Isadora - Grand Volume lash Styler

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2015

Mulla on jonossa kohta jo varmaan parikymmentä ripsiväriä. Mä en vaan mitenkään raaski ottaa montaa testiin kerralla, ettei ne sitten ehdi kuivahtaa tai kerätä bakteereja. Tiesittehän, että ripsiväri on ihan hyvä vaihtaa kolmen kuukauden välein? Pakko myöntää, että itse en ihan niin usein välttämättä heitä roskiin. En aina muista miten kauan ripsivärin käyttöönotosta on aikaa ja jos massa näyttää hyvältä, käytän sitä melko huoletta. Mutta on tässä toinenkin puoli, näiden jonossa olevien ripsareiden kannalta. Mulla oli ehtinyt yksi jo kuivahtaa putkiloonsa, ennen kuin olin edes ehtinyt sitä avata. Mulla alkaa tulla huoli! Kova halu testata kaikkia, mutta en halua kaikkia kahtakymmentä avatakaan heti. Jostain niitä on nyt alettava purkaa ja tänään yksi niistä esittelyyn.

Isadora Grand Volume lash Styler ripsivärin sain blogin kautta testattavaksi, samalla kun sain ihania syyskokoelman tuotteita. Lupasinkin teille, että kirjoitan tästä rispiväristä erikseen ja tässä siis arviota siitä.

Suositushinta 21,90€

Isadora Grand Volume lash Styler lupaa pidentää, erotella sekä tuuheuttaa ripset äärimmilleen. Kermainen koostumus pitäisi kosteuttaa ripsiä sekä tuntua kevyeltä ja väriä pitäisi olla helppo kerrostaa ripsiin. Koostumuksen sanotaan olevan säänkestävä eikä sen pitäisi tahrata.


Ripsivärissä on erikoinen harjasosa. Se on kaksipuoleinen muoviharjaksinen. Toisella puolella on silmän muotoja mukaileva harja ja toisella taas lyhyemmät, joilla ripsiin pitäisi saada tuuheutta. Itse koin harjaosan välillä haastavaksi. Se on kohtuu iso ja onnistuin monta kertaa rötväämään ripsivärit silmäluomelleni. Toki harjoittelu tekee mestarin, enkä enää sörki sillä niin pahasti yli.


Tässä ripseni luonnontilassa. Ne ovat mielestäni ihan kivan mittaiset, mutta sen verran vaaleat, ettei niitä erota kunnolla. Ripsien kestovärjäystäkin olen kokeillut, mutta väri ei ole tarrannut ripsiini kunnolla. Olen siis ripsivärien suurkuluttaja ehdottomasti.Itse levitin ripsivärin ripsiini ensin silmää muotoilevalla puolella ja tämän jälkeen vielä toisen kerran lyhyemmillä harjaksilla. Tällaisen lopputuloksen saa aikaiseksi.Sopivasti erotellut ripset, kohtuullisesti tuuheutta ja ihan hitusen pituuttakin antava ripsiväri. Koostumus on todella kermainen, mutta harmillisesti ainakin minun ripsillä sekä öljyisellä ihollani se hieman päivän aikana valahtaa alaripsieni tyveen. Sen saa helposti pyyhkäistyä pois eikä ripsissä näytä silti olevan värikatoa. Harjan kanssa koin tosiaan myös haastavuutta kokonsa puolesta, mutta tämäkin on vain makuasia.

Kokonaisuudessaan tämä ripsiväri ei yltänyt ihan kärkikahinoihin. Omat ykkössuosikit ovat tällä hetkellä Oriflame 5-in-1 wonderlash sekä MAC In extreme dimension lash. Arkiaamuisin olen tykännyt sutaista tätä silmiini, kun levitys on kuitenkin nopeaa ja ripset ovat helposti valmiina menoon.

Onko tämä teille tuttu ripsiväri?

*tuote saatu blogin kautta testiin

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Vau mitkä ripset, näyttää kyllä hyvältä!!

  VastaaPoista
 2. Sun silmät on kyllä niin kauniit! <3 Ilman ripsariakin siis. Mutta tosi hyvännäköset ripset tää sai kyllä aikaan! Harmi ettei oo vedenkestävä, mulla kun vesiliukoset suoristaa ripset ihan sekunnissa :D

  VastaaPoista
 3. Oo, tekee ihan mieletöntä jälkeä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kivaa jälkeä kyllä tulee :)

   Poista
 4. Onpa siulla kauniit ripset jo ennen ripsariakin! :) Hyvältä näyttää ja vaikuttaa ihan näppärältä ripsarilta. ^^

  VastaaPoista