Bebu hellänä

keskiviikkona, syyskuuta 28, 2011

Voi kuinka kivaa meillä olikaan eilen ratsastamassa! Oli kyllä niin kiva synttärilahja ystävältäni, että ei olis voinu muuta toivoakkaan. Menin suloisella pienellä Suomenhevosella, joka oli hiukan omapäinen, mutta kulki kuitenkin hienosti. Tänään on juurikin sellainen olo, että eilen on jotain tullut tehtyä. Sisäreisien lihakset ja peppu on aivan hellänä :D Olipa kiva huomata, että kyllä sitä vielä jotain osasi vaikka oikeasta tunnista on jo tosi monta vuotta aikaa. Vaikka itsenäisesti käykin useasti ratsastamassa, on silti aina jotain uutta oppimista.

Eilenkin opettaja huomautteli käsieni paikasta ja siitä kun tosiaan näytin siltä kuin olisin ajanut moottoripyörällä. Ihan kuin tuommoiseenkaan kiinnittää itsekseen huomiota, että kuinka ne kädet sitten onkaan. Sovimme ystäväni kanssa, että mennään kyllä ehdottomasti uudelleenkin tunnille sillä se oli ihan älyttömän kivaa. Ja issikkavaellukselle olis myös tarkoitus lähteä :) Ja ihanaa tässä on sekin, että mieheni olisi myös lähdössä vaellukselle. Muutaman kerran hevosen selässä ollut ja olen häntä jopa hieman opettanutkin. Voin olla hänestä erittäin ylpeä, eihän varmasti moni mies lähtisi hommaan mukaan. Oletteko te saaneet miehenne mukaan johonkin teidän omiin juttuihin? Tanssimaan, ratsastamaan, kitkemään kukkapenkkiä :D?

kuva täältä

Tänään olisi tiedossa synttäritarjottavien suunnittelua. Olen hieman ajatellut, että täytekakkua en tekisi lainkaan vaan kuoruttaisin vaikka kääretortusta juhlavamman näköisen. Aina on jäänyt meinaan kakkua jäljelle ja loput on saanut aina viskata roskiin. Vaan nyt ajattelin yrittää olla viisaampi ja tehdä aikuisille Baileys-juustokakun ja lapsille tuota kääretorttua. Josko menisi paremmin tarjottavat kaupaksi näin. Ja sehän nyt on aivan varmaa, että teen taas tarjottavia armeijalle vaikka vähempikin riittäisi. En vain osaa tehdä sopivaa määrää. Aina pelottaa, että tarjottavat loppuu kesken ja sitten onkin nolot paikat. Mieluummin liikaa ku liian vähän. Onneksi noita hyviä reseptejä on netti pullollaan ja parhaimmat on varmaan löytyny Kinuskikissan-blogista.

Tälläistä tänään ja tää tyttö jatkaa hommiloita (ei ole kuulunu vielä mitään uutta työstä..)
Mukavaa päivän jatkoa :)

You Might Also Like

0 kommenttia