Messuviikonloppu alkakoon!

perjantaina, lokakuuta 16, 2015

Kauan odotetut I Love Me-messut ovat taas täällä! Olen odottanut näitä messuja intopiukeana jo pitkän aikaa ja tänään vihdoin odotus palkitaan. Hurautan töiden jälkeen paikalle noutamaan bloggaajapassiani, sellaisen kun ensimmäistä kertaa eläessäni saan :) Tuntuu jotenkin ihan hurjalta :D Tämän kunnian vuoksi, minä pörrään paikalla kahtena päivänä bloggaajana ja yhtenä päivänä olen messuilla ihan töissä. Eli saa tosiaan tulla nykäisemään hihasta, jos näätte :)

Messuilla on tiedossa vaikka ja vallan mitä kivaa! Minua kiinnostaa vahvasti kaikki messun alueet, joten mulla tulee herkästikin vierähtämään tuolla monta tuntia, että näen kaiken mitä tahdon. Kovana messukävijänä suosittelen systemaattisuutta ja vähän etukäteen suunnittelua. Tai sitten tietysti voi vain suhailla paikalla ristiin rastiin, kuten useimmiten olen tehnyt :D Ja jälkikäteen harmitellut, että osa osastoista oli jäänyt näkemättä. Messujen nettisivuilta löytyy näytteilleasettajat ja niitä kannattaakin vähän vilkaista etukäteen. Tietysti messutarjoukset kannattaa myös kurkkia, että voi käydä noukkimassa omansa pois ;) Tässä alla vielä kartta, mitä löytyy mistäkin suunnasta.


Muutaman tärpin tahdon itsekin jakaa vielä tänne, että tekin varmasti huomaatte :)

Avonin osastolla 6e149 saa tasatunnein mennä vaihtamaan vanhan ripsivärin uuteen. Näitä on rajoitettu erä, joten kannattaa olla kärppänä paikalla ;) Avonin pisteellä on kaikkea muutakin mielenkiintoista, joten kannattaa käydä kurkkimassa.

Livboxin ostastolla  6e148 on Lumenen meikkikoulu sekä Wellan lettikoulu. Pisteellä on perjantaina ja sunnuntaina Glitz&Glam-blogin Minna ja lauantaina lettejä tekemässä bloggaaja-vloggaaja Nella Törnroos.

Invisibobblen osastolla 6b111 tehdään pikakampauksia tuotteen ostajille. 

Beautyblenderin osastolla  6b111 tehdään pikameikkejä tai ehostetaan entisiä. Tuota ihmemunaa suosittelen jokaisen menevät kurkistamaan :)
  
Dermalocigan osastolla 6f111 koulutetut Dermalociga-ihoterapeutit tekevät Face mapping, joka kartoittaa ihosi kunnon. Itseäni tämä kiinnostaisi kovasti.

Lavera, Born to Bio sekä Lily's eco clean osastolla 7k40 on osta kaksi, maksa vain toinen (halvempi veloituksetta).

Pink Pewter hiuspannat 6f121 ovat myös mukana messuilla ja näitä upeita kampausnauhoja kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa ja nappaamassa omansa mukaan :)

Magnum on myös messuilla mukana. Jäätelöbaariin pääset tekemään oman yksilöllisen makunautinnon tai valita jonkun valmiista.


Sellaisia muutamia tärppejä. Ei siis muuta kuin messuvaihde silmään ja kohta menoksi. Toivottavasti nähdään!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. JES NE MESSUT ON TÄÄLLÄ :D Oon niin oottanu huomista kun pääsen ihan ajan kanssa kiertämään ja otan positiivisen asenteen, en anna todellakaan ihmismassojenkaan häiritä mun syksyn kohokohtaa :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Kivat messut oli, mäkin ajattelin että jos menisin tänään uudestaan, mutta kiersin eilen niin tehokkaasti että ehkä en. Mä kollasin kaiken muun tarkkaan paitsi kosmetiikan. :D Kivoja messuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, jotenkin arvasin, että sulta saattaa se osasto jäädä vähän vähemmälle ;) <3

   Poista

 3. Uteliaana kävin katsomassa, että kenenkäs kanssa tuli pitkään jutusteltua lauantaina ja kuvasi nähtyäni tunnistin sinut. Olin siis kälyni kanssa liikkeellä, me kaksi vähän vanhempaa naista, kun ympärillä pyöri näitä kakskymppisiä. Kiitokset vielä rehellisestä juttutuokiosta. Oli mukava jutella tuotteista ja mieltymyksistä. Tästä lähin seurailen sinun blogiasi, olit hurjan mukava ja kaunis nainen..Sait jatkamaan Livboxin tilausta ja olen sen nyt myös maksanut. Kaikkea hyvä sinulle ja kiitos, että osoitit mielenkiintoasi meillekin, vähän vanhemmille naisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mulle tuli ihan tippa linssiin. Kiitos ihanasta kommentistasi <3
   Kiva kuulla, että juttutuokio oli mukava. Voisin sania, että samoin :) Luulenkin tunnistavani sinut kommentistasi. Kaikkea hyvää myös sinulle ja todella kiva, jos jatkossakin käyt täällä :)

   Poista