Rauhoita mielesi ja kehosi

lauantaina, helmikuuta 13, 2016

Mun etova olo jatkuu edelleen. Tosin ruoka maistuu normaalisti, salitreenin pystyin tekemään ihan muitta mutkitta. Aika rankankin sellaisen jos totta puhutaan. Vedin kunnon spurtteja juoksumatolla ja sykkeet oli välillä ihan taivaissa. Ja sen jälkeen voima treenikin tuntui huikealta. Oli pakko alkaa laskemaan 1+1, mistä olotilani voisi mahdollisesti johtua. Mä kuulkaas veikkaan, että se on taas se saakelin stressi joka mun kehoa vaivaa ja kiusaa. Tai sit se on joku piilevä pöpö josta ei saa selkoa. Jotenkin mä nyt silti veikkaan taas tätä ensimmäistä. Stressillä kun on ihan könde vaikutus muhun yleisesti muutenkin. Tai varmasti moneen muuhunkin ihmiseen. Vaikka aamu lähtikin käyntiin erittäin hyvällä temmolla ja kävin suorittamassa päivän urheilut, ajattelin ottaa loppuillan oikein rennosti. Annan itselleni ja mielelleni aikaa. Sinne on taas työnnetty kaikenlaista rankkaa asiaa tässä viime päivinä, joten nyt on pakko yrittää tyhjentää koko pää. Onneksi ystävät on sitä varten ja tässä tapauksessa yksi heistä oli varmasti ehtinyt ajatella asiaa vähän pidemmälle, kun antoi joululahjaksi värityskirjan.


Koska mä olen ihan surkea piirtämään, on värittäminen mulle paljon mielekkäämpää puuhaa. Ja siinä oikeasti ajatukset värien mukana haihtuu ja seilaa pois. Saat rauhaa kaikelta ja annat itsellesi hetken rauhan itseltäsi. Mä rakastan musiikkia ja hyräilen vähän väliä ja musiikki on mulle todella voimaannuttavaa. Eli väritys yhdistettynä musiikkiin, on mielen rentouttaminen taattu.


Välillä on vaan pakko pysähtyä ja antaa keholle sen mitä se tarvitsee. Ja tällä kertaa mun mieli on nyt tämän kaiken tapeessa. Pitää pysähtyä hetkeksi miettimään ja päästämään sen jälkeen ajatukset muille teille. Tämä koko aikainen niiden miettiminen ei nyt vain auta eikä ne asiat miettimällä parane. On siis tehtävä sitä mistä nauttii.


Illalla nautitaan kuitenkin tortilloja ja josko sitä menisi saunaankin rentoutumaan. Eli erittäin rauhallinen ilta tiedossa.

Ihanaa lauantaita teillekin murusille ♥

You Might Also Like

0 kommenttia