Kosmetiikkaonnea

torstaina, syyskuuta 24, 2015

Toisen turhake on toisen aarre, sanotaan. Ja mä sain tänään monen monta aarretta itselleni, kun ihanainen Hanna pisti omat kosmetiikkavarastot kevennyssyynäyksen jälkeen jakoon. Sieltä oli lähdössä varmaan sata, ellei ylikin, kynsilakkaa pois. Monen monta ihanaa hiustuotetta ja meikkeijäkin. Olin ihan huuli pyöreänä, miten joku raaskii luopua noin vain kosmetiikastaan. Mulle ei ole sellaista tunnetta vielä tullut :D Mä vaan haalin kaikkea ihanaa ja annan niille onnellisena uuden kodin. Pakko myöntää, en ole ehkä ihan vielä tajunnut oman kosmetiikkakokoelmani määrää. Putelit kun on jaoteltu niin hyvin pitkin taloamme. Pitäisiköhän tehdä uusi kosmetiikkakokoelma postaus, mitäs sanotte? Sen tekemiseen taidan kyllä tarvita pari vapaapäivää kaikesta muutsta xDEn siis todellakaan lähtenyt Hannan luota tyhjin käsin. Kaksi sen verran painavaa kassia lähti matkaan mukaan, että näiden kanssa kotiin tultua Niksukin ihmetteli, että missäs mä siis olinkaan käynyt :D Sain pari kysymystä kynsilakkojen määrästä, tarvitaanko niitä todellakin niin monta.. No tarvitaan, tietysti. Mikä kysymys se sellainen edes oli :D Ja olihan tuo iloinen, kun hänellekin pari hiustuotetta toin :)


Mulla taitaakin mennä huominen ilta näitä ihanuuksia tutkiessa ja pitäisi ehtiä ne lajittelemaankin. Lipasto olisi valmiina, mutta vielä kun jostain saisi ajan tekemäänkin koko homman.

Menen kosmetiikkaonneissani näkemään ihania unia kosmetiikkamaasta ;D

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Tää on kyllä ihmeellistä luettavaa ihmiselle, joka lakkaa kesäisin varpaankynnet ja omistaa kolme lakkaa. :D Haluaisin nähdä mihin nuo kaikki purtilot mahtuu! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Noo, ei mullakaan ollut kamalan montaa lakkaa kun bloggaamisen alointin. Ne on jotenkin kummallisesti lisääntynee ;) Juu, pistänpä kuvaa kun saan kaikki lajiteltua :)

   Poista
 2. Täällä yksi pikku-prinsessa haltioutui nähdessään saamasi aarteet. �� Odottaa että pääsisi niihin käsiksi. Arvaat varmaan kuka? Ihanaa syksyä teille! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina olette tervetulleita ♥ Pikku-prinsessalle terkkuja, tuon ens kerralla tuomisina pari uutta lakkaa hänen kokoelmiin ;)♥ Ihanaa syksyä myös teille rakkaat!

   Poista
 3. Oi oi, esittele nyt sitte vähä että mitä kaikkee ihanaa sait haalittua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihanainen, minähän laitan kuvaa tulemaan :)

   Poista
 4. Ihanaa että pääs tuotteet hyvään kotiin! Ja kyllä tänne vielä jäi ihan tarpeeksi :D Nakitin jo siskon tänne tonkimaan nuo loput tavarat, jos vaikka pääsis kaikista eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pääsi :D Olisin ottanut enemmän, mutta en kehdannut :D Johan tuo kaksi kassia on niin paljon! Kiitos tuhannesti murunen ♥

   Poista
 5. Voi sulla muutama hetki mennä ihmettelemisessä :)

  VastaaPoista
 6. Puuh, sekopäistä, J! :'D Mä pistän kanssa jatkuvasti kilokaupalla tavaraa eteenpäin, kun tämä nykyinenkin määrä jo ahdistaa... :O Mutta ymmärrän myös tuon pimahtelun, etenkin kynsilakkojen kohdalla, haha. ;)

  VastaaPoista