Stila - In The Light paletti

tiistaina, helmikuuta 17, 2015

Silloin kun mä aloitin bloggaamisen, koin olevani melko tavallinen kosmetiikan käyttäjä. Tai kyllä mulla oli ehkä hieman normaalia enemmän kosmetiikkaa tai mikä on normaali määrä..? Rakastuin meikkaamiseen jo melko nuorena tyttönä. Vakituiseksi meikit jäivät käyttöön yläasteikäisenä, kun ensimmäinen akne puhkesi. Sen jälkeen mulle jäi lähes päivittäiseen käyttöön meikkivoide. Mutta sitä ennen ihastelin siskoni meikkaamista ja aina silloin tällöin pääsin itsekin meikattavaksi. Voi miten se oli aina ihanaa. Jo se, kun sain tyttönä huulipunaa huuliin, olin ihan onnesta soikeana. Muistan, kun kävin salaa äidin meikkipussilla kokeilemassa huulipunia. Se ihastuksen tunne tulee mulle edelleen, kun saan uutta kosmetiikkaa käsiini. Mutta tosiaan, yläasteen aikana meikkailu tuli päivittäiseksi ja sitä myötä muuttui oikein kunnon kosmetiikkarakkaudeksi. Ja sehän vaan siis tässä vuosien aikana on lisääntynyt. Ja blogimaailmaan löydettyäni on mulla tietoisuus kosmetiikasta vaan kasvanut ja innolla imutan tietoa koko ajan vaan lisää. Youtube-videot ovat myös heikkouteni. Sitä kautta löydän itselleni koko ajan lisää himotuskohteita ja niin kävi tämänkin päiväisen tuotteen kohdalla. En todellakaan valita, olen onnellinen kaikista kosmetiikka-aarteistani :)

Nykyisin mä koen omistavani kohtuu paljon kosmetiikkaa. Olen onnistunut haalimaan kaikkea ihanaa, mutta kyllä niitä kuluukin ihan tasaiseen tahtiin. Ainakin niitä meikkivoiteita. Se mikä on mulle suurin heikkous kosmetiikassa, on luomivärit ja varsinkin paletit. Tiedän, että tulisin varmaan pärjäämään lopun elämääni jo näillä paleteilla mitä omistan, mutta... en vaan voi vastustaa kauniita paletteja. Näin kävi viime vuoden puolella kuten kerroin ja sorruin kolmeen uuteen palettiin. Tänään haluan esitellä teille tarkemmin Stila - In the Light paletin.

ylärivi : bare // kitten // bliss // sunset // sandstone
alarivi : bubbly // gilded gold // luster // night sky // ebony
smudge stick waterproof eye liner in damsel

Kymmenen luomivärinapin paletti sisältää neljä mattaista ja kuusi shimmeristä eri neutraalia sävyä. Pahvinen pakkaus tuntuu tukevalta ja pysyy kiinni magneetin avulla. En tätä kyllä ihan tänällään kuljettaisi matkassa mukana, ettei vaan aukea vahingossa. Kyllä se pysyy kiinni, mutta ei niin tiiviisti. Paletista löytyy myös suurehko peili sekä ihana vedenkestävä tumman ruskea eyeliner. Erittäin hyvä kokoonpano siis. Erittäin käytännölliset sävyt ja paletista löytyy myös hyvät mattaiset sävyt bare ja bliss häivytykseen. Sitten itse swatcheihin.

night sky // luster // bare // kitten // bliss // sunset // sandstone // bubbly // gilded gold // ebony // eyeliner

Sävyt eivän nyt menneet ihan samassa järjestyksessä kuin paletissa. Kädestä kun loppuikin tila ja oli palattava takaisinpäin :D Mutta mikä ihana hetki olikaan upottaa sormet ensi kertaa paletin sävyihin ja vain ihastella! Siis niin ihanat ja erittäin hyvin tomivat sävyt. Vain yksi sävyistä tuntui kehnommalta kuin muut ja se on tuo luster. Googleteltuani muiden kuvia, on se kuitenkin swatchautunut hyvin, joten oletan saavani omastakin vielä enemmän sävyä irti ajan kanssa. Shimmeriset sävyt ovat jotain niin uskomattoman ihanaa, etten ehkä kestä! Varsinkin vaalea shampanja kitten on niin herttaisen loistava...hyvät kuvaelmat mulla.


Sävyt toimivat yllättävän hyvin myös ilman pohjustusta. Mulla on siis alla Urban Decay Primer Potion, joka on mun ehdoton ykkössuosikki ja monien muidenkin suosittelema kulttimaineen saanut pohjustus. Okei, mulla ei kyllä ole mitenkään montaa eri vertailukohdetta, mutta tämä toimii! Pysyy luomilla kuin tauti. Se myös saa monta sävyä näyttämään intensiivisemmältä, kuten vaikka tuo matta musta ebony.
Vedenkestävä silmänrajauskynä on äärimmäisen pigmenttinen ja toimii kuin unelma. Pehmeähkö kynä tekee jälkeä niin kevyelläkin vedolla, että tämä nousi heittämällä yhdeksi lempi rajaukseksi. Vedenkestävyyttä en ole kunnolla testannut, mutta hyvin tämä pysyi paikallaan. Pitänee testata vielä kovemmin asia ;)


Minähän tilasin paletin siis beautybay.comista ja tuotteen sopivasti ollessa alennuksessa jäi hintaakin vain 24,40€. Tällä hetkellä hinta näyttää olevan 32,80€. Ei paha hinta sekään toimivasta paletista. Minä ainakin voin suositella tätä täysin rinnoin jokaiselle, on tämä niin ihana setti :)

Onkos paletti teille tuttu? Tai kävikö himottamaan? ;)

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Tuo Urban Decayn pohjustus on ilmeisesti vähän litkumpaa, kuin esim. Macin paint potit? Mulla ollut käytössä Macin versio, matta nudena, mutta näin viimojen iskiessä pärstä ja varsinkin luomet kuivuu niin, että ne oikein hilseilee, eikä ole toivoakaan käyttää mitään luomivärejä. :/ Muuten kyllä himottaisi tuokin paletti,mutta jää vain käyttämättä..

    Kynsilakat ja geelilakat on mulla se suurin pahe kosmetiikassa. ;) Ja heti kun saan oikomishärvelin suusta pois, otan käyttöön taas punaiset huulipunat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paint Potteja testaamatta hankala sanoa, mutta sellaista tahmeaa tavaraa tuo Primer potion kyllä on. MACiakin haluaisin testata.
      Hih, mulla on kanssa lakkoja kertynyt ihan kivasti :D Ja sun muhkeisiin hottishuuliin kyllä punat sopii ♥

      Poista
  2. No nyt kävi todellakin himottamaan! Äää haluan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, pahoittelut x) Mutta suosittelen tätä kyllä :)

      Poista
  3. Olen katsonut tuota kerran jos kaksi, vaan en ole ostanut. Tämä postaus ei nyt yhtään helpottanut päätöstäni "Mulla on ihan riittävä määrä luomivärejä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei luomivärejä voi koskaan olla liikaa ;) Suosittelen oikeasti, tämä on todella hyvä. Tämän jälkeen voit sitten miettiä, että tarvitseko ehkä sitten enää ;)♥

      Poista
  4. Kivan näköinen paletti kyllä, onneks en oo niin koukuttunut näihin meikkeihin koska muuten tuokin varmaan kohta löytyisi meiltä :D Hih, "Kohtuu paljon kosmetiikkaa" ;) olispa mielenkiintoista nähdä taas koko kosmetiikkavarasto yhdessä läjässä, elokuusta 2013 (kävin jopa tarkistaas ajankohdan :D) on tilanne varmaan muuttunut aika paljon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muru, nyt mun on ehkä pakko tehdä päivitetty versio kokoelmasta. Alkoi itseäkinkiinnostaa missä mennään :D Voi olla että on kasvanut x) eli päivitystä tulossa.
      Kyllä me sutkin vielä koukutetaan ;) :*

      Poista