Viimeinen vuosi kahdessakympissä

sunnuntaina, lokakuuta 04, 2015

Voi että, mulla on ollut tänään vähän heikko happi. Sen siitä saa, kun suuhun kumoaa miestä väkevämpää. Tänään on mun virallienn syntymäpäivä, mutta eilen me niitä juhlistettiin porukalla täällä meillä. Oli ihan mahtava ilta, kiitos siitä kuuluu mun rakkaille läheisilleni. Syötiin ja juotiin, naurettiin ja itkettiinkin. Herkistyin monta kertaa. Syytän kyllä vieläkin vähän tätä hormonitoimintaa siitä, mutta oli ne tilanteet kyllä herkkiä muutenkin.
Perjantai ilta meni meillä ystävien kanssa leipoessa ja tarjottavia tehdessä. Voileipäkakkuja oli toivottu kovasti ja sellaiset sitten tarjottavana olikin. Itse tein kalakakun, Skeit taas kalkkunan. Sitten Minna teki mangojuustokakun ja sitruunamuffinsit. Lasten takia tietysti vielä sipsiä ja karkkejakin, vaikka kyllä niitä muutkin söi. Minäkin. Ja tänäänkin on uponnut jos ja vaikka mitä mättöä suuhun, on ollut pienoinen dagen efter. :PJa miten paljon me naurettiinkin! Mahaan ja hymylihaksiin sattui. Pakko sanoa, että mun viimeinen vuosi kahdessakympissä alkoi ihan mahtavalla meiningillä. Ei se vanheneminen tuntunut yhtään niin pahalta, kun sitä oli mun kanssa vastaanottamassa huikea porukka. Eikä se oikeastaan nyt tuntunut juuri miltään. Juhlimisen arvoiselta enemmänkin. Ja ens vuonna varsinkin juhlitaan. Uusi kymmenys alkaa, eihän se taida niin kamalaa ollakaan? Tai ehkä tää fiilis johtuu eilisestä nauramisesta. Se voi olla, että voi olla toinen ääni kellossa piankin :D


Ihan muuten asiasta kukkaruukkuun. Tänään, minun syntymäpäivänä, on myös eläintenpäivä. Olettehan tänään muistaneet helliä ja hemmotella lemmikkejänne erityisen paljon? Mulle eläimet ovat niin rakkaita, että tänään ollaan köllötelty yhdessä oikein lähekkäin koko päivä. Ja Tare nautti kyllä eilisestäkin päivästä niin paljon, kun sai monen monta silittäjää ja leikittäjää. Jokainen päivä on eläinten päivä, mutta tänään varsinkin.Suuren suuri kiitos kaikille rakkailleni ja teille ihanille muistamisesta ja onnitteluista eri somekanavilla. Kiitos <3 Nämä pari päivää ovat olleet ihan parhaita ja jokainen saitte hymyn huulilleni. Menen onnellisena 29-vuotiaana nukkumaan ja yritän aloittaa viikon iloisena.

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Kiitos.😘 oli kyllä hyvät kekkerit. Äitikin on samaa mieltä.😄

  VastaaPoista
 2. Tuo kimppu oli kyllä upea! Onnittelut vielä, lokakuu on kyllä paras kuu vanheta. <3 Skumpat mä nostan sitten tosin keväällä tai ensi syksynä. :D

  Voi kun tuntuu ihanan nuorelta tuollaiset kakkosella alkavat luvut, nyt haluaisin kyllä vähän nuorentua... :P Kivaa uutta viikkoa, toivottavasti siellä on jo toivuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan aiheeseen liittymättä: Tammer-Tukun illassa oli lehtikaalisalaattia, olisikohan niin, että olet kuitenkin lehtikaalia siis maistanut? ;)

   Poista
  2. Kiitos ihanainen ♥
   Hihii, oli vai? Sit mä ehkä olen jo maistanut. Ja sen jälkeen kyllä tuli myös vastaan toisessakin salaatissa, joten nyt olen todella tietoisesti sitä maistanut ;)

   Poista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut tätäkin kautta. <3

  VastaaPoista
 4. OnneaOnneaOnnea vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut! :)

  - Noora

  VastaaPoista