Livbox - syyskuu 2015 arvostelu

tiistaina, lokakuuta 13, 2015

Apua, mun kintut. Tuntuu, voin kertoa. Se eilinen treeni siis. Mutta siis ihan kivalla tavalla vaan. No joo, treenijutut sikseen. Olen vähän myöhässä taas Livboxin arvostelun kanssa, sillä uusi boxikin on jo valmiina julkaistavaksi. Eli pikainen kertaus vielä syyskuun bloggaajaboxin sisältöön.


Carmexin huulivoide olikin tuttu jo aiemmasta Livboxista, joten annoin tämän ystävälle, joka huulirasvapulasta kärsi. Oikein toimiva tuote, edellinen on itsellä käytössä vieläkin. Ainut miinus mitä tästä voisin sanoa, niin pitkäkyntisenä tätä on haastava käyttää. Tai no mitä tahansa purkillista tuotetta. Joutuu aina ottamaan kynnen päällä, tai muuten kaikki on kynsien alla. Tämän hoitoteho on oikein hyvä. Tuubimallista tykkäisin vain itse enemmän.

Trind Nail repair natural on myöskin vanha tuttu, aiemminsta boxeista kuten olen kertonut. Pakko kuitenkin myöntää, että vasta tämän pikku pullon ansiosta tykästyin tuotteeseen. Tuo on kohta jo loppuun käytetty. Pitkän ajan vaikutuksia en ole ainakaan vielä huomannut, mutta toimii tosi kivasti aluslakkana. Yksinään saa kynnet näyttämään terveiltä.


Glamglow Powermud DualCleanse Treatment  oli oikein ihastuttava naamio ja toinen boxin tuotteista, joka ei ollut itselleni entuudestaan tuttu. Iloinen uusi tuttavuus tämä olikin. Mulla on kokemusta jo parista muusta Glamglowsta (tulettekin kuulemaan niistä kyllä) ja tämä oli keveydellään oikein miellyttävä kokemus. Hyvin puhdistava naamio ja iho jäi tämän jäljiltä kuitenkin sopiva kosteutetuksi.

Dermalogica Daily microfoliant ei ensimmäisellä käytöllä aikanaan saanut mua ihan täysin vakuuttuneeksi, mutta sitten huomasinkin sen avulla ihoni kunnon parantuneen. Ostin täysikokoisen ja edelleen tykkään tuotteesta kovasti. Täysikokoista putelia mulla on vielä jäljellä, joten tämä jääköön odottamaan mahdollista muuta käyttöä. Suosittelen tätä kyllä kokeilemaan!

Lumene blueberry kulmavaha, ihanaa että on tehty uusi vaaleampi sävy. Tämä sopii varmasti monelle vaalea hipiäiselle huipusti. Iitsekin lukeudun tähän kastiin. Tämä pitää kulmat kurissa ja antaa niihin kivasti sävyä ja lisä tuuheutta.

Cutrin  Premium Oil Treatment, tämän boxin todellinen yllättäjä ja omaksi suosikikseni noussut tuote. Minä, joka on ehkä maailman laiskin ja huonoin hiustenhoitaja rakastui hiustuotteeseen palavasti. Jo toisessa boxissa hiustuote, joka yllättää ja saa mut rakastuman ihan totaalisesti. Tämä Cutrinin hoitoöljy ei jätä hiuksia lainkaan rasvaisen tai öljyisen tuntuiseksi. Hiukset ovat silti kevyet ja ilmavat, mutta niin silkin pehmoiset! Harjattavuus, siis takkua ei mailla eikä halmeilla! Tätä suosittelen niin niin paljon!


Kokonaisuudessaan syyskuun bloggaajaboxi oli mieletön. Jos kaikki tuotteet olisivat olleet uutukaisia itselleni, tämä olisi ollut ehdottomasti vuoden parhain boxi. Nyt se ei taida saavuttaa sitä kunniaa näiden toistotuotteiden takia. Vielä on paha sanoa, muutama boxi vielä tältä vuodelta tulematta. Tai kaksi, jos tätä jo tullutta mutta esittelemätöntä ei lasketa.

Mikä oli teidän lopullinen arvio boxista ja mikä oli teidän lempituote?

You Might Also Like

0 kommenttia