Vaaleanpunaisessa

torstaina, toukokuuta 28, 2015

Mä olin jo vaikka kuinka pitkään ihaillut monilla laatikkomallista takkia hempeissä sävyissä. Ja ihailin tosiaan vain muiden päällä, koska ajattelin ettei itselleni voisi moinen takki sopia lainkaan päälle. Moni patisti testaamaan takkia päälle, mutta olin jotenkin ihan varma siitä, ettei se istuisi päälleni. Jotain sitten kuitenkin kävi ja uskaltauduin takkia kokeilemaan. Siinä se rakastuminen sitten tuli. Nyt olen onnellinen vaaleanpunaisen takin omistaja.
Viime lauantaina oli veljenpojan syntymäpäiväjuhlat ja piti taas yrittää vähän panostaa pukeutumiseen. Tai no piti ja piti, onhan juhlissa nyt kiva olla vähän siistimmissä vaatteissa. Mutta kun kyseessä on lastenkemut, piti ajatella samalla vaatteiden mukavuutta. Farkut mulla nyt on aina jalassa muutenkin, mutta yläosa tuottaa mulle monesti ongelmaa. Tällä kertaa sen piti olla löysä ja helppo liikkuessa, trampoliininkin kun tiesin kutsuvan. 


 Kengät vaihtui kylässä crocseihin, mutta tuo Vilan siistimpi paitapusero oli kyllä hitti. Se oli sopivan juhlava, mutta samalla kuinkin pystyin helposti leikkimään hippaa. Tykästyin tähän asukokonaisuuteen kyllä muutenkin. En tiedä onko tämä nyt mistään kotoisin, mutta itse viihdyin tässä todella hyvin.


takki // H&M
huivi // Seppälä
paita // Vila (kirppis)
housut // New Yorker
kengät // EllosMitä mieltä olette? Tykkäättekö te noista laatikkomallisista takeista? Puhvihihat, olen ihan in lööv :D

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. IHANA takki :) Itse kokeilin saman tyylistä, mutta helkkarin persjalkaisena se tuli melkein polviin asti ja näytin yhtä paksulta kuin pitkältä :) Menenkin tutkailemaan H&M:n sivuja!

  VastaaPoista
 2. Kaunis Janet! <3 Ja oi miten hyvin sulle sopii tuo takki!! Itekin ihastelin joskus tuon tapaista, mutta ei se sitten päällä tuntunut lainkaan omalta.. Ihana toi tokavika kuva! :*

  VastaaPoista
 3. Oi mikä takki! Mahtava! Ja mitkä kauniit kuva ja hymyilevä ihana sinä <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis takki ja ihana kesäinen tunnelma näissä kuvissa <3

  VastaaPoista