TammerTukun blogitilaisuus osa. 2

tiistaina, helmikuuta 23, 2016

Pistetääs nyt melkein heti perään TammerTukun blogitilaisuuden kakkos osa. Ensimmäisen osan julkaisin sunnuntaina ja pakko heti pistä vielä loputkin kuvat jakoon. Kamera tosiaan sauhusi kuvia ottaessa ja ihanaa ihmeteltävää riitti. Seuraavaksi mentiinkin Rento osastolle, ihania saunajuttuja katsomaan.


Mä odotan jo kuumeisesti, milloin me saataisiin rahat kasaan meidän kylppäri-sauna remonttia varten. Olisi niin paljon kaikkea ihanaa hommattavaa, mutta eipä tähän nykyiseen kamalaan huvita mitään hankkia. Saunajuttujen luona oli myös mahdollisuus päästä käsihoitoon. Mulla tosin meni niin kauan tuotteita ihmetellessä, etten tuohon ehtinyt laisinkaan :D


Sitten tuli Maku Kitchen osasto, noita ihania keittiöjuttuja ihmetellessä menikin sitten taas tovi. Mä rakastan asioita ja kaikkia keittiövälineitä ihan suunnattoman paljon ja mulle on tärkeää, että välineet on hyvät ja samalla kauniit. Viime tilaisuuden jälkeen ostinkin pari kulhoa ja purkin. Nyt sitten haluaisin kasvattaa kokoelmaani lisää.


Näitä ihania läpinäkyviä mukeja mun on saatava! Kuinka ihania nämä olisi kattaukseen ja hei, smoothien juontia varten. Ostoslista siis tosiaan on pitkä!
Noihin puukantisiin purnukoihin mulla on tullut ihan kamala himo. Tuollainen vaaleilla raidoilla oleva mulla siis onkin jo, mutta lisää tosiaan haluaisin.


Maku Kitchen Lifella on todella kivan näköiset öljypullot. Ja kaikki nuo ihanat pienetkin astiat on myös niin kivoja! Tuon puisen pienen suola-astiankin voisin kotiuttaa :D

Keittiöjuttujen vieressä olikin sitten Mustangin tuotteita, kaikenlaisia grillaukseen liittyviä juttuja ja tietysti niitä grillejäkin.Niksu olisi saanut olla tuolla mukana. Me ollaan vähän puhuttu, että uusi grilli pitäisi ehkä jossain vaiheessa hommata. Ja Niksu olisi kiinnostunut savustamisesta, joten Mustangin tuotteissa olisi ollut hänellekin paljon ihmeteltävää.TammerTukun oma suunnittelija Anna Säteri on tehnyt aivan mielettömän ihanaa designia. Kauniita kuvioita on niin kupeissa kuin kankaissakin.
On kyllä niin mieletön tilaisuus päästä osallistumaan tällaiseen tapahtumaan. Koska olen melkoisen innostunut kaikesta tällaisesta, on tämmöinen tapahtuma mulle yksi unelma paikka. Ja sen varmaan kuulee mun äänestäkin, kun huokailen ja ihastelen juttuja suureen ääneen.Voihan ostoslistan pituus. Olikos näissä mitään teitä kiinnostavia juttuja ;) ?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kiinnostavalle ja inspitoivalle vaikuttaa! *_* Niin paljon kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa <3 Kiitos vielä shoppailuseurasta ^___^

    VastaaPoista