TammerTukun blogitilaisuus osa.1

sunnuntaina, helmikuuta 21, 2016

Tykittelin torstaina instagramiin aika tiuhaa tahtia kuvia tulemaan, koska olin niin ihanien asioiden äärellä. Sehän olisi ihan rikos, jos jättäisi sellaiset julkaisematta. Pääsin taas osallistumaan TammerTukun bloggaaja tilaisuuteen. Samanlaisessahan mä olin viime lokakuussa, tosin silloin fiilisteltiin joulujuttuja. Tällä kertaa päästiin ihailemaan kesäjuttuja, terassille ihanuuksia, grillejä ja uusia Rento-tuotteita. Aivan mielettömän ihania juttuja. Kamera kävi kovaa vauhtia ja kuvia tuli otettua paljon. Siis todellakin paljon. Ajattelin pistää kuvat kahdessa postauksessa, koska en halunnut niitä liikaa karsia. Eli siis mennään vain heti niiden pariin. Kuvat kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Kuten lokakuussakin, vastasi upeista antimista julkkiskokki Akseli Herlevi. Olin varma, että herkut vie kielen mennessään. Kävihän niin viimeksikin. Arvatkaa mikä mun kielen todella varasti. Pavut! Siis en ole ikänä vielä maistanut niin hyviä papuja. Akseli voisi kyllä paljastaa mulle salaisen reseptinsä niihin. Kyllä kaikki muukin oli niin hurjan hyvää.

Raakaruoka on kovasti pinnalla ja Akseli oli tehnyt meille myös sellaisia herkkuja. Niin suolaista kuin makeaa.


Me herkuteltiin bloggaajakollegoiden kanssa ensin ja vatsat ravittuna oli hyvä lähteä tutkimaan kaikkia niitä uusia ihauuksia.


Paikalta löytyi aivan liian monta ihanaa juttua mitä olisin halunnut kotiuttaa meille saman tien. Mun ostoslistasta taisi tulla kilometrin pitkä. Mutta sisustusjutut on vaan yksi mun intohimon kohteista. Ihastelin, huokailin ja räpsin kameralla menemään.Me ollaan Niksun kanssa puhuttu, kun ollaan saatu hoidettua kaikki kiireisimmät remonttikohteet, me rakennetaan talon vierustalle iso terassi. Osa katettuna ja osa ei. Jäin haaveilemaan näitä kaikkia ihania juttuja ja meidän tulevaa terassia. Mä haluan tällaisia ihania koristeita roikkumaan sinne. Ne niin ihanasti liikkuu tuulen voimasta ja välkehtii kilpaa auringon kanssa.
Samaa ajattelin näitä ihania roikkuvia metallikehikköjä ihastellessa. Nämä on todellakin saatava meille ja sisään sellaiset ihanat roikkuvat kukat. Ihan kyllä kelpaisi sisällekin, jos vaan sopiva paikka löytyisi. Sen takia ehkä tuo terassi olisi niille sopivampi paikka.
Mulla on myös ihan mieletön himo tuollaisiin vanhan tyylisiin puukoreihin. Mietin koko ajan, miten saisin sellaisen tai parikin salakuljetettua kotiin. Niksu kun ei yhtään perusta moisista :D Tuon tyyliset yöpöydätkin näyttäis niin mageelta, mutta tuo mun rakas mies kun tykkää enemmän modernista, ei tuollaiset kauhtuneen näköiset jutut ole mistään kotoisin :D Yritän kovasti kääntää hänen pään ;)Mutta nyt on ihan sama mitä kuka sanoo tuosta lasipyrkki lyhdyköstä, tai siis Niksua lähinnä tarkoitin. koska TUO ON IHANA!!!! Mä todellakin ostan tuon. Ei kahta sanaakaan. Ja ihan sama, sille löytyy paikka vaikka keskeltä olkkarin kattoa koska tuo on niin ihana! Siis aivan liian ihana. Rakastuin tuohon niin palavasti. Harmitti niin paljon, kun noita ei ollut parhaillaan saatavilla, koska olisin heti ostanut ja vienyt mukanani. Mutta mä kaivan tuon vaikka kiven kolosta.
Ja lisää terassi haaveita. Se lottovoitto tai joku äkillinen rikastuminen tulisi meille nyt todellakin tarpeeseen. Mehän hukutaan remontteihin ja mä joudun jäädyttämään kaikki meidän muut sisustushaaveet. Mutta haaveilu on silti ihanaa :)

Jatketaan siis seuraavassa osassa loppujen kuvien kanssa. Löytyikös teille jotain mieluista näistä kuvista? :)

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. No noi ruoat, niiden takia jo olin tulossa tuonne! <3

    VastaaPoista
  2. En ehkä kestäisi tuolla! Toi hauska vanha radio -säilytin iski jostain syystä. ;)

    VastaaPoista
  3. Tuo tuikkuhärpäke <3 se oli kyllä ihana! Ja tulee löytymään myös meiltä :)

    VastaaPoista