Peace&Style-blogin synttärit

tiistaina, toukokuuta 26, 2015

Eräs ihana aurinkoinen toukokuun alun lauantai suunnistin nokkani kohti Helsinkiä. Tiedossa olisi pientä juhlintaa. Upea Ansku Peace&Style-blogin takaa järjesti viisi vuotiaalle blogilleen ihanan synttärikemut Joliessa. Lähdin innoissani tapaamaan ihania blogiystäviä ja nauttimaan ihanasta iltapäivästä.


kuva: Jani Kasanen


Kävimme ennen kemujen alkua nappaamassa asukuvia Annan ja Tiian kanssa. Tuuli tuiversi, mutta samalla aurinko lämmitti ihanasti. Menimme tyttöin kanssa innolla juhliin.
Ansku tosiaan oli järkännyt ihanaiset kemut luonnonkosmetiikkamyymälä Jolieen, jonka upeat valoisat tilat lumosivat ainakin tämän kävijän ihan täydellisesti. Olisin voinut hipeltää ja ihmetellä luonnonkosmetiikkaa vaikka kuinka pitkään, mutta kyllä pakko myöntää tällä kertaa huikean seuran menneen kosmetiikan ohitse ;) Niin paljon jäi mielenkiintoista tutkittavaa Jolieen, että mun on kyllä varmasti palattava sinne toistamiseen ihan itse kosmetiikan merkeissä.

Me saimme kutsun käydä Jolien takahuoneeseen, jossa meidät vastaanotti illan upea emäntä Ansku. Hänestä huokui ihana energia ja pirteys. Niin kuin aina. Erittäin innostava ja upeasti pukeutuva nainen. Hän toivotti meidät kaikki tervetulleeksi ja kertoi hieman illan teemasta, joka on hyvinvointi. Tämä aihe kiinnostaa tällä hetkellä itseäni kovasti ja haluaisinkin oppia tästä kaikesta lisää.


kuva: Jani Kasanen

Hetken rupattelun jälkeen saimme käydä illan ihanien antimien kimppuun. Pääsin maistamaan ensimmäistä kertaa eläessäni raakakakkua ja pakko sanoa, että tämä muutti mielipiteeni. Greenstreetin tekemä minttusuklainen raakakakku vei kielen mennessään ja makeanhimo oli taltutettu hetkessä. Myös muut tarjottavat olivat erittäin maittavia, mutta kakku jäi todella mieleeni ja makuaistiini.


kuva: Jani Kasanen
Nautittuamme ihanista herkuista, pääsimme kuulemaan yhtä hyvinvoinnin ammattilaista. Ansku oli pyytänyt upean Karita Tykän kertomaan ja ihan vain rupattelemaan hyvinvoinnista ja voi miten paljon hänestä saikaan imettyä inspiraatiota. Karita huokuu ihan mielettömän upeaa energiaa ympärilleen ja luoja mikä kaunotar. Hän oikein hehkuu! Siinä on upea malli meille kaikille. Hän on niin ihana ja maanläheinen ihminen, että olisin mielelläni kuunnellut häntä vaikka kuinka paljon pidempäänkin.

kuva: Jani Kasanen

kuva: Jani Kasanen


Ilta oli äärimmäisen ihana ja harmillisesti aika kuluu tällaisessa seurassa ihan hujauksessa. Olisin mielelläni jatkanut iltaa pidemmällekin, mutta niin kaikki ihana vaan loppuu aikanaan. 

kuva: Jani Kasanen

kuva: Jani KasanenJolie tosiaan teki minuun vaikutuksen. Myymälä oli todella valoisa ja luokseenkutsuva. Sinne jäi niin paljon mielenkiitoisia juttuja tutkittavaksi, että voisin lähteä vaikka näiltä sijoilta sinne uudestaan. 


Kiitos vielä Anskulle ihanista synttärijuhlista! Oli myös todella kiva nähdä vanhoja sekä uusia blogituttavuuksia :) Käy vielä kurkkaamassa Anskun oma postaus illasta. Hänen postauksesta myös pääsee kurkkimaan kaikki paikalla olleet ihanuudet <3 

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Hei murunen! Kiiiiitos, miten upean postauksen teitkään <3 <3

    VastaaPoista
  2. Kivan näköiset synttärit! Kyllä kelpaa :))

    VastaaPoista
  3. Äää en kohta muista enää tästä päivästä, mitään, mutta ei vaan ehdi postata! Onneksi sä ehdit, ihana postaus :) <3

    VastaaPoista