Syntymäpäivälahjoja

tiistaina, lokakuuta 20, 2015

Vieläkin syntymäpäiväjuhliani muistellessa palaa hymy huulilleni. Oli ehdottomasti yksi parhaimmista päivistä pitkiin aikoihin. En jaksanut stressata remonttiasioista, työjutut kaikkosivat mielestä ja muutenkin tunnelma oli ihanan leppoisa. Syy miksi juhlat järkkäsin, oli ihan vain se, että saisin olla ystävien ja rakkaideni kanssa. Silti nuo ihanaiset toivat mukanaan lahjoja, joita en siis todellakaan odotanut saavani. Niksun kanssa sovittiin, että mitään ei hommata ja jos jotain, niin ihan vain yhteistä aikaa.


Muutaman lahjan unohdin kokonaan kuvata, sillä pääsivät käyttöön ihan heti saatuaan. Kaksi kummiani olivat kyselleet äidiltä, että mitä minulle voisi antaa. Pyyhkeitä olen toivonut lahjaksi jo useamman kerran, sillä meillä jotenkin kummallisesti katoaa pyyhkeitä. Ja se pyyhevaras on mulle kyllä selvinnytkin. Jotenkin kummallisesti niitä on alkanut löytymään autotallista. Mun hyvät Luhdan pyyhkeetkin oli otettu autoremppahommiin. Onneksi äiti ja Skeit olivat ystävällisiä ja pistivät vanhoja pyyhkeitään jakoon ja tuo ukkokulta sai ihka omat remppapyyhkeensä. Mutta siis tämän katoamisen takia olen toivonut uusia pyyhkeitä ja niitähän kummit siis antoivat. Ihan perus mustaa ja valkoista :)

Ihanat ystäväni Minna ja Sirja tietävät kyllä mistä tämä tyyppi tykkää. Kosmetiikan kanssa ei voi koskaan mennä pieleen. Ja teen tai suklaan. Jälkimmäistä olen kyllä yrittänyt nyt vältellä.


Minnaa jäi kovasti harmittamaan, kun mun piti tehdä Daim-muffinseja ja unohdin sitä varten ostaa koko Daim-suklaan. Hän siis toi niitä sitten herkuteltavaksi. Kaapissa on vielä ;) Ja tuon ihanan kultaglitter-kynsilakan kun olin sitä edellisenä päivänä kauppareissullamme ihastellut.
Sirja taisi lukea mun ajatuksia käsivoiteiden kanssa. Mulla kuivaa kädet ihan hirmuisen herkästi näin viileiden kelien tullen ja töistä pääsi juuri edellinen tuubi loppumaan. Nyt tuli kolme ihanaa L'occitanen voidetta. Pesuvamppu, käsisaippua sekä suklaatee löytyivät myös lahjapussukasta. Aivan hekumallinen tuoksu ja miten hyvää teetä!

Äitiliini olikin udellut multa jo aiemmin, mille oikeasti olisi tarvetta. Kunnon lämmin peitto, sitä mä todella tarvitsisin. Mä palelen ihan vietävän paljon ja meidän sisälämpö on pahimmillaan sen 17 astetta. Tänäänkin on ollut. Onneksi tämä tulee muuttumaan, kun meille tulee ihan pian lisävillaa katolle. Tämän vuoksi äiti antoi minulle kunnon täkin ja miten kovasti olenkaan rakastunut siihen! Ei tarvitse enää nukkua villasukat jalassa, kun tulee ihan hiki öisin.


Skeit teki yllätysostoksen, kun Whatsupissa pistin kuvaa ihanista sisustustikkaista. Ihan vain intoilin löydöstäni ja toinen sitten meni ja tilasi ne minulle. Nyt vain kaipaan niihin toisia valopalloja koristeeksi :)


Skeit antoi myös ihanan kaulahuivin, mutta sekin oli kaapissa, niin pääsi unohtumaan kuvista.

Aivan mielettömän ihania lahjoja sain, vaikka yhteistä aikaa kaikkien kanssa vain kaipasin. Eihän 29 tartte niin kovasti juhlistaa. Ensi vuodelle olen alkanut kyllä suunnittelemaan vähän isompia pirskeitä. Josko nyt pidettäisiinkin 60-vuotis juhlat kesällä. Niksu täyttää 30-vuotta maaliskuussa ja minä lokakuussa, joten kesällä olisi hitsin hyvä hetki järkätä isommatkin juhlat. Tätä pitääkin alkaa pähkäilemään jo hyvissä ajoin, ettei jää vain ajatuksen tasolle. Pitäisi vain keksiä joku hyvä juhlapaikka, jossa olisi mahdollisesti vielä yöpymispaikkakin, että pitkänmatkan vieraatkin voisivat jäädä yöksi. No joo, tätä on vähän turha miettiä vielä, mutta tällaista olisi vähän mielen päällä.

Kiitos vielä kaikille ihanille onnitteluista, kiitos ihanista lahjoista ja kiitos unohtumattomasta päivästä <3

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Apua, apua Luhdan pyyhkeitä remppahommiin! :D Mä olisin niin kilahtanut. Onneksi sait uusia. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän tarina ei kerro, mikä oli tyypin reaktio tapahtuneeseen. Voin vinkata, että ei kovin mieluisa ;) Onneksi tuo mun oma remonttimies hommasi myös uusia ;) Ja lahjapyyhkeet kanssa tuli tarpeeseen :)

   Poista
 2. Mä olisin kanssa kilahtanut Luhdan pyyhkeistä remppahommiin. :D Onneksi miehellä ei ole autoa ja se tajuaa ettei ne ole halpoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saattoi olla, että päästin muutaman voimasanan asian huomatessani. :D Mutta nyt onneksi sai omia riepuja, josko muistaisi pysyä erossa noista arvokkaammista ;)

   Poista
 3. Joo mäkään en nyt pääse yli Luhdan pyyhkeistä autotallissa! Apuaaaaa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesti mullakin tovi, nyt onneksi olen päässyt siitä jo yli ;)

   Poista
 4. Synttärijuhlat ovat ihania! Mä suunnittelun kanssa kovasti 30v juhlia, ekaks oli reissu Barcelonaan ja sit isot naamiaiset, oli suunniteltu kampaukset ja kaikki... Ja sitten yllättäen kasvatinkin mahaa, reissussa käytiin mutta naamiaiset jäi, täytyy pitää sit 35v naamiaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, sulla olikin erilainen 30-vuotis juhla sitten :) Matkalle olisi kyllä kiva mennä. Katsotaan mitä sitä keksii :) Naamiaiset on kyllä kiva idea! Kiitos vinkistä ;)

   Poista
 5. Ihania lahjoja! Etenkin L´occitanen käsivoiteet ja sisustustikapuut kelpaisi mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Loccikset on ihania! Heti meni käyttöön :) Ja tikapuut <3

   Poista