Leipuri Hiiva

perjantaina, syyskuuta 23, 2011

Huh helpotus! Enää ei olla niinkään kipeitä, vaikka pieniä jälkimaininkeja päässä tuntuu. Tänään ollaan jo käyty heittämässä kuuden kilsan aamulenkki ja ajettu taloyhtiön normikot reilussa tunnissa. Eli ulkoiltu on. Aurinko paistoikin ihanasti koko aamupäivän, mutta nyt onkin sade ropissut jo jonkin aikaa.

Eilen innostuin taas touhuamaan ja tekaisin nopeasti tonnikala- ja fetajuustopasteijoita. Tunafisut on miehelle ja fetukat mulle. Hyvin on tehny kauppansa ja jääkaapissa enää pari hassua jäljellä.

kuvat: Janet

Eli tonnikalojen joukkoon valkosipulituorejuustoa ja fetat sellaisenaan murskaksi. Helppoa ku mikä ja tosi hyvää syötävää. Oliskohan nääki ohjeet bongattu Kinuskikissalta, nyt en varmaksi muista. Millasia paisteja täytteitä te käytätte? Uusia ideoita otetaan mielellään vastaan :)

Mulla onkin mukavan pitkä viikonloppu, mutta teille muille toivotan nyt ihanaa alkavaa viikonloppua :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oijoi, toi tonnikalamössö näyttää niin hyvältä. Eipä oo ikinä tullu mieleen että vois tuorejuustoa tuikkasta pasteijan sisään. Meillä on noita lähinnä jouluisin, jauheliha-riisi täytteellä. Ja äitin tekemänä parasta tietty! :)
    Mutta nyt kyllä täytyy kokeilla tota tonnikalatäytettä, jaksaisikohan heti viikonloppuna.. (onks tossa mössössä muuta ku juustoa ja tonnikalaa?)

    VastaaPoista
  2. Ja ne on tosi hyviä. Ja ei siinä mössössä muuta ole. Ja nämähän voi tehdä ihan oman maun mukaan. Meillä on ollut myös tulisia (sit ostin vaan chilitonnikalaa tuorejuuston sekaan :))

    VastaaPoista