Yllätysjuhlat

keskiviikkona, syyskuuta 23, 2015

Kävimme pyörähtämässä pikaisesti Oulun suunnalla viime viikonloppuna. Meillä oli tarkoitus juhlistaa Niksun äidin 50-vuotis juhlia ja kyllähän me juhlistettiinkin. Samalla tietysti oli ihana käydä moikkaamassa Niksun puolen sukua. Harmi vaan, kun aikataulu oli meidän osalta kiireinen ja kotimatkalle piti lähteä jo lauantai iltana. Oli muuten rankka reissu, istua autossa reippaat 12 tuntia kahden päivän sisällä. Sanoisin, että mulle tuli rautainen takamus.



Niksun äiti asustelee ihanalla paikalla, hevostallin lähipiirissä. Niksun siskolla on hevonen ja se asustelee tällä pihatallilla. Saatoin olla ehkä hitusen kateellinen. Mäkin haluisin oman hevostallin tähän pihalle. Tila ei taida riittää, rahat varsinkaan. Eikä Niksu taida antaa mulle lupaakaan :D Pihapiiristä löytyi tietysti kissoja, koiria, kalkkunoita ja lampaitakin. Olin siellä ihan elementissäni ja rapsuttelin jokaista liikkuvaa kaveria :D 


Aamulla oli kova valmistautuminen. Me ei oltu Niksun kanssa varustauduttu mitenkään eriskummallisilla vaatteilla. Mitä nyt siisti hame ja jakku, mutta jos olisimme tienneet mitä paikan päällä todella juhlitaan, olisi vaatteet voineet olla vähän koreammat. Meidän yllätettiin aikalailla, kun Niksun pikkusisko olikin mennyt naimisiin. Olivat pitäneet ihan pienen vihkimisen maistraatissa, mutta nyt samalla sitten juhlittiin heidän häitä. Olimme vähän kuulleet varoittelua, että heillä voisi olla naimisiinmeno mielessä, mutta emmepä ajatelleet heidän sitä nyt jo tekevän :) Yllätyttiin todella.


Erittäin kaunis nuori aviopari. Rakkaus leiskui ja tunnelma oli ihana. Niksun äidin synttärit jäivät tämän takia vähän taka-alalle, vaikka alunperin niitä mentiinkin juhlimaan. Tosin hänkin juhlisti lastaan erittäin onnelisena.


Hääkuvia napsittiin tietysti ihanan pollen kanssa. Harmi kun keli oli kovin harmaa ja sumea. Kuvissa on onneksi onnellinen pari, mutta muuten olisin toivonut kirkkaampaa keliä.



Meidät todellakin yllätettiin, mutta ihanasti vain. Onnea vielä tuoreelle avioparille <3


p.s. beauty of life - blogissa on äärimmäisen ihana arvonta. Käykäähän osallistumassa. Tai älkää, että mä voitan XD

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kyllä :) ♥ Pakko päästä kesällä pidemmäksi aikaa tuonne :)

      Poista
  2. No WOW mikä ylläri! Sanattomaksi veti! Onnea pikkusiskolle! <3

    VastaaPoista
  3. Vau, ihana ylläri! Minäkin olen kerran mennyt tupareihin, jotka paljastuivat paikan päällä hääjuhlaksi - kyllä hävetti niissä vaatteissa, onneksi moni muukaan ei ollut arvannut.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, tiedät siis miltä tuntuu, kun ei ole varustautunut kunnolla :D
      Mutta ihana ylläri ja ehkä sen puolesta vaatteilla ei väliä :) ♥

      Poista
  4. Vitsit mikä yllätys! <3 Ihana juttu ja ihana tuo kuva missä hääpuku näkyy takaapäin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin iso yllätys :) ♥ Ja kiitos, moni kuva harmillisesti epäonnistui :/

      Poista
  5. Mahtavan erilaisia kuvia kun on hepan selässä hääpuvussa! <3 Aikamoinen ylläri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mä joskus menisin naimisiin, mäkin haluisin mustan tai valkoisen hevosen hääkuviini :D Ja siis tietysti perinteisiäkin. tai mä voisin kyllä ottaa koirat, kissat, lampaat ja siat ja ..... joo, en luettele enempää :D Ehkä en kuitenkaan ;)

      Poista
  6. Tuo morsian & hevonen kuva taisi olla oululaisen Kalevan nettisivuilla. Oli niin kaunis kuva, että jäi mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin mahdollisesti on voinutkin olla :) Kuvaajia oli muitakin paikalla :) Ovat kyllä ihanaiset ♥

      Poista