Tummaa vihreää silmillä

tiistaina, marraskuuta 11, 2014

Se on kyllä totta, että toiset luomivärit saavat oman silmäsi värin oikein hehkumaan ja toiset taas eivät. Jotkut sävyt sopii siis paremmin kuin toiset, mutta mä en oikeastaan ole jaksanut niistä välittää. Mä teen niillä mistä tykkään ja mikä sillä hetkellä inspiroi. Mun silmissä on hieman vihertävä sävy, mutta kai ne tuollaiset melko perus siniviherharmaat ovat. Tiedän, että lilat meikit todella korostavat vihreyttä ja jotkut ruskeat. Mutta lauantaina mulla teki mieli leikkiä Urban Decayn Vice 2 paletilla ja testailin kahta ennen testaamatonta sävyä.


Kulmat // Inglot luomiväri matte 360
pohjustus // Urban Decay Primer Potion
luomivärit //  Urban Decay Vice 2 shellschock, damaged, poison, habit (häivytykseen)
rajaus // Lavera Liquid Eyeliner Black
ripsiväri // Oriflame ONE
vesiraja // H&M liner black

Pidin kovasti tästä tummasta, hieman vihertävästä lookista. Siitä en tiedä, että sopiiko kyseinen väri mulle sitten laisinkaan, mutta enpä mä siitä tosiaan ole koskaan välittänyt.


meikkivoide // Lumene Blur sävy 2 hunajapilvi
silmänaluset // MAC Pro longwear concealer NW15
puuteri // MAC Mineralize skinfinish natural light plus
varjostus // Make up store smog
poskipuna // Lavera
highlighter // MAC Mineralize skinfinish Soft and gentle
huulet // Lavera

Sain I Love Me-messuilta muutaman näytepussin Lumenen Blur-meikkivoiteesta ja voi pimpulat! Mun on varmasti ostettava yksi puteli kotiinkin. Niin kivaa jälkeä se sai aikaiseksi ja tiedättekö, tuo meikkivoide sitten kesti ja kesti! Tuo sävy 2 on mulle inan liian tumma, joten voisin ostaa sen ykkös sävyn. Hirmuisen kiva uusi tuttavuus.



Harmillisesti edelleen naaman tilanne on kurja. Tuosta alimmasta kuvasta näkee hyvin kaikki finnipahkurat. Sen takia meikkivoidekin näyttää niin epätasaiselta. Tasaisissa kohdissa se oli oikeasti niin nätti! Oliskohan mun antibiootti kuuri kohta puolessa välissä. Mä alan todella olla epätoivoinen. Jos tää antibiootti ei auta, mitä mä sitten teen? Ei uusia naamanahkoja myytäis jossain? Ahistaa. Eipä tuo Skin Perfection-sarjakaan tuonut todellista helpotusta. Loppulausunnon saatte siitäkin tällä viikolla, mutta edelleen, finnit on ja pysyy. Hjälp?


Hih, piti ottaa kuva mun mahtikampauksesta. Muistinpas erään perusponnarin kikkakolmosen ja heitin muutaman ponnarit lisää. Ihan hauska kampaus. Olis ponskarit vaan voineet olla ohuempia ja niitä olis voinut olla enemmän. Mut kivaa vaihtelua :)

Mutta mitäs te sanotte? Onko yhtään kiva meikki?


Ja nyt vielä arvontavinkkiä upean naisen Tarun blogista!
Ja mie kosmehullu tahdon kyllä tuon palkinnon voittaa, tuohan on ihan mun näköinen setti, mutta käykää nyt kuitenkin te muutkin tuon upean naisen blogissa! http://www.homeatlastblog.com/2014/11/blogisynttarit-ja-kahden-kilon.html

You Might Also Like

21 kommenttia

  1. Aivan ihana meikki! Voi kun osais!!! Mä oon kans tehnyt minille tuollaisen ponnarin :))

    Vanha postaus ja hiukset ovat jo paljon pidemmät, mutta saat idean :) --> http://lloveyourselff.blogspot.fi/2012/11/lil-missys-hair.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen ♥
      Hih, pitikin heti käydä katsomassa. Tyttärelläsi on upeat kutrit ♥

      Poista
  2. Mun mielstä tämä luomivärin sävy sopii sulle jopa violettia paremmin, vaikka sekin oli oikein nätti! Musta nuo finnit eivät kiinnitä huomiota, mutta varmasti häiritsevät itseä..toivotaan, että antibiootit vielä tepsii!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lila ihanainen ♥ Se voi kyllä olla, kun vihreä on muuten niin vieras silmämeikissä, etten senkään takia koe sitä omakseni.
      Ja ihana, kiitos murunen. Tuli todella hyvä mieli kommentistasi ♥

      Poista
  3. Vooi kun kaunis meikki,sopii sulle tosi hyvin! Oon niin kateellinen sun hiuksista,ihanan pitkät!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riikka ihana ♥ Voi, tämmönen reuhkatukkahan tää vain on :p

      Poista
  4. Kaunis meikki, tosi kiva vihreän sävy :) Mäkään en kyllä yhtään osaa katsoa mitkä värit sopisivat itselle, enkä kyllä sen puoleen kiinnitä huomiota jos jollain toisella on päällä jotain "epäsopivaa" väriä. Toisilla sitä värisilmää(kin) lienee enemmän ku toisilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maisumuruseni ♥ En mäkään kyllä tiedä mitkä värit itselle sopii ;D Kunhan yritän. Ja mä sekoittelen värit helposti keskenään, olenpahan kunnon väripilkku :D

      Poista
  5. Meikki on todella kaunis, jälleen kerran. Sä olet taitava! <3 Oi, ja kun katoin toisen kerran kuvia, huomasin vasta noi rannekorut. Koko oli näemmä oikea, ihanaa. ;) Pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Taru ihana muruseni, kiitos ♥ Taitavasta en tiiä, kunhan leikin :)
      Ja joo, nuo korut on kuule niin pööfekt ♥♥ Ihan lemppareimmat :)♥

      Poista
  6. Kiinnostuin tuosta Lumenen meikkivoiteesta. :) Tuntuu, että olisi omaisuus hukkunut pelkästään yrityksiin etsiä tarpeeksi peittävä meikkivoide, kun koen ikisuosikkini lorealin true matchin olevan arkikäyttöön aivan liian tujua.. Lumenen meikkivoiteista en ole koskaan pitänyt, pitäisikö tuolle antaa mahis?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ewelyn murunen, tuo Lorkun true match on myös yks mun lemppareista. Blur on melko paksua ja peittävää, mutta ei niin paksua kuin Lorkku. Suosittelen kokeilemaan, ehdottomasti :) Oletko kokeillut CC-voidetta? Mä tykkään kovin siitäkin :)

      Poista
  7. Niin nätti♡
    Oon katellu sitä lumenen bluria sillä silmällä, sopiskohan se mun nahkalle?!?
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos wakas ♥
      Kuule, sinet tartte niin paljo peittoa! Hyvähän tuo on, mutta en usko että sä tarttisit ihan näin tumakkaa tuotetta.

      Poista
  8. Ihan mieletön meikki! Oot tosi taitava! <3 Kauniit kissansimmut! <3 :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti Tania ♥ Kiitos ihanasta kommentista ♥

      Poista
  9. Vauu ihana tämä! ♥ Ja hei, juuri noinhan se kuuluukin mennä, että käyttää just niitä värejä msitä ite tykkää, eikä liikaa tuijottele sitä, mikä nyt "kuuluisi" omien silmien kaveriksi. :) Mun mielestä tää vihertävä kuitenkin sopii sulle upeesti! ♥

    VastaaPoista