Minun reitit

torstaina, syyskuuta 29, 2011

Olemme ystäväni kanssa useasti lenkillä miettineet, että montakohan kilometriä sitä tulee aina talsittua. No tähän pulmaan auttoi MY TRACKS (for Android) palvelu. Olen edelleenkin ihan rakastunut mieheltäni joululahjaksi saamaani puhelimeen ja päivä päivältä olen löytänyt yhä parempia sovelluksia. My tracks-sovellus tuli kyllä melkein päivittäiseen käyttöön. Jokainen lenkki otetaan talteen. Eilisen iltalenkin pituuskin yllätti ihan totaalisesti. Tunnissa käveltiin seitsemän kilometriä, vaikka olimme ihan varmoja matkan olleen paljon lyhyempi. Nopeuden, ajan ja pituuden saimme kuitenkin selville katsomalla My tracksin lopputulosta.


kuvat: google.fi haulla

Helppokäyttöinen sovellus ja mielenkiinnolla laitan päälle jokaiselle lenkille. Sama se kuljetaanko kävellen, pyörällä tai jopa autolla niin reitin voi tallentaa.

Onkos teillä käytössä älypuhelimia? Vai vieläkö perus puhelimet rulaa? Mä odotan innolla kaikkia uusia älypuhelinmalleja (varsinkin SonyEricssoneja) ja onneksi mulla on mies joka tietää hyvät laitteet :)
Ja jos teillä on näitä hienoja älypuhelimia niin minkälaisia sovelluksia te niillä käytätte?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Itselläni on tuollainen Nokian C-7 :) Sillä käytän joskus SportsTrackeria (vastaava kuin tuo sinun ohjelmasi) sekä nettiä ja sähköpostia :) tykkään ihan älyttömästi myös älypuhelimista!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nää älypuhelimetkin vain helpottaa elämää kivasti :) Ei varmaan mee kauaa ku niillä pystyy keittämään kahvitkin :D

    VastaaPoista