Livbox - lokakuu 2015

torstaina, lokakuuta 15, 2015

Uskoisin, että tähän mennessä kaikki ovat saaneet jo oman lokakuun Livboxinsa. Vai olenko ihan väärässä? Toki matkalla olijat ovat vähän eri kastissa, mutta noin muuten. Unohdin meinaan ottaa kuvaa, missä ei näkyisi heti kaikkia tuotteita. :D Ja hei apua! Lokakuu on jo puolessa välissä ja boxi tulee vasta nyt esitellyksi. Jää vähän lyhyt aika taas testata tuotteita. Ei siis muuta kun tuotteet esille.


Lokakuun boxin uumeniin oli hautautunut yhteensä kuusi tuotetta sekä yksi näyte SkinGain kollageenijauhe juomasta.  Kolme näytettä ja kolme täysikokoista tuotetta.

L´occitane Almond Shower oil olikin mulle tuttu jo entuudestaan. Olen ostanut itselleni tätä täysikokoisen putelin ja tämä on mulla käytössä edelleen. Ihastuttava tuote kertakaikkiaan. Kerron tarkemmin sitten myöhemmin.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure kosteuttava muotoiluvoide onkin itselleni ihan uusi tuttavuus. Kosteuttava muotoiluvoide? Siis antaako tämä lisää tukea vaikka kiharoille? Kuulostaa ainakin todella mielenkiintoiselta. Ja kosteutus on hyvä juttu. Ainakin omat latvat huutaa välillä korppuina kosteutusta.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze CC lämpösuoja ravitsee värjättyjä hiuksia ja suojaa lämmöltä. Siis vitsit, miten näitä hiusjuttuja tuleekin nyt oikein kaksin kappalein. Mä kun oon niin huono niiden käyttämisessä. Mä harvemmin käytän rautoja tai fööniä, joten lämpösuojaa en koe tarpeelliseksi. Joskin tuntuu hölmöltä sanoa, että hiusjutut on turhia, kun kahdesta viime boxista olen nimenomaan hiustuotteisiin ihastunut. Pitänee siis testata, ennen kuin mojuan tästä sen enempää.

Lumene Nude Perfection Glow heleyttävä meikkivoide on erittäin kevyt meikkivoide ja peittävyyttä ei tässä ole juuri lainkaan. En koe tätä siis ihan omalle iholle sopivaksi, mä kun tarvitsen peittoa näiden finnien ja punakkuuden takia. Tietysti vapaapäivänä tällainen erittäin kevyt meikkivoide tietysti voisi olla sopiva, joskin mieluummin pidän sitten täysin meikittömän päivän. Tämän pitäisi myös kosteuttaa ihoa hyvin, joten voisin testata tätä jonkun toisen kasvoille.

Pepsodent White now gold hammastahna on välittömästi valkaiseva. Muistelisin jotain vastaavaa testanneeni jo aiemmin. Tahna oli vahvasti sininen ja antoi vaikutelman vaaleammista hampaista välittömästi. Sinisyys taittaa keltaisuutta, joten se luo vaalenneen illuusion. Mielestäni se tahna ei ainakaan tehnyt muuten hampaille pitkäkestoista vaaleutta. Edellinen tahna pääsikin sopivasti loppumaan, joten tämä lähtee testiin niin mulle kuin Niksullekin.

Vaseline Essential Healing spray on tullut tutuksi mainoksista ja tätä on minulle tullut eräästä goodiebagistakin. Voin kertoa jo nyt menettäneeni tälle sydämeni. Tietysti tulette kuulemaan tästä vielä lisää.


Omasta boxistani löytyi vielä pitkäaikastilaajan lahja. Kuinkas moni teistä on myös tilannut niin pitkään, että saa näitä lisälahjoja?


Bellápierre hohtopuuteri oli ihan mielttömän ihana ylläri! Hohtopuuterit ovat muutenkin tämänkaltaiselle harakalle niin ihania tuotteita, että taisin vetää pienet ilokiljaisut tämän nähtyäni. Merkkinä Bellápierre on itselleni uusi tuttavuus, joten innolla odotan jo meikkailua tällä :)


Ihan kiva vaikutelma tuli boxin tuotteista näin tutustuessa, mutta tarkempi arvio sitten tuotteet kokeiltuani kunnolla. Kahta tuotetta tosin suosittelen nyt jo lämpimästi.
Tuliko teille jotain eri tuoteita ja saitteko te tuon saman pitkän tilaajan lahjan?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. En ole LivBox-tilaaja, mutta olen asiaa usein miettinyt. Ehkä huomenna I love me -messuilla vihdoin uskaltaudun boxin tilaamaan, kun LivBoxin messuosastolla voi tutustua aiheeseen :)

    VastaaPoista