Lahja äidille

tiistaina, toukokuuta 19, 2015

Näin Pinterestissä joskus kauan sitten ihan mielettömän ihanan lahjaidean, jossa suuri lasipurkki oli täytetty ihanilla tuotteilla. Jätin idean hautumaan omaankin nuppiini, kunnes tulisi sopiva aika toteuttaa se. Ja mikäs sen ihanampi hetki, kuin äitienpäivä. Äidillä kun tuntuu kuitenkin olevan jo kaikki tarpeellinen, joten mikäs sen mukavampaa kuin saada käyttötuotteita. Tein tietysti homman itselleni siinä mielessä helpoksi, että purkin uumeniin sujahti paljon kosmetiikkaa. Se kun on itselleni intohimo, on sitä helppo antaa toiselle lahjaksi.


Suurin murheenkryyni tässä lahjassa oli itse lasipurkin etsintä. Sellaista sopivaa kun ei tuntunut löytyvän yhtään mistään. Taisimme käydä työkaverini kanssa kaikki Jumbon liikkeet läpi, eikä juuri sellaista lasipurnukkaa löytynyt, jota olin ajatellut. Mutta onneksi Stockmannilta löytyi erittäin kaunis vaihtoehto ja senhän minä sitten matkaani nappasin.


Sisukset löytyivät kaikki oikein helposti. Ainut ongelma niden kanssa oli mahduttaminen purkkiin. Valitsin sisuksiin kosmetiikkaa vähän laidasta laitaan. Äidin lemppareita sekä uutukaisia. Vähän tietysti jotain suuhunkin laitettavaksi.


Äidin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, kun hän äitienpäivän aamuna meille saapui. Olin jättänyt purkin keittiönpöydälle tuolla isolla mustalla kartongilla varustettuna ÄITI nimellä. Hän ei tainnut osata odottaa tällaista yllätystä. Sitten vaan availemaan ja tutkimaan tuotteita.Forsman teeltä ihanaa teetä juuri äideille varustettuna. Tätä oli tietysti pakko ostaa (eikä tietysti yhtään oma lehmä ojassa :D). Purkin pohjalle laitoin Livboxista tullutta silkkipaperia ja se toi vähän söpöyttä lisää.


Oli siis teetä, hiusöljyä, hoitoainetta, hajuvettä, silmänympärysvoide, huulirasva, seerumi, suklaata sekä äiti-pyyhenipsu. Tuntui olevan äiti iloinen lahjastaan.

Toivottavasti saitte tästä idean itsellennekin. Mitäs olitte lahjasta mieltä?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Voi, niin söpö! Tämä tulee todellakin toteutukseen täällä erään tärkeän lahjaan eli superkiitos kivasta vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Siis jestas, upea lahja!:) Tämä pitää kyllä painaa mieleeni ensi vuotta varten, kun kaikki äidin juhlimispäivät ovat jo menneet. :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos sydämenpohjasta. Lahja oli niin ihana. Sanat eivät riitä kertomaan sitä iloa, jota tunsin, kun lahjan sain. Kiitos rakas tyttöni.😘 äitiliini

    VastaaPoista