Faby Music Collection - musiikista väreihin

tiistaina, lokakuuta 06, 2015

Okei, mä olen aika pahasti tämän Faby Music-collectoin kynsilakkojen esittelyn kanssa. Mutta tiedättekö mitä, mulla ei kesällä ollut todellakaan minkäänlaista intoa lakata kynsiä. Remonttia tehdessä ne napsuili koko ajan poikki, yksi pitkä ja toinen pätkä. Kynsinauhat näyttivät kuoriutuvan irti, eikä miehekkään karheiksi muuttuneet kädet näyttäneet kovinkaan kauniilta kuvattaviksi. Mulla oli kynsimasennus. Ja ihan kamala olikin. Parisen kertaa lakkasin ja samantien tuntui siltä, että ne oli saatava pois. Eivät jotenkin istuneet nyt ollenkaan mun kynsiin. Sinnittelin tuon ajan yli ja aloin vain lakkaamaan ahkerammin kynsiä. Sitten se taas löytyi, todellinen into lakkaamiseen!

Mullahan alkaa olla lakkoja jo yli omien tarpeideni, ihan reippaasti, mutta jaksan silti innostua ihan hirmuisen paljon uusista lakoista. Näiden lakkojen saamisesta on jo pieni ikuisuus, mutta nämä ehdottomasti tarvitsevat pääsyn päivänvaloon. Sain blogin kautta testattavaksi itselleni täysin uuden merkin Fabyn kynsilakkoja ja nämä viisi ihanaa sävyä ovat kevät-kesä 2015 Music nimisestä kokoelmasta.


Faby on italialainen merkki, jonka on perustanut pieni perheyritys Faby Line. Fabyn kynsilakat eivät sisällä haitallisia ainesosia DBP:tä (dibutyyliftalaatti), tolueenia, formaldehydia, formaldehydihartsia eikä kamferia. Lakkoja ei myöskään ole testattu elämillä. Kuulostaa siis ihan mahtavalta! Vaikka myönnän, etten itse osaisi varoa noita yllä olevia haitallisia aineita, sillä tämä on osa-alue, johon en pahemmin ole tutustunut.

Fabyn Music kokoelmasta löytyy yhteensä 12 eri sävyä, jotka muistuttavat neljää eri musiikin genreä. Pop, Soul, Country sekä Rock on edustettuna. On tummanpuhuvia sävyjä, erittäin kirkkaita sekä neutraaleja ja rauhallisia sävyjä. Minä valitsin sävyistä viisi, jotka puhuttelivat minua eniten.


Webley '86 on upea sininen lilalla hohdolla. Dedicated to Brigitte on upea kermainen pinkki. Sweet tunes on täydellinen kesänpunainen hennolla hohteella. Walking Bass taas tummanpuhuva rusehtava punainen hienojakoisella shimmerillä. That's Jazz onkin kaunis nude upealla kultaisella hohteella. Äärimmäisen kauniita jokainenWembley '86 tarvitsi kolme kerrosta ollakseen täysin peittävä. Lakka on todella ohutta, mutta lopputuloksesta tulee useammalla kerroksella upea. Tämä voisi sopia kivasti jonkun toisen lakan päälle tekemän efekiä. Erittäin huippu kesto tällä lakalla! Pysyi virheettömänä viikon verran! Olin ihan ihmeissäni tästä. Nämä kynnet saivat myös eniten kehuja. Näihin todellakin kiinnitää huomion. Sininen lakka, jossa hentoa lilaa hohdetta. Näkyy vain tietyissä kulmissa ja oli oikeastaan mahdotonta saada vangittua kameralle.Dedicated to Brigitte on ihana creme pinkki tai tarkemminki ilmeisesti fuksia. Tämä kermainen koostumus peitti täydellisesti jo ihan vain yhdellä kerroksella, kuten kuvasta näkyy. Itse kuitenkin laitoin vielä toisen kerroksen tämän jälkeen saadakseni kestoa. Ja sitä muuten löytyi tältäkin lakalta. Aivan mielettömän upea sävy hieman ruskettuneella kesäiholla. Laitoin tätä meinaan useamman kerran kynsilleni. Ja varpaan kynnet on muuten edelleen tällä sävyllä.Sweet tunes on upea kirkas punainen hennolla hohteella. Tämänkin koostumus oli hieman laihempaa ja vaati kolme kerrosta peittääkseen tarpeeksi. Sävyyn rakastuin palavasti! En ole vielä aiemmin törmännyt näin täydelliseen punaiseen kesäsävyyn. Tämän lakan kanssa koin vain pieniä vaikeuksia saada se levittymään kynsille nätisti. Kesto oli tälläkin ihan mielettömän hyvä.
Walking Bass sai odottaa syksyyn asti, että pääsi kynsilleni. Tumma lakka ei puhuttanut mua lainkaan kesällä eikä oikeastaan pullossaan muutenkaan. Lopulta kun sillä lakkasin, olin ihan myyty! Niin kaunis sävy, että etsin samantyylistä huulipunaa kissojen ja koirien kanssa. Ei, en ole vielä löytänyt sitä. Tämä ja samansävyinen huulipuna olisivat täydellinen kombo mun syksyyn! Tämä peitti kahdella kerroksella täydellisesti ja oli muutenkin helppo lakka levittää. Tämä oli ehkä näistä viidestä lakasta se, joka lopulta todella vei mun sydämen. Ja kesto, ihan huippu.That's Jazz, tuo kermansävyinen nudelakka kultaisella hohteella. Niin kaunis, mutta tämän joukon heikoin kaveri. Meinasin menettää hermoni ihan totaalisesti tämän levittämisen kanssa. Siitä ei meinannut saada tasaista sitten ollenkaan. Vaati kolme kerrosta ollakseen siedettävä. Sävynä tuo hiekkainen kultahohteella varustettu lakka on kaunis kuin mikä ja sopii arkeen täydellisesti. Kullanhohto ei ole voimakasta, joten liian kimaltelevaa lopputulosta ei tarvitse pelätä. 

Kokonaisuudessaan Faby yllätti mut vain positiivisesti. On mielenkiintoista tutustua uusiin merkkeihin, kun voi todella löytää uusia ja upeita tuotteita. Fabyn lakoista on mainittava se, että näiden kesto oli todella hyvä ja sävyjä löytyy kaiken kaikkiaan yli 200. Näitä saa mm. kauneutta.com verkkokaupasta sekä yksityisiltä jälleenmyyjiltä. Suositushinta näillä on 13€. Ja mitä nyt olen eri merkkeihin ja hinta-laatusuhteisiin tutustunut, niin nämä ovat mielestäni hintansa väärtejä.

Onko Faby teille tuttu merkki? 
Mikä sävy iski teihin eniten?

*tuotteet saatu blogin kautta

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. On tuttu merkki ja löytyy noita samoja sävyjä. Wembley on upea lakka, toinen suuri suosikkini on noista Sweet tunes. Kivoja kuvia ja houkuttelevasti esitellyt lakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen. Ihana saada kunnon kynsigurulta tällainen kommentti :) ♥
   Wembley on kyllä huikean upea ja Sweet Tune ihana :)

   Poista
 2. Walking Bass. Ehkä ainoa punainen, jota voisi edes kuvitella kynsilleni. Yleensä kaikkea punaista kohtaan on varsin terhakka "allergia". Kiitos kun vilautit lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Walking Bass onkin upea! Sellainen sopivan ruskeaan taittava punainen :)
   Hihii, ymmärrän kyllä "allergiasi" punaisiin, mullakin on ollut sellainen. :D

   Poista
 3. Toi Webley`86 on vaan niin nätti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :) valossa upeasti heijastaa lilaa :)

   Poista