En malta odottaa

perjantaina, syyskuuta 16, 2011

En muista, olenko kamalasti täällä blogin puolella edes kertonut, kuinka kova Twilight-fani olenkaan (tai no kova ja kova, tykkään kovasti). Omistan kaikki kirjat sekä leffat. Kirjat on luettu kertaalleen ja tällä hetkellä on menossa kakkos kierros ja Uusikuu-kirjan alkumetreillä. Kolme ensimmäistä elokuvaa on tullut katsottua jo moneen otteeseen (en pysy kärryillä laskuissa) ja nyt kovasti odotetaan neljättä leffaa. Sain tartutettua ystäväänikin Twilight innostusta ja hän luki melkein viikossa kaikki neljä kirjaa. Onneksi mulla on siis kaveri jonka kanssa odottaa leffan tuloa. Eikä rakas miehenikään ole "säästynyt" tältä. Onneksi hän on niin ihana ja on käynyt teatterissa kanssani katsomassa pätkät. Kuinka monen mies edes välittää katsoa koko sagaa? Eli voinko sanoa olevani ihan onnekas? :) Mutta kyllä mäkin käyn hänen kanssaan katsomassa autoelokuvia sun muuta, onneks mulla on laaja maku.

Onko kaikki jo nähneet uusimman trailerin? No tässä se kuitenkin tulee :D


Tämä traileri on siis youtubesta.
En malta odottaa! Kuinkas moni muu on Twilightiin koukussa? Saa ilmottautua :D

Tänään on pieni juhlapäivä. Tai no itse keksin sen juhlittavaksi. Tasan vuosi sitten olemme hakeneet asuntoomme avaimet ja vieneet ensimmäisen kuorman tavaraa. Eli tänään on meidän asunnon 1-vuotis päivä. Kyllähän tätä pitää juhlistaa hyvällä ruoalla ja herkuilla, eikö? :D Ja kaiken lisäksi ihanaa, kun alkaa viikonloppu. Tiettävästi sekin hujahtaa ihan liian nopeasti, mutta silti oikein ihanaa viikonloppua kaikille! :)

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Mitä ihmettä! Väitän olevani vielä enempi koukussa näihin, mut miten mult on menny tää kokonaa ohi??? :D Ihanaa. Kohta se tulee <3 Voisikin sen kunniaksi katsoa nuo edeltäjät läpi ;)

    VastaaPoista
  2. On sulla komea koira!:D Ei sattuis rodultaan olemaan kääpiöpinseri?

    VastaaPoista
  3. maisamiisa: En usko et voit olla enempää koukussa joten pistetäänkö tasapeliksi? :D Onneksi ei tosiaan enää kauaa sillä odotus on ollu ihan liian pitkä :D

    Susski: Juu, kääpiöpinserihän se :) Nähtävästi sulla kans semmonen söpöliini ainakin kuvassasi sylissä :) Ja tervetuloa lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  4. Jeps tosiaan omistan kääkän,ja on ne vaan niin ihania toisesta haaveillen...

    VastaaPoista
  5. On ne kyllä ihania ja omapäisiä (ainakin tuo meidän poitsu) Iso koira pienessä koossa :) Minkäs ikäinen hauva (tyttö/poika) sulla on?

    VastaaPoista