Synttärilahja toiveita

torstaina, syyskuuta 15, 2011

Tänään ajattelin lähettää tekstiviestitse kutsut synttärikahveilleni lauantaina 1.10. Ihan vaan läheisimmät ihmiset ajattelin pyytää kahvittelemaan, sillä eihän 25-vuotis päiviä tarvitse mitenkään isosti juhlia..? Oikeastihan mun synttärit on 4.10 maailman eläintenpäivänä, mutta se niin sopivasti osuu tiistaksi.. Olishan se kiva lauantai iltana pistää hieman tanssiksikin, mutta veikkaan silti juhlien pysyvän vain kotosalla. Kivointa juhlissa on kuitenkin seura, vaikka onhan se ihan kiva saada jotain lahjojakin. Isäni varmasti toteuttaa suurimman toiveeni ja muut ovatkin sitten kivaa plussaa.

Olen siis jo pitkään ollut koukuttunut valokuvaamiseen, mutta meidän digi"järkkäri"pokkari ei ota niin hyviä kuvia kuin toivoisi. Pyytelin siis iskältä lahjaksi uutta järjestelmäkameraa ja sitä hän hieman lupailikin. Isänihän on melko kova valokuvaaja ja hänen kuviaan onkin päätynyt koulukirjoihin ja eri nettisivustoille. Sieltä se omakin valokuvausinto varmasti tulee perintönä. Parasta lahjassa tulee kyllä olemaan se, että isäni opettaa minua valokuvaamisessa. Tätä odotan ehkä vielä enemmän kuin itse kameraa. Olen sen verran vähän isäni kanssa tekemisissä, että jokainen yhteinen hetki on kovin tärkeää.


Odotan erittäin innolla pääseväni kuvailemaan ja jos vaikka kuvien laatukin sitten paranisi.. :D
Kamerasta lisätietoja täältä. Onkos kellään kokemusta tästä kamerasta? Ainakin se on testivoittaja ja uskoisin isäni kuitenkin tietävän mikä on ihan hyvä kamera :) Hän siis ehdotti tätä yksilöä.

Lisäksi lahjaksi toivoisin eri kauppoihin lahjakortteja. Olisi niin ihanaa päästä ostamaan uusia vaatteita (että pääsisi niistä vanhoista rytkylöistä eroon) ja asusteita, varsinkin kun nyt tietää mitä oikeasti haluaa. Uusia laukkuja (vaikka olenhan kirpparilta löytänyt), koruja (yks tietty sormus olis mielessä, mut sitä varmaan saa odottaa tovin jos toisenkin...toivottavasti ei pitkään), kenkiä (niitähän ei voi koskaan olla liikaa?) ja ihan vaikka kodin sisustukseen (Ikeassa olis kaikkee kivaa:D). Uusia keittiövälineitä. Iso kattila, wokkipannu ja vaikka mitä muuta. Eli kyllä keksin vaikka mitä kivaa uutta. Silti eniten odotan sitä hetkeä yhdessä kaikkien kesken.

Ihanaa päästä leipomaan ja laittamaan kaikkea kivaa. Koska lapsivieraitakin on mitä todennäköisimmin tulossa niin pitäähän heillekin keksiä jotain pientä kivaa. Eli reilu pari viikkoa pitäisi vielä malttaa odottaa. Kivoja juhlia siis odotellen :)

You Might Also Like

0 kommenttia