Another Award

maanantaina, toukokuuta 07, 2012

Voi kiitos ihana bonnie taas uudesta palkinnosta <3


Säännöt / The Rules

1. Nimeä 15 bloggaajaa. / Nominate 15 fellow bloggers.
2. Kerro heille tunnustuksestasi. / Inform the bloggers of their nominations.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi. / Share 7 random facts about yourself.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. / Thank the blogger who nominated you.
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi. / Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.

Tämä upea palkinto lähtee minulta:

maisamiisa - perhosia masussa
Milma - Life on Plate...
Karoliina -  Valon Pisaroita
RagDoll - Everything has beauty, but not everyone sees it
Noora - Curiouser&Curiouser
Viivi - in the spotlight of style
Johanna - Johanna V.
S - All You Need Is White
Jannika - Yesterday is over
Mona - Mona's Daily Style
Anna - Anna ♥ you
Anna - Better than reality
Ansku - Shoe lover
V - Days Of V
Christina - Chaneleon

Faktoja:

1. Kirjoittelen "päiväkirjaa". Eli ostan aina tarpeeksi ison kalenterin mihin kirjoitella kaikki päivän tapahtumat. Sieltä pystyn hyvin seurailemaan niin liikuntojani kuin päänsärkyäkin.

2. Me olemme Niksun kanssa jutelleet joskus tunti tolkulla, mitä tekisimme lottovoitto rahoilla, mikäli sellainen meille joskus siunaantuisi. Kaikki rahat tulisi ehdottomasti käytettyä harkiten ja viisaasti, eikä rakkaat sukulaisemmekaan jäisi ilman osinkojaan. Tärkein rahankohde olisi nimittäin ostaa heille jokaiselle oma talo, jossa saavat elää niin kauan kuin haluavat. Niin ja rakentaisimme tietysti upean talon itsellemmekin. Toki menisihän sitä johonkin vähän "turhempaankin" kuten ihaniin laukkuihin ja vaatteisiin ;) Eikai tää shoppailuhullu ilman niitäkään voisi olla.

3. Olen tainnut joskus aiemminkin kertoa, että en ole koskaan käynyt Tukholmassa saati Tallinnassa. Laivalla kyllä, mutta vain näitä 20h risteilyjä. Silloinkin olin sellainen natiainen, etten oikein muista niistä enää mitään.

4. Ja samaa voidaan sanoa ulkomaan matkoista. Olen käynyt noin 6-vuotiaana Turkin Alanyassa ja muistot sieltä aika hatarat. Mieleen on painunut parhaiten ne uimiset siellä. Muuten olen kyllä aivan ulapalla matkustelusta. Kauheasti tekisi mieli mennä, joten ehkä mä joskus vielä pääsen :)

5. Mä olen haaveillut pikkulikasta asti omasta hevosesta. Harmillisesti sitä ei kyllä vielä tähän päivään mennessä ole ilmestynyt niiden kamalan kalliiden ylläpitokustannusten takia. Kuitenkin voin iloisena kertoa, että paikka jossa käyn heppoja hoitelemassa, on kuin oma talli. Omistaja on maailman ihanin, joka antaa mun touhuta hevosen kanssa kuin se olisi omani ja kaiken lisäksi meiltä ajaa tallille 5 minuutissa. Voin siis sanoa tässä asiassa olevani lottovoittaja ♥

6. Olen ollut lapsena poikatyttö ja uskoisin sen edelleen näkyvän musta. Mä juttelen Niksunkin kanssa ihan mielelläni niin autoista kuin moottoripyöristä vaikka kovasti olen itsessäni koettanut "kasvattaa" naisellisuutta. Pikkuhiljaa olen saanut vaatekaappiini sellaisia vaatteitakin, että voisin sanoa kuuluvani naisten ryhmään. Kaikki ne hupparit ja löllärit alkaa pikkuhiljaa vaihtumaan hieman siistimpiin jä nätimpiin vaatteistiin. Vielä kun saisi tän kropankin sen näköiseksi kuin haluaisin.

7. Mä niin kovasti tykkäisin kävellä korkokengillä, mut mun jalat on aivan erimieltä. Mulle riittää alle puol tuntia korkojen päällä ja mun jalat tekee kuolemaa. Eikö tähän auta mikään muu kuin totuttelu?

Olipas pöljät faktat, mutta näin maanantaina ei parempaa vaan irtoa.

Kiitos vielä bonnie ♥
Ja loppuun vielä viikon 18 liikunnat

Ma: Kävely 40 min
Ti: Reipas kävelylenkki 1h
Ke: Reipas kävelylenkki 50 min
To: - päänsärky
Pe: Hölkkälenkki 35 min
La: Reipas aamulenkki tyhjään vatsaan 45min
Su: -

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. kiitos vielä ihanainen!!! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tunnustuksesta :) Lottovoitto-unelmoinnit on niiin parasta ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti tunnustuksesta:)<3

  VastaaPoista
 4. Kiitokset. :) Koitankin saada tuon tehtyä omaan blogiin jo tänään. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin haaveilen omasta hevosesta, mutta täälläkin ylläpitokustannukset on ihan törkeän hintaiset :/ myös ratsastustuntien hinnat on aika pilvissä jo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan liian kallista. Pelkästä tallipaikasta saa pulittaa sen 500€/kk nii ei yksinkertaisesti rahat vaan riitä, ku tietty siihen päälle viel kaikkee muuta. On kallista :( Ja sanoin ratsastustunnit. Ei huvita yhdestä tunnista maksaa 40€.. Koita säkin löytää hoitopolle :)

   Poista
 7. Kiitos hirmuisesti tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista