Tutustumassa Joe Blascoon

torstaina, syyskuuta 10, 2015

Mulla on ollut nyt ihan mielettömän mahtavia tilaisuuksia blogin kautta tässä lähiaikoina ja yksi niistä on oli tutustimisilta Joe Blascoon ja heidän tiloihin, Pääsin samalla tapaamaan ihastuttavia blogikollegoitani, jotka intoilevat yhtä kovasti meikeistä ja kosmetiikasta kuin minäkin. Oli ihana pysähtyä juttelemaan sellaisten henkilöiden kanssa, jotka ymmärtävät oman pöhköytesi johonkin asiaan ja tässä tapauksessa siis kosmetiikkaan.


Saavuimme paikalle Dixi-blogin Helenan sekä Tyttö ilman helmikorvakorua-blogin Sonian kanssa neljän jälkeen ja ihastuin hetkessä liikkeen ulkonäköön astuttuani sisään. Erittäin valoisa ja kauniisti asetellut tuotteet saivat sydämeni sykkimään. Meidät toivotettiin heti tervetulleeksi ja saimmekin aloittaa tutkintakierroksen samantien. Siis mitä ihanuuksia liikkeestä löytyikään!


Tietysti Joe Blasco oli liikkeessä eniten edustettuna, mutta löytyi paikalta vaikka mitä muitakin ihania merkkejä! Siellä me tutkittiin ja nuuskuteltiin tuotteita ja tietysti saimme kuulla tietoja ammattitaitoiselta henkilökunnalta. Oli erittäin mielenkiintoista kuunneltavaa. Mun ihan ensimmäinen muistikuva meikeistä on äidin meikkipussilta. Tietysti tutkin niitä salaa, sillä tiesin niiden olevan ihan aarteita. Ja se mikä mulle on äidin meikkipussin tuotteista jäänyt kaikkein vahvimmin mieleen, oli Joe Blascon peite- tai meikkivoide. Silloinen musta-valkoinen puteli oli niin ihanan näköinen ja se on varmasti ollut yksi niistä hetkistä, jotka ovat sytyttäneet meikkihirmun sisälläni. Joe Blascolla on siis merkkinä minulle erityinen asema :)Vaikka liikkeessä oli vaikka mitä ihanaa tutkittavaa, on myönnettävä, että Joen hyllyllä taisi tulla vietettyä reippaasti eniten aikaa. Tutkittiin ja testailtiin tuotteita ja omat suosikit alkoivat nousta esille. Olisin niin mielelläni testannut meikkipohjaa, mutta kesällä ruskettunut ihoni oli niin paljon normaalia tummempi, ettei minulle olisi löytynyt juuri sitä oikeaa sävyä. Tämä rusketus kun ei mulla kauaa kestä. Pitänee siis mennä jossain välissä käymään liikkeessä uudestaan ja ostamaan se oma sävy. Henkilökunta sai mut meinaan vakuutettua, että pohja olisi varmasti mulle niin passeli.Liikkeessä oli niin paljon kauniita puteleita, että pelkkä ihastelu vie paljon aikaa. Ihanan valoisa liike antoi kauniille puteleille oikeutta loistaa väreillään. Nuuskuteltiin ihania tuotteita ja jokainen meistä taisi löytää sieltä omat suosikit :)

Nopeat syövät hitaat ja niin oli tälläkin kertaa. Minullakin olisi ollut mahdollisuus päästä meikattavaksi, mutta olin liian hidas ja kaikki meikkiajat oli siihen mennessä jo varattu. Kuvassa on Kynsipöllö kosmetiikkapuussa-blogin Hanna ja hän oli yksi niistä nopeista, joka sai varattua ajan omaan meikkaukseen. Me muut hitaat sitten ihailimme Hannan saamaa meikkiä, sekä Hannan meikkaajan meikkiä. Hänellä oli niin virheetön ja upea meikki etten ehkä kestä :)

Mutta eipä mua harmitanut vaikken saanutkaan aikaa. Samalla kun tutkailimme Joen tuotteita, laitettiin mulle samalla kasvoille niitä tuotteita, joista olin kiinnostunut. Mun meikki siis freesattiin siinä samalla ja tavallaan minäkin sain meikin. Ja niin niitä omia lempi Joe tuotteita vaan alkoi löytymään hyllyiltä. Ihastuin ikihyviksi huulipuniin, poskipuniin sekä peiteaineisiin. Pohjameikit, niin meikkivoide kuin puuterikin jäi vielä kaivelemaan mieleeni, pakko jossain vaiheessa saada nekin :D Mutta niin laadukkaita tuotteita, pigmenttisiä ja upeita sävyjä.

Sonia kuuntelemassa lisätietoja

Se mikä mut lopulta löi ihan älläkällä oli se, kun tilaisuuden järjestäjä kertoi meidän saavan valita kotiinviemisiä tuotteista. Siis voi apua! Saimme itse vähän niin kuin kasata goodiebagin. Me tytöt taidettiin siinä vaiheessa olla haavi auki ja ihan pyörryksissä tiedosta, että valinta oli lopulta ihan kamalan vaikea. Mutta jätän teidän ilkeästi odottamaan, mitä omasta pussukasta lopulta löytyi. Ne tarvitsevat ihan oman postauksensa meinaan. Niin ihania tuotteita!

Millainen kosketus teillä on Joe Blascoon? Onko yhtä kaukaa tuttu teille kuin minullekin?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Mulla on Blascon peitevoide ja meikkivoide! Olen tykännyt, vaikka kyllä kirpas ostaa ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne hinnat aika kovia, mutta tuotteet ovat kuulemma todella riittoisia. Ehkä se hinta kompensoituu siinä :)

   Poista
 2. Joe Blasco on vaan niin paras <3 Ilman sitä en selviäisi ja käyttänyt olenkin jo noin 25-vuotta, aika hurjaa. :) Nuo uudet suihkugeelit ovat aivan mahtavia ja ihokin tykkää ja peltipurkissa saippuat. Ah ihania.

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joe on kyllä tosi mahtava :) Ja sulla siitä sitten onkin hyvin jo kokemusta :) Ja nuo muutkin tuotteet niin ihania :)
   Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

   Poista
 3. Mä tutustuin merkkiin joskus kymmenisen vuotta takaperin, kun opiskelin meikkaaja-maskeeraajaksi. :D Herttileeri, kun siitäkin on aikaa..
  Heillä on ihan super loistavat meikkipohjat, jos haluaa 110% peittävää meikkipohjaa esim. kuvausmeikkeihin. Arkimeikkiin itselle vähän liian tuhtia tavaraa, mutta voin kyllä kehua laatua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa järkytyinkö, kun tajusin että itellä kilahtaa ens kuussa viimeinen vuosi kakskymppisenä :D
   Mun on niin pakko kyllä päästä testaamaan Joen pohjia. No sulle varmasti on tuhtia, kun oot tuommoinen ihana siloposki, mun röpelö naama tarttee kunnon peitot :P

   Poista