Valopallot - pallovalot

keskiviikkona, syyskuuta 09, 2015

Kävin tässä parisen viikkoa sitten sunnuntaina Lahdessa järjestetyillä messuilla. Se oli Ilo-fiilis-onni messut ja paikalla oli niin hyvinvointi, kauneus kuin lapsijuttujakin. Pyörähdettiin paikalla Skeitin ja hänen tyttärensä, mun nuorimman kummitytön kanssa. Eihän näitä messuja voi oikein verrata Helsingin messukeskuksessa järjestettyihin messuihin, onhan siellä tilaa ihan turkasen paljon enemmän kuin tuolla Lahdessa, mutta nämä olivatkin sellaiset pienet ja söpöt messut. Ja kyllähän sieltäkin tarttui mukaan jotain kivaa.

SELLOFAANI puukyltti 7€

Paikalla oli montakin tuttua tuotetta ja pistettä, mutta sisustusliike Sellofaanin pisteellä meinasin seota ihan totaalisesti. Niin paljon ihania sisustusjuttuja ja pallovaloja! Olen jo pitkään himoinnut moisia valoja, mutta meillä kun Niksu hoitaa tuota valopuolta (hän kun itse siis myös suunnittelee valoja) on mulla niiden ostaminen jäänyt kokonaan. Nyt en kuitenkaan enää voinut olla ostamatta. Sellofaanin pisteellä sai meinaan suunnitella oman pallovalosarjan! Sen kun valitset itseäsi meillyttävät sävyt ja työntekijät kasasivat pallovalot kasaan. Mulle meinasi tulla ihan värivalintavaikeus. Niin paljon ihania sävyjä, mutta päädyin lopulta neutraaliin meininkiin.


SELLOFAANI Pallovalot 29€

Mun pallovaloista tuli siis musta-valko-harmaa-hopea-kultaiset. Minkäs sitä harakka itselleen voi. Kultaiset ja hopeat pallot kimaltelivat niin ihanasti, että oli pakko saada molempia. Ja mikä parasta. Jos joskus näihin sävyihin sattuisi kyllästymään, voi palloja vaihtaa ja lamppu saa ihan uuden muodon.Pimenneet illat ovat olleet paljon helpompi ottaa vastaan, kun on yltiöihana valo, jota poltella. Kynttilöiden lisäksi tietysti :) Alkuun pallovalot hakivat paikkaansa ja koetin Niksulle ehdottaa montakin paikkaa. Hän ei vaan alkuun innostunut valoista juur ollenkaan. Mä halusin ne paraatipaikalle ja sopivaan paikkaan valaisemaan, mutta meillä oli asiasta hieman erimielisyyttä. Kuitenkin eräänä päivänä töistä tullessani, oli Niksu vapaapäivänään kiinnittänyt valot juuri sinne mitä olin ehdottanut ja samalla kuulin, että kyllä hän niistä sittenkin tykkää. Aika paljonkin :D Ei siis hutiostos ollenkaan. Tai siis mähän olin näistä haaveillut jo pienen ikuisuuden.Nyt meidän onkin sitten pakko alkaa suunnittelemaan uutta Turun reissua. Mun on pakko päästä Sellofaanin kivijalkamyymälään. Niin paljon ihania juttuja myytävänä, että tämä sisustusintoilija tahtoo päästä tutkimaan ja shoppailemaan. Ja arvatkaa mitä, ostamaan toisetkin pallovalot :D Nyt olisi vähän suunnitteilla tuonne meidän vierashuoneeseenkin moinen rykelmä. Pikkuhuoneen sisustus alkaa olla sillä mallilla, että maalitela heilumaan, jotta saadaan huone valmiiksi.


Mitäs te sanotte? Onko hyvän värinen valosarja ja löytyykös teiltä tällainen?

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Pallovalot ovat niin POP. Meillä ne odottavast kellarissa ja otan esiin, kun talvi tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, sä pidät niitä vain talvisin :) Kuvia odotellessa sitten :)

   Poista
 2. Mäkin hehkutin vuosi sitten blogissa samaista pallobaaria! :D Ihania ovat, mun setistä tuli turkoosi-valko-harmaa, lisäksi on eri merkkinen violetti sarja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Pallobaari on ihana! Ja sulla on kans niin hyvät sävyt! Mä en vielä tiedä, mitkä sävyt tulee seuraavaan sarjaan :D

   Poista
 3. Ihanat <3

  Voisin hankkia vaikka monet :)

  VastaaPoista
 4. Oi, nämä pallovalot ovat ihanat! :) Mie ottasin tuollaiset varmaan melko kirkkaissa väreissä tai sit punaisen ja mustan sävyissä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut nuo kuulostaakin ihan sun sävyiltä :) Se mikä tässä just olikin ihanaa, sai valita just ne omat sävyt :)

   Poista
 5. Kauniit sävyt valitsit. Myös meillä vastaava pallosarja, enkä ottanut pois ikkunasta edes kesällä (en vain pitänyt valoja siinä) ja nyt taas syksyn tullen pääsee valaisemaan olohuonetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että sama meillä. Kesällä ovat vain muuten sisustuselementtinä, mutta vähänkin pimeään aikaan varmasti valaisee huoneessa :)

   Poista
 6. Ihanat pallovalot! Syksyssä ehkä parasta on valosarjojen ja kynttilöiden pehmeässä valossa tunnelmointi.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä! Meillä on kynttilät palaneet jo vaikka miten paljon :) ♥

   Poista