I Love Me - messujen saalis

torstaina, lokakuuta 29, 2015

Messuhaukka pääsi taas tositoimiin. Ja hyökkäilinkin siellä osastojen välillä kuin mikäkin saalistaja. Maanantaina sen kyllä tunsikin koko kropassa. Mulla oli kauhea väsymys. Skeit sen sanoi, messukrapula ja se todella kuvasti oloa täydellisesti. Päässä humisi, mutta fiilis oli ihan mieletön. Kamera oli mukana ja kuvatakin piti. Se sitten unohtui oikeastaan heti. Ensimmäisen kassin napsahdettua käteen, ei mitenkään enää jaksanutkaan kaivaa kameraa esille. Instagram oli kyllä kohtuu vahvasti silti mukana. Kassit tosiaan pikku hiljaa lisääntyi käsivarsilleni ja tilanne oli lopulta aika...kaoottinen. Oli pakko käydä välillä viemässä autoonkin niitä. Vai mitä sanotte...


Mulla oli tosiaan tänä vuonna suuri kunnia ja sain messuille bloggaajapassin. Monella näytteilleasettajalla oli bloggajille pieniä tai vähän isompia kasseja kotiin viemisiksi. Tietysti kevensin omaakin lompakkoa jonkun verran, mutta niinhän sitä messuilla aina. Seuraavat messut ovatkin jo tiedossa, joten kurkataan nyt tätä saalista pikkasen. Joistain tuotteista on tulossa vielä tarkempaakin postausta, mutta tässä nyt koko saalis.


Tässä ensin omat ostokseni. Uotilan osastolla oli leipämaistatusta ja sinne jäi kieli kiinni. Oli pakko ostaa herkullista perunalimppua ja yksi kauraleipäkin kotiin. Ihan hitsin hyvää! Lidlin pisteellä oli kova kuhina ja ostin kuusi proteiinipatukkaa. Noita mansikanmakuisia  syön aina silloin tällöin eväänä, kun on kiirettä. Kaksi patukkaa olikin jo tuosta kerennyt huveta :D Onnisportin osastolta mukaan tarttui pitkään himoitsemani kompressiosäärystimet sekä pieni rulla pienemille lihaksille. Näistä on tulossa vielä omaa juttua. Ardellin osastolta ostin ihanat Curvy irtoripset. Onpas kehno kuva niistä, mutta siis keskeltä lyhyempää ja reunoista nousee kunnon kaarelle. Duon liima tarttui mukaan Punanaamion osastolta. Upea Karita Tykkä oli edustamassa SuperLemon firmaansa ja ostinkin häneltä spirulinaa. Niksu on tuota pyytänyt vaikka kuinka ja pitkään ja nyt vihdoin ostin. Karitan SuperLemonissa on ihan huikean laadukkaita tuotteita, suosittelen täydestä sydämestä. Mukaan tarttui myös muotipuolen joltain osastolta älyttömän halpa Make Up Storen poskipuna. Tuo maksoi vain vitosen.

Mutta sitten ne muut ihanat pussukat. Ne, jotka sain bloggaajapassilla kotiinviemisiksi. Mulla tiedättekö tirahti kyyneleet, kun kotona kunnolla tutkin pussukoiden sisältöjä. Miten ihmeessä mä olin voinut nämä kaikki vain saada. En oikein vieläkään voi uskoa tätä.


Ihan jäätävä määrä kaikkea ihanaa! Sain superfoodia, terveystuotteita, teetä, hiusjuttuja, kosmetiikkaa ja meikkituotteita muutenkin. Mä en voinut kuin istua ja ihastela saamiani tuotteita. Monesta näistä tulette kuulemaan tosiaan vielä enemmän. En nyt tässä vaiheessa vielä kirjoita sen enempää, sillä tästä postauksesta tulisi muuten kilometripitkä.


Itselleni monta uutukaista tuotetta ja lähden testailemaan suurella innolla! Ja teetä, voi teetä! Noista olen niin kovin onnellinen!Ja kosmetiikkaa, noita mun rakkaita aarteita. Materialismionni oli kyllä taivaissa näitä kaikkia ihanuuksia tutkiessa.

En malta odottaa ensi vuoden I Love Me-messuja. Pidin näistä kovasti ja ehdotomasti yksi parhaimmista tapahtumista, mitä tiedän. Nyt mä lähdenkin katsomaan messutäyteisiä unia ;)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kiertelinköhän mä jotenkin ylimalkaisesti ympäriinsä messuilla, kun en saanut mitään vaikka mullakin oli bloggaajapassi. Haha, tässä sen näkee, että pitäs ehkä vähän intensiivisemmin "osastoilla". :D :D :D Ihana saalis sulla kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh! En tiedä miten ihmeessä onnistuinkin saamaan moisen saaliin :D Olen siitä kovin iloinen :)

   Poista
 2. On kyllä mahtava saalis. Olet ollut oikeaan aikaan paikalla. Hyvää viikonloppua murunen.
  ~elle~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, olen kyllä samaa mieltä ;)
   Ihanaa viikkoa toinen murunen ♥

   Poista
 3. Oh mitä kaikkea ihanaa olet saanut! Vau.

  VastaaPoista