MAC paletin kasvua

torstaina, toukokuuta 21, 2015

Mä olen ollut ihan maani myynyt. Toivon, että tämä on vain hetkellinen kukinta kausi, kuten muillakin pellon kaunihimmilla kukkasilla. Tosin tää kukinta ei ole mitään kaunista katsottavaa. Ei todellakaan. Leukaperä sitten otti ja puhkesi ihmeelliselle finnisadolle. On kuulkaas tungettu ötkyä tököttiä tähän naamariin sen verran paljon, että ihme kun on vielä nahkat muuten kiinni. En oikeastaan osaa edes kuvata tuntemuksiani vihasta pettymiseen ja harmitukseen kertaa miljoona. Miksi, oi miksi mun naaman pitää aina räjähtää. Tekis mieli itkeä, mut hittojako sekään tässä auttaa. Neljän seinän sisälle linnoittautuminen olisi mielestäni myös hitoikseen hyvä idis. Harmi vaan, ettei kaikkea pysty tätä kautta hoitamaan. Murut armahat, mitä ihmettä mä tälle naappelille teen? Mä en haluaisi näin pian alkaa syömään uutta antibioottiakaan. Selkähän mulla on ollut koko ajan kuin pahimmankin tykityksen jäljiltä, mutta naama sentäs vähän rahoittui. Vaan nyt näyttää hurjan pahalta. Olen hukassa, niin hukassa. Mä en todellakaan kehtaa liikkua ihmisten ilmoilla. Mielessä vaan liikkuu, että mitä mä olen tehnyt ansaitakseni tällaisen kurjimusvaivan. Kaksi kertaa pahan aknen läpikäyneenä ei tällaista kestä oikeasti enää yhtään. Piti eilen vähän keräillä itseäni tämän vuoksi, enkä näin ollen oikeasti jaksanut tulla rustailemaan. Tänään olo on ehkä vähän rauhoittuneempi, mutta silti ihan könde.

Mikäpä sen mukavampi tapa yrittää taltuttaa huonoa mieltä, kuin tehdä sitä mistä nauttii. Ja tällä kertaa purankin oloani mun kahdella uudella ihanaisella MAC luomivärillä. Mähän ostin jokunen aika sitten MACiltä tyhjän 15 pannun paletin ja sitä tässä hissuksiin täyttelen. Viimeinen reissu MACille oli, kun oli Bernerin tapahtuma Helsingissä. Hirmuisen hyvä hetki hakea täytettä tyhjään palettiin.


Mukana reissussa oli onneksi mun MAC luotettu Mizz Annie, joka on mua auttanut monien MAC ostoksieni kanssa. Hän on oikea MAC tietäjä ja hänen avullaan olenkin löytänyt mitä ihanimpia tuotteita. Tälläkin kertaa hän auttoi sävyjen kanssa. Tällä kertaa palettiin ostin siis vihertävän ruskean sekä tuollaisen kultapinkin. Tai joku värien kanssa parempi voisi toki kertoa mitä nuo virallisesti ovat. Mulle ihan vaan khaki ja kullertavapinkki.

STOCKMANN MAC luomivärit 14,50€/kpl


Voi harmi, nämä sävyt eivät toistu ihan niin upeina kuvassa mitä ovat. Nämä pitää siis pistää lähiaikoina silmämeikkiin, josko siinä ilmentyisivät paremmin. Mutta äärimmäisen kauniit sävyt. Näistä tuo Expensive Pink on ollut jo kovalla käytöllä. Se sopii mielestäni yksinään todella kauniisti luomelle ja arkisin olenkin sutaissut sitä ihan vain pikaisesti, kun olen halunnut vähän väriä. Sumptuous Olive odottelee vielä vuoroaan, mutta rakastan sitä jo silti :D


Nyt mun paletti onkin jo yli puolella täyttynyt. Himottaa ehkä eniten kovaa saada tämä täyteen asti ja pian. Olisiko teillä jotain suosituksia sävyjen suhteen?

Nyt mä lähden taas tekemään tälle naamalle jotain happohoitoa. Eikö nää pliis mitenkään vois ensi yönä hävitä vain kuin tuhka tuuleen? Koko kropasta mielellään. Olisin maailman kiitollisin. Voisiko joku kuulla pyyntöni :)

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Kun min naama päätti pillerien lopettamisen jälkeen räjähtää ihan käsiin, niin mikää ei tuntunu auttavan. Sit sain vinkin vähentää vehnän mussuttamista. Jätin pois kaikki pastaruuat, vehnäleivät ja -pullat, vähensin myös sokeristen herkkujen syöntiä ja iho alkoi pikkuhiljaa paranemaan. Ei miun iho toki vieläkään ole mitenkään virheetön ja satunnaiset vehnäisten herkkujen syönnit saa tän aina uudestaan kukkimaan, mutta huomattavasti parempi. Kannattaa kokeilla, josko vehnättömyys auttaisi siullakin edes jotenkin. :)

  Tsemppiä! ♥

  VastaaPoista
 2. Voi harmi :( mutta upeaa sävyvalikoimaa olet keräilemässä!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana tuo oliivi! Jotenkin nuo vihreät luomikset ovat aina viehättäneet.

  Voi hitsiläinen, kun en osaa neuvoa ihoasiassa, kuulostaa tosi tympeältä :( Toivottavasti menee nopsaan ohi!

  VastaaPoista