Lumene Blur puuteri

torstaina, helmikuuta 18, 2016

Mulla on yksi ehdoton ykkössuosikki meikki tuotteissa. Siis ihan yksi tuote, mitä ilman mä en taida enää koskaan pystyä olemaan. Kun löytää sellaisen yhden oikeasti superhyvin toimivan tuotteen, ei sellaisesta halua koskaan luopua. Eikös se näin ole? Tietysti tämän super tuotteen löydettyäni lopetin muiden vastaavien tuotteiden testauksen täysin. Miksi turhaa niitä enää testata, kun se täydellinen oli jo löytynyt. Vai olenko sittenkin väärässä? Hinta-laatusuhteeltaan olen tästä tuotteesta sitä mieltä, että saisihan se verottaa lompakkoa vähän vähemmän, vaikka jokaisen sentin arvoinen onkin. Puhun siis MACin Mineralize Skinfinish Natural puuterista. Puuteri, joka saa mun mielestä ihon näyttämään niin kauniilta, satiiniselta ja pehmeältä. Enkä ole todennut tätä vain omilla kasvoillani. Tätä puuteria sudin aina muidenkin meikattavien kasvoille. Jälki on vain niin kaunista! Eikä siinä kaikki, puuteri vielä sopivasti antaa lisäpeittoa. Olin siis todellakin varma, ettei tätä tuotetta koskaan mikään voisi päihittää.

Olin todella skeptinen, kun sain Lumenelta testattavaksi uutuus Lumene Longwear Blur puuterit. Kannattaako mun edes lähteä sen kummemmin testaamaan, jos kuitenkin joudun pettymään. Mutta eihän mitään tuotetta saa lytätä ennen kunnollista testaamista. Eli testaushommiin sitten vain!


Blur puuterit on pakattu muovisiin pyöreisiin, kaksivärisiin pakkauksiin. Kovin tavanomainen pakkaus, se ei herättänyt itsessäni sen kummempaa ihastusta. Se mikä kyllä on kiva, on meikkivoiteet ja puuterit samaa linjaa toistavia, nuden värein varustettuna. Pakkaus ei myöskään ole todella jämäkkä, mutta silti hyvin käyttöä kestävä.


Sisältä löytyy kaksi kannen kokoista peiliä ja tästä pakkaus saa välittömästi suuren plussan! Mä en meinaan ainakaan osaa korjata meikkiä päivän mittaan pienestä peilistä mitenkään :D Koeta siinä tihrustaa, kun tuntuu ettei mitään näe. Tämän avulla meikin korjaaminen päivällä on todella helppoa. Pakkauksen mukana tulee myös vippa, joka on mukavan pehmeä ja sen avulla puuterin lisääminen on helppoa ja mukavaa. Puuteri on myös varustettu aurinkosuojakertoimella 15.


Minä sain testattavaksi puutereista keltapohjaiset sävyt 1 ja 3. Punapohjaisille kasvoille on taas numerot 0 ja 2. Puutereita swatchatessa kädelle olin hieman hämmentynyt. Siis ihan vain hyvällä tavalla. Puuteri tuntuu todella siloisalta ja ne antaa todella hyvää peittoa ja pienellä sipaisulla. Voisiko tästä sitten ollakin vastusta mun ultimate lempparille?


Ja tiedättekö mitä? Kyllä! Blur puuteri saa multa peukut pystyyn ja tämä on oikein hyvä kakkosvaihtoehto mun holy grail MACille. Kuvassa kavoillani ei ole muuta kuin Blur meikkivoide ja sen päällä Blur puuteri. Ja mä ainakin tykkään tästä kombinaatiosta ihan kympillä! Ja kyllä puuteri toimii oikein hyvin muidenkin meikkivoiteiden kanssa, olen testannut jo vaikka minkä kanssa tätä.. Itse tykkään aina levittää puuterin siveltimen kanssa, vippaa käytän vain pikakorjailuun. Ja tätä puuteria on nyt tullut käytettyä jo niin paljon, että se alkaa olla ihan kuopalla. Se jos mikä kertoo siitä, että MAC ei ole ainut superpuuteri enää minun kasvoillani. Blur on superhyvänä kakkosena tällä hetkellä mun kokoelmissa. Hinta-laatusuhteelta valitsisin jatkossa ihan varmasti aina tämän! Blur todella toimii paremmin kuin hyvin. Mutta MAC, mulla on siihen vain sellainen himotus, tiedättehän ;)

*tuotteet saatu testattavaksi

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oivoi, nyt alkoi harmittamaan kun just vasta ostin lumenen cc -puuterin kokeiluun ja nyt haluisinkin tätä! :D

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaisi tätä kokeilla, mutta muistaakseni vaaleinkin sävy vaikutti vähän tummahkolta mulle, mutta ehkä kesällä se menisi :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kyseinen puuteri ollut käytössä pitkään, tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin peittää tämäkin Blur. :)

  VastaaPoista