Avon - kauneutta tositarkoituksella

torstaina, lokakuuta 08, 2015

Eilen käppäiltiin hyytävän kylmässä merituulessa Hannan kanssa pitkin Ruoholahden katuja. Voipi olla, että moinen hyytävä meri-ilmasto antoi tälle ihmeen "syyhyän sun nenässä" pikku lentsulle lisävoimia. Tänään on nenässä syyhynnyt tuhannen paljon pahemmin. Olokin on ollut vähän muka kuumeinen. Mutta syy siihen, miksi uhmasin luonnonvoimia ja lentsua, oli mielenkiintoinen Avonin bloggaajatapahtuma. Tämä on myös syy siihen, miksi en eilen ennättänyt bloggailemaankaan. Saavuin kotiin vasta vähän ennen yhdeksää ja sen jälkeen kaikki iltahommat vielä tehtävänä. Jostain oli siis karsittava. Ehkä te ymmärrätte ;)

Tiedättekö sen tunteen, kun teillä on selkeä mielikuva jostain merkistä, mutta se tunne käännetäänkin ihan päälaelleen. Näin mulla pääsi käymään eilen Avonin tapahtumassa. Mulla on ollut selkeä mielikuva, että Avon on sellainen keskinkertainen merkki. Osa tuotteista ihan ok, mutta useimmat eivät saa edes mielenkiintoani nousemaan. Niin siinä vain pääsi käymään, että tuote itse puhui puolestaan ja mun mielenkiinto kohosi taivaisiin.


Mulla oli takana jo kohtuu pitkä päivä. Arkeni 4:45 herätys alkoi tuntua ja näkyä mussa aika vahvasti. Silmät lurpattivat puolitangossa, naama kiilteli kuin kiillotettu ovennuppi ja nälkäkin oli. Hannan kanssa ehdittiin jo miettimään, että pitäisikö käydä nappaamassa jotain suuhun, mutta onneksi emme. Tarjoilut oli ihan mielettömät!



Aivan liian söpöt minikuppikakut vievät sydämeni, niin ulkonäöllään kuin maullaankin! Eii, en tietysti syönyt yhtään kun ei ole lauantai... ;) Niin varmaan. Mistä noita saa lisää? Tuollaisia mini versioita ei lasketa. Eihän?


Se mikä oikeasti oli kivaa, että tarjolla oli myös terveellisempää ruokaa. Erittäin herkkulliset salaatitkin maistuivat nälkäiselle. Siitä me aloitettiinkin, syömisestä. Katsottiin kun muutamille tehtiin meikkejä, juteltiin kollegoiden kesken ja vain nautittiin olosta. Tuli niin tarpeeseen pitkän päivän jälkeen.



Vapautuneen meikkaustuolin huomattuani hyökkäsin välittömästi paikalle ja Meikkipäät-blogin Riia alkoikin heti ehostamaan meikkipohjaani ja taiteili minulle upean silmämeikin. Kurkkailin aina välillä peilistä missä mennään ja tässä vaiheessa mielikuvani Avonista alkoi muuttua. Mitä, onko näissä oikeasti näin hyvä pigmentti? Mitä ihmettä sä teit mun kulmille? Eikä, toimiiko tää näin hyvin! Aloin olla todellakin myyty ja se jos jokin tuote yllättääkin positiivisesti ennakkoluulon ollessa kovin vahva, on mahtavaa! Ja Riian kädenjälki meikatessa, olin ihan in lööv. Yritin suostutella häntä meikkaamaan mut joka aamu. Jännä juttu, ettei kauppoja tullut.


Harmittaa, etten saanut meikistä tämän parempaa kuvaa. Silmämeikistä erikseen en edes tajunnut ottaa kuvaa. Peiliin katsoessa tunsin kuitenkin itseni niin erinäköiseksi kuin oman meikin laittaneena. Ja Avon todellakin yllätti! Katsokaa nyt tuota kulmasävyä, sehän on ihan perfect.

Meikin jälkeen me vielä istahdettiin pienellä porukalla kuuntelemaan pientä esitystä Avonista ja meille näytettiin pari videoa.


Mua huvitti. Toinen video kuvasi tismalleen samanlaisia tapauksia kuin minä. Ällikällä lyötyjä naisia. New Yorkissa tehtiin kadulla meikkejä Avonin tuotteilla ja kysyttiin meikatuilta jälkikäteen, että arvaavatko millä merkillä meikki olisi tehty. Moni arveli ihan Dioria, MACia ym. kalliimpia meikkejä. Ilme, kun he kuulivat meikkien olleen Avonia. Hämmästys oli niin suuri ja sama kävi itselleni. Yllätyin todella ja pelkästään positiivisesti.


Tapahtuma oli niin mahtava ja tunnelma ihana. Ja mikäli itse innostuit, niin Avon tulee olemaan I Love Me-messuilla. Minä ainakin aioin piipahtaa heidän pisteellä, ei kahta sanaa.

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Huiiii miten kaunis meikki! Sulla on sitte nätit simmut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huomaa kun ammattilainen tekee :) Pus pus♥

   Poista
 2. Apua mitkä tarjoilut tosiaan! Itselleni Avon onkin ihan vieras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin herkkuja, etten kestä!
   Nyt kuule tustustumaan vaan, on hyvä ja halpa merkki :)

   Poista
 3. Minä käytän nykyään vallan Avonia. Työkaverini on Virosta kotoisin ja hän välittää Avonin tuotteita Viron kautta, hinnat ovat sillä tavoin yli puolet halvempia, kun Suomen Avonista. Hih. Shampoot ja hoitoaineet ovat todella hyviä, muualta en enää niitä ostakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä omakin Avon käyttö lisääntyy, kun pääsi kunnolla tutustumaan :)

   Poista
 4. Näytät tosi kauniilta ja ihana olet muutenkin. Meillä oli tosi kivaa. Olin muuten tänään sellaisessa jutussa minne olet menossa huomenna, tykkäsin kovasti ;) Kauniita unia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiia ihana, samoin ♥ Oli huippu ilta :)
   Ja innolla odottelen sinunkin kuulumisia tuloksista ;)

   Poista
 5. Oi, toi on varmaan ollut niin kiva tilaisuus! Mitkä tarjoilut! Ja sä näytät upealta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella ihana tilaisuus :) Tarjoilut oli huippuja!
   Ja kiitos ihanainen ♥

   Poista
 6. Avon on jo ennestään tuttu :) Kantsii kokeilla kaikkea,rakastan luomiväri nelikkoja,punia ne on P A R H A I T A <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomivärejä minulta löytyykin jo, saattaa olla punakin. Pitää tutustua siis tarkemmin :)

   Poista