Yltiösöpö verkkokauppa Chic Company

perjantaina, helmikuuta 19, 2016

Mä haaveilin lapsena, että musta tulee tanssiva lastenlääkäri. Tämä haave tosin muuttui jossain vaiheessa elämää paljon kevyemmäksi ammatiksi, kun taisin tajuta lääkärin ammatin varjopuolet. Oksennus, veri ja taudit. Sen jälkeen mä halusinkin toimistotädiksi. Äitikin mua aina siitä muistuttelee, kun tein itselleni toimistotilan keittiön pöydälle ja pidin siinä erittäin tärkeää konttoria. Paperit, vihkot ja kynät oli äärimmäisen tarkasti asteltu paikoilleen ja lajittelin papereita eri muovitaskuihin. Siinä oltiin kuulkaas tärkeässä hommassa. Kouluaikoina mä rakastin kaiken maailman kyniä ja vihkoja. Halusin ostaa vihkoiksi mielellään ne kaikista kauneimmat ja lukiossa olinkin iloinen, kun kaikki piti lopulta hommata itse. Koulusta saadut tavalliset sinikantiset ruutuvihkot kun oli niin tylsiä. Nekin mä väritin aina mahdollisimman monella eri säyvllä. Ja nykyään, mähän sit siinä yhdessä lapsuuteni haave ammatissa olen. Mähän olen tällä hetkellä nimenomaan toimistotäti. Tosin niitä papereita ei tätä nykyä enää ihan hirveästi käsitellä, vaan kaikki hoituu tietokoneilla.

Rakkaus vihkoihin ja toimistotarvikkeisiin on tosin säilynyt tähän ikään asti. Vaikka vihkoja ei enää tule samalla tavalla täytettyä kuin ennen, niin mä silti hamstraan niitä aina kauniin vihkon osuessa kohdalle. Olinkin siis niin häppy kun löysin instagramin kautta ihanan verkkokaupan nimeltä Chic Company (tämä ei ole mainoslinkki en siis saa tuloja klikkailuista, helpotus vain teille). Pitkään heidän kuviaan ihaillen päätin lopulta käydä katsastamassa heidän verkkokaupan kunnolla ja tässä sitä sitten ollan. Koukussa meinaan. Olen jo kaksi tilausta tehnyt ja nyt himottaa jo kolmaskin tilaus. Aivan liian kauniita juttuja myytävänä ja klik klik tuotteita kotiin.


Ensimmäisen paketin saavuttua kotiin, olin täysin haltioituneen ihastunut! Siis eihän mikään paketti voi olla näin kaunis ja tyylikäskin vielä! Tuotteet oli pakattu ihanaan musta-valkoraidalliseen silkkipaperiin. Päällä vielä tarra KIITOS. Siis aivan liian kaunis paketti! Eihän tuota edes raaski avata. En tietysti malttanut jättää niitä ihania sisuksia tuonne myöskään, joten avattava se oli.


Ensimmäisessä tilauksessa ostin pari lahjakassia, vihkon, pienen kalenterin, teippisetin sekä setin johon kuului ohut vihko, notes lappuset fläppitaululla sekä kynä ja kaksi klemmaria. Kynä ja klemmarit näköjään käi tämän kuvan vasemmalle puolelle pois kuvasta :D Mutta ne siis kuului settiin. Lahjakassit oli suunniteltu jo käyttöön, joten ne ovat paikkansa löytäneet. Kalenteri on myös käytössä, treenejä laittelen sinne. Vihkot, ne ovat toistaiseksi vain koristeena ja odottaa omaa vuoroaan.


Lahjakassit tosiaan olin suunnitellut meidän Ikean Expedit laatikostoon ja nehän istui sinne kuin nakutettu. Kauniit kassit pitää todella olla esillä ja olin niin muikeana näiden sopiessa tuonne.

Mutta sitten, himotus kasvoi ja oli tosiaan pakko tehdä toinenkin tilaus ja siis se kolmas jo himottaa ihan kamalasti. Toisella tilauksella ostin ehkä maailman ihanimman glitterjuomamukin. Se muistuttaa, ettei saa unohtaa olevansa mahtava. Ja hei glitter! Tämä harakka on eniten tyytyväinen. Mahtava muki vedenjuontiin, tuota kun mielellään kantaa ympäri kotia mukanaan. Mutta eihän siinä vielä kaikki. Toinen yhtä kaunis silkkipaperiin suljettu tilaus oli kuitenkin avattava.


Toinen samantyylinen vihko kuin ensimmäisessä tilauksessa. Tässä vain mustat raidat ja sydännuolen tilalla teksi Happy thoughts. Aivan ihana! Ajattelinkin alkaa täyttää tätä vihkoa onnellisilla ajatuksilla ja hetkillä. Kun kaikki positiiviset asiat kirjaa ylös, voi niiden pariin palata kun kaikki ei tunnukaan niin ihanalta.


Sitten ehkä maailman ihanimmat muistilaput! Don't forget lappuset pinkillä reunuksella on aivan liian söpö käytettäväksi. Mua pelottaa jo nyt, että tuo kuluu loppuun liian aikaisin :D Kuinka hyvä tällaisen pikku hiljaa dementoituvan ja vanhentuvan tyypin on kirjoittaa tuohon asioita joita pitää muistaa. Toinen muistilappunen onkin viikkosuunnitelma ja sama homma tämän kanssa. Mua pelottaa jo nyt että ne loppuu. Mun on ehkä tilattava tuollaiset jemmaankin, hamaa tulevaisuutta ajatellen :D Tiedän, olen ihan hassu, mutta kun nämäkin on mun aarteita, siinä missä kosmetiikka :DEn voi siis muuta kuin puhtaasti suositella teitä tutustumaan tähän ihanaan verkkokauppaan! Käykää kurkkimassa mitä ihanuuksia sieltä nyt löytyy! Uusia juttujakin löytyy melko useasti, joten voitte kuvitella miten mua himottaa vähän väliä kaikki ihanat jutut siellä tälläkin hetkellä :)

Ja siis kaiken huippu vielä tähän, lukijoinani saatte -15% alennuksen tilauksestanne!
Koodilla JANET alennus aktivoituu ja saatte tuotteet vielä edullisemmin kotiin :) Eikö huippua!

Nyt haluan toivottaa teille murusille ihan mahtavaa viikonloppua! Ja hei, olisi kiva kuulla, että onko teille tämä verkkokauppa entuudestaan tuttu?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Iiiiih, mitä ihanuuksia!! <3 Mulla on yksi elämäni rakkaus ja se on stationary (miksei tälle ole oikein olemassa kunnollista suomenkielistä vastinetta?) <3 <3

    VastaaPoista
  2. Tähän kauppaan täytyy kyllä tutustua :D

    VastaaPoista
  3. Haluaisin niin tilata noissa kuvissa olevia muistikirjoja ja paperikasseja, mutta ei miltään sivulta löydy. Miten niitä sais?

    VastaaPoista