Liikunnat vko 21

maanantaina, toukokuuta 25, 2015

Eipä tää univelkojen lyhentäminen eilen auttanut sitten yhtään. Tai siis auttoi se tavallaan, eilen ei väsyttänyt. Nukuin eilen pitkästä aikaan yli kymmeneen aamulla, mikä on kovin harvinaista. Mä kun herään normaalisti vapaillakin viimeistään kahdeksalta. Siitä todella huomasin, että univelkaa on kertynyt. Mutta tosiaan, pitkälle nukuttu aamu kostautui illalla eikä sit väsyttänyt vielä 11 maissakaan. Unta saatoin saada puoli yhden aikaan. Tällä hetkellä olotila on siis kovin töttöröö. Mutta ehkä tää tästä. Mun kesäloman alkuun on enää neljä viikkoa! Jään juhannuksen jälkeen viiden viikon lomalle. Ehkä sitten saan rytmit hyväksi :)


Viime viikko oli melkoista menoa paikasta toiseen. Stressilevelit oli taivaissa ja olo senkin takia ihan nuutunut. Mulla on ollut niin paljon huolehdittavaa, että liikunta ja syömiset meni vielä viime viikolla vähän miten sattuu. Eilen onneksi kunnon yöunien jälkeen virtaa oli kuin pienessä kylässä ja sain vihdoin siivottuakin kotona. Siitä monesti huomaa meillä, että on ollut väsyä ja kiirettä. En jaksa pyyhkiä pölyjä ja kissankarvoja löytyy joka puolelta. Mutta nyt jos vaikka stressi helpottaisi ja pääsisin kiinni terveellisimpiin tapoihini.


En tiedä ilmoittaako kehoni mulle tästä stressistä, mutta torstai iltana mun rannetta alkoi vihloa. Perjantaina se kipu oli jo ihan jäätävä, joten työlääkärille vei tieni. Jännetupintulehdus taas. Ei tämä onneksi liikuntaa haittaa, mutta kaikki käsillä tehtävä on nyt pidettävä minimissään. Onneksi töissäkin on tilanne se, että aloin opettamaan kesätuuraajaani, ei tartte koneellakaan istuksella koko päivää.

MA: -
TI: Kävelylenkki 50min 5km
KE: Ruohonleikkuu 1h30min
TO: -
PE: Kävelylenkki 1h5min 6,3km
LA: - (lasten kanssa leikkiä)
SU: Kävelylenkki 1h5min 6,3km; kotitreeni-vatsat (siivousta 4h)
Viikon kruunasi kyllä ehdottomasti veljenpoikani 6-vuotis synttärit, joita lauantaina juhlistettiin. Mahtava seura ja ne yönunet varmasti helpotti oloani ihan miljoonasti. Nyt otankin tämän maanantaina ihan uudella tarmolla vastaan. Vaikka siis väsyttääkin :D Mutta tulipahan selväksi, että stressi ei tee mulle hyvää. :P Eikä varmasti kyllä kellekään.

Mitä te teette, kun kärsitte stressistä? Onko teillä jotain hyviä keinoja sen purkamiseen?

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Stressi tuo ystävä ja vihollinen. Kovasti tsemppiä toipumiseen! <3 Itsellänikin stressihormoni on ollut viime aikoina todella korkealla. Olen saanut sitä jonkin verran aisoihin syömällä säännöllisesti, nukkumalla, puhumalla ystävilleni tunteistani avoimesti ja ennen kaikkea muistamalla että todellista on vain tämä hetki. Ei voi kuin elää päivä kerrallaan. <3

    VastaaPoista