaatteet näissä kroppa kuvissa, mutta olen napannut aina Kayla treenin päätteeksi salilla kuvia. Pitäisi ottaa kotona hieman vähemmissä vaatteissa ehkäpä. Niitä en kyllä kehtaisi ainakaan laittaa näkyviin. Mutta jos jostain olen iloinen, niin kyllä mulla alkaa olkapäät tulla näkyviin, eipä meinaan ole tainnut koskaan aiemmin olla. Tästä siis jatketaan ja painetaan. Nyt kyllä tulis ne tsempit tarpeeseen tähän väliin.

Positiivista maanantaita murmeliseni <3

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Voi eiii, älä sie niitä vaa'an lukemia niin usko, seuraa ennemmin mittanauhan ja omien fiiliksien kautta. Lihaksetkin painaa kuitenkin jonniiverran niin vääristävät sitä tulosta vaa'alla seistessä. :)

    Tsemppiä vaan ja jaksamista täällä pimeyden keskellä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutku tuntuu, ettei mittanauhaakaas saa yhtään tiukemmalle, vaikka miten tahtoo. Noh, onneksi tässä on vielä aikaa ja kai näitä takapakkejakin tulee.
      Kiitos ihanuus, sie oota mahtava <3

      Poista
  2. Kulta pieni, nyt lopetat tollaset höpötykset syömättömyydestä! Tollasiin fiiliksiin auttaa parhaiten se, kun syö vaan vaikka väkisin aina samaan aikaan, että masu pysyy täynnä, verensokerit tasaisina ja aineenvaihdunta pelaa. Juothan vettä tarpeeksi päivän mittaan? Ja mites kk-kierto, se vaikuttaa joillakin hommaan... Ymmärrän enempi kuin hyvin turhautumisen, tätä hommaa niiin monta kertaa tehneenä, mutta toivottavasti jaksat jatkaa fiksusti, kun se on vaan ainoa tapa millä tulokset on pysyviä!

    Ja että mua naurattaa taas se, miten vääristyneesti ihmiset voi nähdä itsensä, mun silmään sä oot tollanen hoikka ruippana jo ja kaikin puolin sopusuhtainen, lantio näyttäis olevan saman levyinen hartioiden kanssa ja vyötärönkin omistat, että olis kuule aika moni sulle kade tuosta tiimalasista. ;) Nyt saarnaan sulle taas ja sanon, että oo tyytyväinen siitä, miten kauniin kropan sä omistat jo nyt, etenkin jos sulla on vielä matka kesken, moni hihkuis onnesta, jos peilistä katsoisi tuon näköinen neiti! :) Ja nyt lopetat ton itses nälvimisen, STOP ihan heti, just tollaset ajatukset saa sut itsekin uskomaan niihin, etenkin kun kirjoitat niitä tänne ylös - just saying! ;) Tsemppiä viikkoosi murunen, kyllä se siitä taas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taru, sä oot ihan paras. Sun tsempit menee aina suoraan sinne minne pitää <3
      Juu, juon vähintään kolme litraa vettä päivässä. Kk-kierto, se on ihan hanurista muutenkin tän pillereiden vaihdoin jälkeen :(

      Vai hoikka ruippana :D Ää, sä oot ihan paras! <3 Muru, kiitos. Mä meen niin sanattomaksi sun kommentista. Osui ja upposi once again <3

      Poista
  3. Millainen tuo Kayla-treeni on?:) Itse yritän kanssa epätoivoisesti tehdä jotain mutta tuo ruokapuoli :( Jatkuvasti "hyviä syitä" ostaa herkkuja tai juhlia tms...huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kayla-treeni on nopea ja intsensiivinen treeni. Käytännössä siinä on kahdeksan eri liiketta kahdessa sarjassa ja ne teet sitten tuplana. Voin kertoa, että sykkeet on miljoonassa ja soijaa pukkaa tuhottomasti. Nopea treeni, mutta toimii! Suosittelen testaamaan. Kaylan nettisivuilta saa tilattua sellaisen ilmaisen testiversion, käy lataamassa :)

      Poista
  4. Voi tyttökulta,ollaanhan myö saatu paljon aikaan. Miunkin roikuliinit huutaa armoa, mutta hyvältähän se aina treenin jälkeen tuntuu. Kyllä ne tuloksetkin jo näkyy ja ennen kaikkea tuntuu. Ei muuta, ku jatketaan samalla sykkeellä! Äitiliini näin aattelee.♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti, pus pus <3 Todellakin jatketaan. Onneksi me voidaan tsempata toisiamme <3

      Poista
  5. Näytät tosi hyvältä <3 paljonko sulla on kalorit päivässä? Mulle on tosi hankala laihduttaa tätä paria viimeistä kiloa. Kun ei taas tunnu olevan itsekuria. Herkut maistuisi liiankin hyvin :) olen nyt ottanut tavaksi olla viikolla vähän alemmilla kaloreilla ja viikonloppuna pidän herkkupäivän. Kun en pysty taas olemaan ilman. Hitto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lopetin kaloreiden laskemisen jo aikaa sitten. Kävin mun PTn kanssa syömiset läpi ja ainut mikä oli pielessä, on tuo herkuttelu. Eli sitä pitää saada vähemmälle ja onhan se vähentynyt. Mutta siis muuten perus syöminen on ihan ok.
      Kiitos ihanuus, nätisti sanottu <3

      Poista
  6. Munkin silmään sä olet tosi hoikka! Ja vaaka, se kannattaa heittää romukoppaan, mitä enemmän treenaa, niin kertyy nestettä lihaksiin ja lihas painaa enemmän kuin läski jne. Eli mittanauhalla voikin huomaamatta kadota jotain, vaikka vaaka näyttäisi ihan samaa. Älä stressaa, kun oot jo noin sopusuhtainen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihania te olette, voi Katja <3 Kiitos, sun kommenttisi sai hyvälle tuulelle. <3 Pus sinne <3

      Poista
  7. Komppaan Tarua, vaa'an rikon kun tulen ens kerralla käymään.... Nyt loppuu höpinät, riuku:) Kuten jo sanoin aiemmin ne tulokset näkyy! Halitukset alkavaan viikkoon♡
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai riuku :D Muru, soot paras <3 Mut vaakaa et saa rikkoa ;D

      Poista
  8. Nyt misunen hiljaa siellä! ;) Kuvissa ei kyllä näy alleja eikä masujakaan, näytät hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie murunen, kiitos paljon ihanista sanoistasi <3

      Poista