Näin työpäivät sais mennäkin

tiistaina, syyskuuta 20, 2011

Mulla olikin eilen niin "kiireinen" työpäivä, etten kerennyt edes postaamaan. Mun iltavuorohan tosiaan alkaa kello kaksi ja loppuu kymmeneltä, eilen olikin ihan poikkeus päivä ja kotiin lähdin seitsemältä. Tälläisiä päivien pitäisi ollakin :D Olipa helppo aloitus viikolla. Tänään sitten varmaan saakin tehdä hommia taas ihan tuhottomasti.

Viime viikon perjantaihan oli tosiaan meidän asunnon 1-vuotis päivä ja pitihän mun ostaa kukkia :)





Upeasti ovat ruusut auenneet. Kimpun ostin K-Supermarketista ja ovat Pirkan Reilun kaupan kukkia. Söpö pikku kimppu ja hintaa oli vain 4,95€. Perjatai iltana kävin sitten vielä leipomaan ja kuvia en edes tuotoksistani muistanut ottaa. Tein Kinuskikissan ohjeella Daim-suklaamuffinsseja jo toistamiseen ja voin sanoa, että ne on tällä hetkellä ihan lemppari muffareita. Hirveän helppoja tehdä ja niin hyvän makuisia, että eivät kauaa kestä pyödällä. Näitä ajattelin leipoa synttäreillenikin :) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Ja ruoaksi tein meille pastaa kinkku-pekoni-herkkusienikastikkeella. Hyvin maistui sekin. 

Muuten viikonloppu menikin taas siivillä. Mieheni kuitenkin teki ihana löydön ja nyt on vihdoin ja viimein saatu keittiön lamppukin vaihdettua (eihän siinä tosiaan mennyt kuin vuosi :D)

kuvat: Janet


Löytyi saman sarjan kattolamppukin kuin meillä on keittiönpöydän päällä. Tämä oli kaupan viimeinen kappale ja hinnaksi jäi enää 20€ (norm.59,95€) Eli hyvän alennuksen mieheni oli saanut. Nyt pitää vaan löytää vähän virtaa vievät lamput tuohon niin kaikki hyvin :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpa tyylikäs lamppu! (Samaa ei voi sanoa meidän vähän samantyylisestä, joka roikkuu vinossa katosta...;) )
    Ja ihanat leikkokukat! Tuollaisella pienellä panostuksella saa niin kivasti ilmettä kotiin. JA piristää aina kun huomaa kimpun pöydällä. Onnea kodille. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä tosiaan kukat ihanasti piristää kodin ilmettä ja tosiaan piristää kovasti :) Koti kiittää :D

    VastaaPoista