Päivä 4 - Tätä olen syönyt tänään

keskiviikkona, syyskuuta 21, 2011

Vihdoin ja viimein saan taas jatkettua haastetta. Tässä onkin vierähtänyt jo tovi jos toinenkin viime aiheesta, mutta jotenkin on ollut hankalaa saada kuvattua näitä päivän ruokia. Tänään jopa panostinkin syömiseeni, ettei postaus näyttäisi kovin köyhältä.


Aamupalaksi kuuden kilsan lenkin jälkeen söin mikrossa tehtyä kaurapuuroa voisilmällä ja kaksi palaa paahdettua leipää kinkulla ja juustolla. Tietenkin juomana maitoa.


Päivälliseksi itse tehtyä kinkkukiusausta, kurkulla tomaatilla ja salaatilla sekä yksi vaalea leipä kinkulla ja juustolla.

kuvat: Janet

Iltapalaksi hedelmäsalaattia. Pohjana Pirkan hedelmäsalaatti purkki ja lisäksi pilkoin banaania, omenaa ja päärynää. Näillä eväillä pärjäsikin hyvin koko päivä. Join vielä noin pari litraa vettäkin.

P.S. Nyt olenkin kotona kipeänä. Eilen illalla alkoi taas ihan järkytävä migreeni, että piti ihan mennä pönttöäkin halailemaan. Vieläkin tuntuu siltä, että pää räjähtää, uni ei vaan tule silmään. Voisin mielelläni antaa tämän pois...

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei! Juusto kuuluu makkaran alle ;)
    Puuro voisilmällä on kyllä niin parasta. Ruotsinlaivalla olin ihan fiiliksissä kun aamupalabuffetissa sain kunnon kaurapuuroa, matkaseura vähän ihmetteli :D

    VastaaPoista
  2. Äiti on samaa mieltä, mut ainahan juusto tulee päällimmäiseksi, ruskistuu nätisti uunissa ;)
    Kaurapuuro on kyllä ihan parasta :)

    VastaaPoista