Tyttöjen lettukestit

torstaina, syyskuuta 22, 2011

Kun migreeni hieman helpottaa otettaan, tulee tietenkin seuraavia kipuja. Hyvä, että olen eteenpäin päässyt sillä alaselkäsärky on ollut ihan hirveä. No kyllä näistäkin selvitään vaikka varmasti uusiakin särkyjä tulee.

Eilen illalla tulikin sitten hirveä himo lettuihin ja meinasin pitä ihan yhden tytön lettukestit, mutta onneksi ystäväni tuli auttamaan syömisessä :D
Herkuttelun yhreydessä oli todella kiva upputua Hennesin syys/talvikuvastoon, mutta en löytänyt sieltä mitään "Pakko saada"-juttua. Ihan hyvä vaan, ei tarvi koko ajan olla tilailemassa sieltä :D Mutta kyllä muuten maistui letut hyvälle, lisänähän oli vielä vattuhilloa ja kermavaahtoa. Tänään onkin sitten vuorossa suolaiset leivonnaiset :)

Tänään kävimme äidin kanssa varaamassa meille kirpparipöydän ja jonoa onkin puolitoista kuukautta :O Saapi siis tovin odotella omaa vuoroaan. Kuvia voin nappailla hieman tulevasta kirparille menevästä kasasta, josko joku teistä löytää sieltä jotain kivaa itselle niin voin myydä tätäkin kautta (jos siis löydän mitään fiksua myytävää). Varaus reisulla päätimme kuitenkin hieman kierrellä ja pari löytöäkin tein.

Tummansininen paksu neule 1€ (Gina Tricot)

Musta villakangastakki 6€ (Vero Moda)
kuvat: Janet


Nyt sitten jatkuukin rauhallinen illan vietto töllön seurassa :)

You Might Also Like

0 kommenttia