Livbox - tammikuu 2016 arvostelu

torstaina, helmikuuta 04, 2016

Tänään on pitänyt pysytellä kaukana somesta, sillä ystäväni kertoi hänen saaneen Livboxin jo tänään. Mulle ei vielä ole tullut, mutta toivottavasti saan huomenna. Tulee meinaan olemaan haastavaa vältellä somea koko viikonloppu, jos Livboxia ei tule. En todellakaan halua spoilaantua :D Nyt vois siis olla oiva hetki käydä tammikuun boxin tuotteet uudestaan läpi, kun niitä on tullut testattuakin jo jonkun aikaa.


Mitäpä sitä säästelemään. Heti ensimmäisenä esittelyyn tämän boxin ehdottomasti paras tuote. Niin huippu tuote, että tämä jää todellakin mun vakituiseen käyttöön. Ensimmäinen tussirajaus, joka tuntuu toimivan moitteetta. Aiemmat tussirajaukset ovat olleet liian kuivia tai muuten vain toimimattomia, mutta tämä yksilö vei sitten mun syrämen ihan totaalisesti! Lumene True Mystic Precide Tip silmänrajaustussi on ehdottomasti boxin paras tuote!


Tällä oli todella helppo ja nopeakin tehdä kauniit rajaukset silmiin. Väriä tulee sopivasti ja kynä on oikeasti musta. Ei jää inhottavan haaleaksi, niitäkin tusseja on tullut vastaan.
Käytin tätä lineria edellisessä esittelemässäni meikissä ja tätä on tullut laitettua välillä ihan arkenakin sen helppouden vuoksi. Normaalisti mulla kun menee siistien rajauksien teossa niin kauan, etten todellakaan ehdi aamulla alkaa niitä sutimaan. Mutta tämä rajaus, tätä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Kokemattomienkin on varmasti helppo aloittaa tällä. Lumene on tehnyt tämän kanssa todella hyvää työtä :)

Nyt nämä seuraavat tuotteet tuntuu tämän huikean yksilön jälkeen niin tylsiltä :D Mutta pitäähän niistäkin nyt jotain sanoa. SB12 suuvesi ei nyt saa multa peukkua ylös. Mulla on ollut käytössä joku apteekista ostama sekä Listerine ja ne kyllä menee heittämällä tämän ohi. SB12 jätti suuhun kummallisen tuntuisen kelmun eikä tuntunut niin raikaalta kuin olisi voinut toivoa. Kokona tämä on ihana, sopiva matkalaukkuun, mutta enpä mä kyllä suuvettä koko ajan käytä. Sanoisinko, että tämä oli sellainen ok miinus tuote, eli kyllä voi käyttää, mutten kyllä itse osta tätä toiste.

Philosophy miracle worker, anti-aging  voide oli todella todella ihana! Tämä tuli ehdottomasti boxin hyvänä kakkosena. Käytin tämän pienen testituubin muutamassa illassa, mutta aloin jo heti huomaamaan sen hyviä vaikutuksia. Iho tuntui paljon pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Heti voiteen levitettyä iho tuntui siloistalta ja sopivasti kosteutetulta. Yön aikana tämä tosiaan teki ihmeitä. Aamulla ihon sävy oli tasainen ja kuulas. Tätä voisin harkita hankkivani enemmänkin. Johan mun iho on vanhentunut ja lisää vanhentuu.

Tena skin cream ei testauksenkaan jälkeen sytyttänyt pahemmin. Kovin tavallisen oloinen vartalovoide. Kosteutti kyllä, imeytyi ihan hyvin, tuoksu ei kummoinen. Tartun mieluummin samaan hommaan tarkoitettuja paremmin toimivia tuotteita. Äiti kyllä sanoi jo mielelläänsä tämän kotiuttavan, joten ei mennyt tämäkään voide ihan hukkaan.

Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer kuiva päänahan kosteuttaja oli boxin tuotteista se, joka pääsi viimeisenä käyttöön, vaikka mun rutikuiva nuppi varmasti tällaista tuottetta tarvitsisikin. En oikein osaa sanoa tästä kamalasti mitään. Hiukset eivät tuntuneet pahemmin rasvoittuvan, mutta olen käyttänyt tätä aivan liian vähän kertoakseni sen kunnollisista vaikutuksista. En huomannut tällä käytöllä vielä, onko sillä jokin rauhoittava vaikutus päänahkaan. Testataan siis lisää vielä.


Boxissa tulleet lisätuotteet ovat aina kivoja ylläreitä. Tällä kertaa pähkinät meni huiviin kertaheitolla, mutta tuote juomaa en ole vieläkään maistanut.

Vaikka boxin tuotteet yhteenlaskettuna, jäi fiilis niistä vähän enemmän njääh puolelle, mutta nuo kaksi huikeaa tuotetta paransi ehdottomasti kokonaiskuvaa. Lumenen rajaus jo yksinään oli kyllä niin pelastus ;)

Mikäs fiilis teille jäi tästä boxista ja mikä tuli teidän lempituotteeksi?

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Lumenen eyeliner oli ihan ehdoton ykkönen! Sen saadessani en riemusta hyppinyt (olin juuri peräti kolme tussimaista eyelineria ostanut ja korkannut käyttöön..), mutta kun sen kuitenkin sitten samantien testiin otin niin mieli muuttui kertaheitolla - aivan loistava tuote, jota ei voi liiaksi kehua! :)

    VastaaPoista