Livboxin bloggaajaboxin täyttäjä

keskiviikkona, helmikuuta 17, 2016

Mä en voinut uskoa silmiäni, kun luin Livbox-tiimiltä tullutta sähköpostia. Mua pyydettiin osalliseksi maaliskuussa tulevaan bloggaajaboxiin. Hetken aikaa siinä silmiä hieroessa ja leukaani kerätessä näppäimistöltä aloin ymmärtää mistä on kyse. Siis minä, MINÄ? bloggaajaboxiin? Voi sitä ilon, jännityksen ja hämmästyksen määrää. Olin niin super otettu moisesta tilaisuudesta. Tehän tiedätte, miten kova kosmetiikkafriikki olen ja miten kova Livboxin tilaaja olen, oli tämän kaltainen tilaisuus ehkä eniten siistiä!

Nyt sitten on aika julkistaa tämä tieto myös teille :) Livboxin blogissa tämä julkistus on myös tehty tänään ja täältä pääset kurkkimaan heidän postauksen. Mähän keräilin itseäni luettuani tuon kirjoituksen. Olin niin hämmentynyt kauniista kirjoituksesta. Olin niin otettu! Onko tää totta? Mutta siellä se mun naama vaan pällisteli takaisin. Pakkohan sen silloin on olla :D


Vaikka kuinka yrittäisitte saada tietää tai lisävinkkejä kaivella mun valitsemasta tuotteesta, niin niitä en anna :D Kaveri sanoikin mulle, että oon ihan kiusankappale kun en kerro. Mutta hei, sehän on Livboxin idea! Yllätystuotteita kerran kuussa. Livboxin blogissa on jo tarpeeksi hyvä vinkki tuotteesta, joten tämä saa riittää. Tosin, mua kyllä kovasti jo jännittää, mitä kaikki muut tulevat pitämään tuotteesta. Varmahan se on, ettei kaikki varmasti tuotteesta pidä, mutta toivottavasti ainakin suurin osa. Ei aina voi osua täydellisesti jokaisen makuun. Mutta haluan kyllä sitten ehdottomasti kuulla teidän mielipiteen tuotteesta, kun boxi on saapunut :)

Ja hei, nyt sitten vielä sellainen ilouutinen teillekin kaikille! Mulla olisi tarjota teille alennuskoodia, eli nyt sitten vaan tilaamaan!

KOODILLA:
fantazya
koodi voimassa 28.2.2016 asti

Saatte jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaan 13,90€ (norm. 16,90€) tai vastaavan alennuksen kolme kuukauden määräaikaisen tilauksen loppusummasta. Jatkuvan tilauksen voi keskeyttää milloin vain. Tässä vielä linkki tilaussivuille : livbox.fi/tilaus

Eli jos olet miettinyt tilaamista, niin nyt ehdottomasti suosittelen tilaamaan :)
Ja kiitos vielä tästä mahdollisuudesta Livboxille <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Jännää, mitähän olet boxiin valinnut :) kiva juttu, onnea ❤️

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon Janet, aivan mahtava juttu ja onneksi olen tilannut boxin, koska valitsemasi tuote on mukana. <3 Nyt jään jännityksellä odottamaan mitähän sieltä löytyy, varmasti aivan mahtava boxi.

  Aurinkoa päivään <3

  VastaaPoista
 3. Odotan kyllä ehdottomasti innolla tuota sinun valitsemaasi tuotetta :)

  VastaaPoista
 4. Tilasin ensi kuun boksin sen takia, koska bloggaajaboksit ovat parhaita :)

  VastaaPoista