Loppuneet tuotteet - huhtikuu 2015

keskiviikkona, toukokuuta 06, 2015

Ei tullunna Livbox tänään. Toivottavasti kuitenkin vielä tällä viikolla. Mua vähän polttelee hyppysissä. Sillee kivasti. Mutta siis jo pelkästään Livboxin mukana tulee kuukausittain ihan kiva määrä puteleita lisää kaappeihin. Tätä nykyä niitä on kyllä tullut vaikka mistä ja mulla alkaa hyllyt jo notkua vähän pahemmankin puoleisesti. Pitäisi siis tehdä ryhtiliike tässä putelien tyhjentämisessä. Oikeasti. Mä olen vähän heikommin nyt käyttänyt mitään, vaan koko ajan testannut uusia innolla.


Viime kuussa sain kulutettua yhteensä 12 tuotetta, joista kaksi pikkunäytettä ja neljä kohtuukokoista näytettä. Kovin perustuotteita nämäkin kaikki. Mutta onneksi sentäs tyhjenee... Muuten mä oikeasti hukun putelimereen.


Kasvoille käytettävistä tuotteista loppui kuusi tuotetta ja muistinpahan katsella vaihteeksii mitä näytepussejaki multa löytyy. Lumene Clear It Up! 2in1 Deep purifying daily scrub&wash oli oikeasti todella kiva yllätys. Pientä raetta sisältävä putsari poisti meikin hyvin ja jätti ihon jo kerralla kohtuu puhtaaksi. Voisinpa ostaa tätä täysikokoisenakin. Muistaakseni oli myös miellyttävän tuoksuinen.

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing facial wash on ollut yksi luottotuotteistani pahimman finniarmeijan aikaan. Tämä tuntui edes hieman hillitsevän sitä jäätävää punaista pallukkamerta. Jossain vaiheessa tämä kuitenkin alkoi tuntua jopa hieman liian tujulle mun kasvoilla. Kohtuudella vaahtoava ja erittäin hyvin pesevä putsari. Tällä hetkellä mulla ei ole tuota ikävä eikä toivottavasti enää tulekaan. Suosittelen pahoista finneistä kärsiville.

Lumene vedenkestävä silmämeikinpoistiaine on mun luottotuote. Tämä todella poistaa ne tujuimmatkin silmämeikit ja tämä tekee sen vielä erittäin hellävaraisesti. Toinen puteli on jo ostettuna. Parasta mitä olen testannut. Tämä jätää silmät öljyiseksi putsauksen jälkeen, mutta mä ainakin poistan ekana silmämeikin ennen muuta meikkiä ja näin ollen öljy putsaantuu pois muilla pesutuotteilla. Tää on huipputuote!

Louis Widmer silmänymärysvoide tuli Livboxista kauan kauan sitten. Oliskohan ollut niissä ensimmäisissä boxeissa. Nyt en kyllä muista, mutta kauan mulla tää on silti ollut. Olen käyttänyt tätä säännöllisen epäsäännöllisesti. Loppuvaiheessa oikein teholla. Todella hyvä silmänympärysvoide. Kosteuttaa äärettömän hyvin ja mielestäni loivensi alkavia miniryppyjä. Tykkäsin tästä ja voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin.

Glam Glow Super Mudista tulette kuulemaan ehdottomasti vielä omassa postauksessaan. Sain jostain matkaani mukaan tuon mihinäytteen, josta riitti pariin testaukseen. Ja testailujen jälkeen olin vahvasti sitä mieltä, että saatoin löytää suosikkinaamioni. Huom, saatoin. Koskaan ei voi olla satavarma. Eli hyvästä tuotteesta on kyse ja palataan siihen vielä tarkemmin toisella kertaa.

Dermosil summer primer näyte... ei mitään muistikuvaa. Ei ollut nyt sellainen tuote joka olisi sytyttänyt. Ei tehnyt mielestäni mitään ihmeellistä iholle. Aurinkosuojaa antaa SPF20. Ei niin hyvää, että muistaisin.


I Love.. strawberries&milkshake oli vielä jokunen aika sitten niin herkullisen tuoksuista. Se kosteutti ihan ihan kivasti ja jätti hennon herkullisen tuoksun jälkeensä. Sitten se pentele muuttui haisevaksi litkuksi, jäätävä käry. Pakko heittää pohjat mäkeen. Voisin kyllä ostaa uudelleen. Vartalovoiteeksi hitsikseen kiva, kun on pumppuputelissa.

Pari kappaletta Dermosilin käsivoiteita, Walnut ja Sea buckthorn. Just sopivankokoiset mukana kuljetettavaksi ja kotona toinen oli esillä vessan hyllyllä, että muistin rasvata pahasti kuivuvia räpylöitäni. Toimii erittäin hyvin ja varsinkin tuossa tyrnissä oli niin hyvä tuoksu. Voisin ehdottomasti käyttää näitä lisääkin.

Oral-B 3D White Brilliance ei vaalentanut hampaita, ei sitten yhtään. Muistelin ostaessani, että tämä oli se mikä Livboxista tuli, mutta väärässä olin. Tämä ei toiminut valkaisussa, mutta pesi hampaat muuten ihan kivastu. Voisin sen puoleasta ostaa uudelleenkin, mutta yhtä hyvin peseviä saa halvemmallakin.


Cutrin Chooz Multispray Strong oli todella hyvä hiuslakka. Se tuli kevyenä sumuna putelista ja laskeutui kevysti hiuksille antaen niille pitoa, muttei kuitenkaan tehnyt niistä kypärää. Käytelin tätä alkuun ihan hyvin ja nyt kun olisin ottanut uudelleen käyttöön, olikin putelissa liru pohjalla. Joku Niksu muru oli käynyt salaa tyhjentämässä tuon omaan tukkaansa. Kiva :D Mutta voisin siis ehdottomasti ostaa tätä uudellen :)

Dove Oxygen Moisture shampoo ja hoitoaine tuli Livboxista ja täältä voittekin käydä lukaisemassa mielipiteeni. Lyhykäisesti, pidin ja voisin ostaa uudelleenkin.


Tämmöiset tuotteet viime kuussa. Nyt pitäisi todellakin kuluella ahkerammin :D

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Odotan että huomenna toukokuun Livbox saapuu, vähän jo kiinnostaisi tietää sisältö :D

    VastaaPoista