Nix ja Nax

torstaina, helmikuuta 25, 2016

Mä en ole oikeastaan koskaan ymmärtänyt proteiinipatukan virkaa. Miksi ihmeessä syödä jotain ihme patukkaa, kun tilalla voisi syödä kunnon suklaapatukan? No joo, onhan se suklaapatukka varmasti vähän huonompi sisällöltään kuin proteiinipatukka, mutta paljon paremman makuinen. Tajusin kuitenkin jokunen aika sitten protskupatukan paremmuuden suklaiseen serkkuunsa nähden. Se ei nostanut verensokereita ihan niin tajuttoman nopeasti ylös tuoden heti perään kohta taas väsyneen olon. Mulla oli kylläisempi olokin. Proteiinipatukka on myös parempi vaihtoehto laukkuun kaveriksi, jos töiden jälkeen on menoa etkä ehdi syökästä välissä mitään. Useimmiten mulla on kyllä joku hedelmä, mutta patukka säilyy varakaverina paremmin. Ja eniten olen patukoia käyttänyt treenin jälkeen. Ja siis ihan kunnon punttisalitreenin jälkeen. Keholle on hyvä saada rakennusainetta sen jälkeen lihaksiin ja mulla monesti kestää salin jälkeen kunnon ruoan ääreen pääsy sen verran kauan.


Olenkin tässä sitten ehtinyt jo maistelemaan jos jonkin valmistajan proteiinipatukoita. Eri näköisiä, kokoisia ja makuisia. Olen ihastunut, mutta myös vihastunut. Välillä on tullut vastaan jopa niin pahoja makuja, että on pitänyt sylkeä patukat suusta ulos. Nyt kuitenkin haluan mainita teille uusimmat suosikkini. Niin herkullisen makuiset patukat, että näitä söisin ihan missä vaiheessa tahansa, jopa siihen herkutteluun! Fastin uudet Nix ja Nax proteiinipatukat kuuluu uuteen Fastin uuteen Lifestyle tuotesarjaan. Pirtsakat yksinkertaiset kääreet ovat kutsuvat ja sisus, se se vasta yllätti!


Sain nämä blogin kautta testattavaksi ja voi pojat mikä tuttavuus nämä olivatkaan! Nax patukat ovat kuin riisisuklaata. Suklaaseen on kätketty proteiinikrispejä ja patukasta 30% on proteiinia, eli noin 10g. Valkosuklaa Nax onkin mun makuun ihan täydellinen!


Nix on taasen monikerrospatukka. Toffee ja suklaa yhdistyy krispeihin vaniljan ja maapähkinän makuun. Näissä proteiinia onkin 32% eli sellaisen 14g per patukka. Huisin hyvä määrä siis :) Ja maku, voi namnam sentäs! Tuota vaniljan makuista olenkin ostanut jo muutaman kerran testailun jälkeenkin! Cittarissa nämä oli reippaan pari euroa kappale.


Nix on kokonaan suklaata ja krispejä, mutta nämä Naxit kätkee sisäänsä pehmeän keskustan ja rapsakan pinnan. Maku, maku näissä kaikissa on ihan täydellinen. Voisin jopa väittää, että parempaa kuin osa suklaapatukoistakin! Eli näillä todella voi myös herkutella!

Oletteko te jo nähneet näitä kaupoissa? Tai ehkä jo jopa maistaneet? :)

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kaupasta noita bongasin ja meinasin ottaa mukaankin, mutta jätin kuitenkin vielä sillä kertaa hyllyyn - ehkä ensi kerralla sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen maistamaan, on meinaan parempia kuin jotkus suklaapatukat :D

   Poista
 2. Olen nähnyt mutta kalliin hinnan takia jättänyt ostamatta :) proteiinipatukoita syön välipalana töissä. QuestBar käy lounaan tilalla, on niin täyttävä! Questit on gluteenittomia ja laktoosittomia eivätkä aiheuta mahakipuja. Mutta kalliita nekin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee tarjoukseen, niin maista ;)
   Mä en QuestBareja pysty syömään. Ne on mun mielestä aika pahan makuisia. Jotenkin tosi teennäisiä :(

   Poista
 3. Itse ostin tuollaisen kerran huoltsikalla hirveessä nälässä. Tsekkasin mitä se pitää sisällään ja muistaakseni se sisälsi tosi paljon sokeria? Oon hirveä sokerinatsi ja välillä on mahdotonta löytää sellasia patukoita, mitkä ei pursuaisi sitä sokrua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt en muista, en kyllä itse ihan kamalasti seuraa sokereiden määrää. Vaikka ehkä kannattaisi :D

   Poista