Isadora syksy 2015 - Rock & Romance

tiistaina, syyskuuta 01, 2015

Ensimmäinen syyskuuta. Se olis sit kuulkaas virallisesti syksy. Aamu oli pimeä ja ilma kolea, syksyn tuntu tuli heti. Piti heittää jo karvahuppari päälle, kun kosteus ja viileys tuntui uppoavan luihin ja ytimiin. Sormet ovat sisälläkin taas kylmät. Silloin varsinkin tuntuu, että kesä on todella ohi. Toivon kyllä, että ilma tekisi vielä jonkun kivan käännöksen ja antaisi meille vielä muutaman lämpimän päivän. Remonttiin kun kaivattaisiin vielä vähän aurinkoa ja kuivaa, että saadaan homma vielä saatettua loppuun asti. Toivotaan siis kaikki kovasti ilmojen pysyvän pitkään hyvinä :)

Ja koska syssy tul, nyt on viimeistään hyvä hetki kirjoittaa vähän syksyn kosmetiikastakin. Mulla ainakin syksyn ja pimeyden tullen alkaa vaatteiden kirkkaat sävyt väistyä ja meikkikin alkaa tummumaan. Kynsiin ei valikoidukaan enää ne pirteimmät sävyt, vaan murretut ja tummat sävyt alkavat tuntua kotoisammilta. Ihan vielä en tahdo päästää tuosta kirkkaudesta irti, mutta ei siihenkään enää kauaa mene. Isadora tarjoaa tänä syksynä rokkia ja romantiikaa. Tai ehkä ei nyt ihan kirjaimellisesti. Isadora on ottanut syksyn kokoelmaansa innostuksen rokista ja romantiikasta. Tummaa ja hämyistä maustettuna ihanilla punaisen sävyillä.


Menetin sydämeni täysin tälle kokoelmalle! Niin upeita sävyjä. Rock & Romance, todellakin! Sain blogin kautta teille esiteltäväksi kokoelman kolme tummanpuhuvaa kynsilakkaa, neljä huulipunaa, vihreän sävyisen luomiväripaletin, vihreän kajalkynän sekä uuden ripsivärin, joka ei tähän kokoelmaan varsinaisesti kuulukaan. Isadora Grand Volume Lash Styler-ripsiväristä tulette kuulemaan sitten omassa postauksessaan.


Kokoelmaan kuuluu kolme kysilakkaa. 519 Dark Romance, 518 Bohemian Rose ja 517 Urban Green. Näistä keskimmäinen on valikoimaan jäävä uutuus, mutta  nuo kaksi muuta on väin tämän syksyn kausisävyt. Ne siis kannattaa hankkia nyt, että varmasti saa. Näistä tulossa tietysti vielä oma postaus, jossa sävyt näkyy paremmin. Mutta pelkästään pulloja tukimalla olin ihan myyty. Mielettömän upeat sävyt!


Huulipunia kuuluu kokoelmaan neljä ihanaa sävyä ja yksi näistä on matta. 175 Cool Cahmere, 176 Bohemian Rose, 07 Nude Pink ja 177 Dark Romance.  Punistakin ainoastaan  Bohemian Rose on valikoimaan jäävä uutuus, siinä missa muut ovat kausituotteita. Huulipunissa ja lakoissa parit nimet kohtaavat ja näillä sävymaailma onkin sama. Eli ehdottomasti pitää punata huulet samalla sävyllä kuin lakka on ;)



Punissa on mielettömän ihana pigmentti ja ne lipuivat swatchatessa kämmenselällä kuin unelma. Samoin toimivat huulillakin. Tuntuvat sopivat kosteutetuilta. Sävy myös pysyy huulilla kohtalaisen hyvin. Kyllähän niitä päivän mittaan saa lisätä, mutta näin mulla on todella monien huulipunien kanssa. Myös 07 Nude Pink, tuo joukon mattapuna, tuntuu huulilla pehmoiselta ja sävy on erittäin helppo käyttää.


Kokoelmaan kuuluu yhteensä kolme luomivärinelikkoa. Ruskeasävyinen 44 Muddy Nudes on ollut jo vakiovalikoimassa, siniharmaa 04 Moon Rock on kausituote kuten samoin tämä minun 03 Urban Green paletti. Tämä puhutteli paleteista itseäni eniten. Siniharmaat sävyt kun eivät tunnu sopivan itselleni ja ruskean sävyt kun tuppaan valitsemaan aina, oli tämä vihertävä paletti täydellinen kolmesta vaihtoehdosta. Sävyistä kolme ovat shimmerisiä ja tummin on matta. Paletissa on myös valmiina vaahtomuoviaplikaattori.


Swatcheissa on vain sormea pyöräytetty värinapilla ja kämmenselällä yksi pyyhkäsi. Mitäs sanotte pigmentistä? Jep, se on ihan mieletön! Laatu on todella hyvä ja ilman pohjustajaakin tuotteesta saa sävyä irti vaikka muille jakaa! Paletin sävyt ovat myös helppokäyttöisiä. Ne levittyvät sekä häivyttyvät helposti. Eikä sävy oli lainkaan liian vihreä vaan harmaan pohjalla vihertävä sävy. Ei siis ole lainkaan liian pelottava paletti käyttöön ;)


Smoky Eye silmänrajauskyniä kuuluisi kokoelmaan myös kolme. 11 Dark Grey, 12 Dark Brown sekä  kämmenselällä swatchattu 13 Urban Green. Kaksi ensimmäistä kuuluukin jo valikoimiin ja tämä urbaani vihreä oli ainut uutuus. Sopii ihan täydellisesti tuon paletin kanssa käytettäväksi ja liukuu iholla kuin unelma! Erittäin hyvä pigmentti sekä pysyvyys.

Ensimmäinen meikki on paletilla jo tehty, mutta sen saatte sitten nähdä vasta toisessa postauksessa.
Mitäs te tykkäätte Isadoran Rock & Romance kokoelmasta? Tuleeko teillekin fiilis "pakko saada" kuten mulle, kun ensimmäiset kuvat tästä kokoelmasta näin? ;D

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. No on kyllä tosi hyvät pigmentit luomivärissä. Punat on aivan ihanan sävyisiä, varsinkin tuo viininpunainen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pigmenttirikkaus yllätti mutkin! Tykkään kovasti. Punien sävyt iski myös kovaa, viininpunainen sopii syksyyn täydellisesti :)

      Poista
  2. Jotenkin aina Isadoran syyskokoelma keventää lompakkoa kummasti! Kaikki sävyt ovat just eikä melkein, ja arkeenkin sopivia. Ah ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Niiden kokoelmat ovat kyllä ihania :) ♥

      Poista
  3. Olen todella huono käyttämään huulipunia (tässä yritän tosin koko ajan tsempata enemmän ja enemmän), mutta nyt aloin himoitsemaan noita IsaDoran huulipunia! Aivan uskomattoman upeita sävyjä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kans muutama vuosi sitten ihan surkea punien käyttäjä. Sit aloin vaan vaihteen vuoksi tekemään kevyempiä silmämeikkejä ja keskityin huuliin. Nyt en enää osaa päättää kumpi parempi :D Molempiparempi ;) Eli käy ostaa puna ja ala laittamaan. Siitä se lähtee ;)

      Poista
  4. Mä ihastuin myös eniten tuohon vihreään :) Kauniita ja monikäyttöisiä sävyjä!

    VastaaPoista
  5. Ihana kokoelma, tykkään eniten noista huulipunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punat on kyllä niin ihania! Tummat sykähdyttää ja vaaleat menee aina :)

      Poista
  6. Mua tämä kokoelma ei ikävä kyllä sytyttänyt - jotenkin etenkin luomivärisävyt on jo hiukan nähty, vaikka upeita ovatkin. Mutta löysin sentään uuden luottonudepunani tästä joukosta, joten ei hukkaan heitetty kokoelma ollenkaan! :) Myöskin Bohemian Rose kynsilakoissa herätti ihastumisen tunteita, mutta rakastunut en vielä ole ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä, mun mielestä nää luomivärisävyt tässä vihreässä taas on niin uudenlaiset sävyt, että oikein odottelin niiden saapumista :D Luottunude löytyi mullekin :)

      Poista
  7. Oooh mitä huulipunia!!! Täytyy tsekata noi livenä!

    Sulla on muuten tosi kiva blogi! Sait uuden lukijan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin suosittelen tsekkaamaan! Aivan ihania!

      Ja voi kiitos ihana ♥ Tervetuloa vaan joukkoon, olen todella iloinen että jäit :)

      Poista