Liikunnat vko 19

maanantaina, toukokuuta 14, 2012

Liikunnan osalta mennään nyt aika pitkälti hevostellessa. Ei enää kauaakaa, ku mulle tulee pitkä tai oikeastaan määrittelemätön aika ilman heppailua. Mun rakas ihana hoitopolle meinaan lähtee nauttimaan kesälaitumista ja lähtee syömään vihreetä. Sanoinkin omistajalle, mikäli häntä ei haittaa, niin kävisin tämän loppuajan niin paljon kuin vain pystyy. Eli tänäänkin kävin tallilla :) Ja jo ihan kauhulla odottelen sitä aikaa, kun ei pääse hevostelemaan. Se on vaan niin mun juttu ja siellä pääsen toteuttamaan itseäni, purkamaan ja nauttimaan.



Ma: tallityöt 1h ja ratsastus 1,5h
Ti: pyöräily 45min
Ke: tallimatkat pyörällä n. 30min, tallityöt 1h ja kentänlanausta haravalla 1,5h <- oli rankkaa!
To: tallimatkat pyörällä n. 30min, tallityöt 1h ja ratsastus 1h30min
Pe: -
La: Talkoot (puitten kaatoa ja niitten raahaamista) n. 2h ja pyöräily n. 1h
Su: 1h pyöräily ja lasten kanssa leikkimistä (hippaa jne.) n.2h

kuvat: Niksu


Kaivelin myös pyörän talviteloilta, eli siitä ulko-oven vierestä :D Oli jotenkin hankalasti otettavissa kenties, ku vasta tiistaina kävin kevään ensimmäiset ajelut vetämässä. Olipas se kivaa pitkästä aikaa! Ja nyt mulla tekee mieli pyöräillä paljon. Ja mikä mukavinta, Tare tykkää myös pyöräilystä. Se siis tykkää juosta vierellä, mut kyllä se tykkää sylissäkin siinä matkustaa :D

Mut herranjestas ku lapsilla riittää virtaa. Olimme eilen syömisten jälkeen Niksun, äitini, siskoni ja hänen lasten kanssa leikkimässä parissa puistossa. Miten ne lapset vaan jaksaa juosta ja temmeltää koko ajan? Kyllä meiltä vanhemmilta loppui virta nopeammin. Naurettiin myös niin, että mahaan sattui :D Ja lapset selkeästi tykkäsi. Niksukin oli pieni apina ♥ Se kiipeili puihin ja lapset ihmetteli miten se siihen pystyi. Ja hippaa leikittiin paljon. Miten se energia katoaakaan niin nopeasti, ku välissä nauraa ihan hirveesti. Ja tulipahan kokeiltua taas karusellin kauheus! Siinä tulee paha olo ja huppeli. Jalat ristissä lähdin siitä, hyvä etten kaatunut. Mut ihanaa oli ja lämmin :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihan hyvät liikunnat tosta hevostelusta tulee ja vielä kun tsygäilee perille :) Mä oon myös joskus diggaillut hevosista aika paljon ja kävin ahkerasti tallilla. Tykkäänhän mä hevosista vieläkin kyllä mutta se kaikki hevostelu jäi sitten vanhempana ja nyt en edes voisi kuvitella että mun aika riittäisi moiseen :( Ei se oiekastaan riitä mihinkään harrastamiseen mitä nyt lenkille menen vaikka väkisin jos vaan vähänkin ehtii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja vielä kun joinain päivinä ratsastaa "tavoitteellisesti" eli kentällä ähkii menemään niin kyllä se käy kuntoilusta! Mulla on nytkin vatsalihakset kipeet eilisestä harjoitusravista :D
      Sullä kyllä työ vie ihan liikaa aikaa :( Mä en kestäis jos hevostelu jäis kokonaan pois. Tällee kesän vielä just ja just jaksaa, ku hepat on lomailemassa, mut en mä muuten malttais olla. Jos joskus kaipaat päästä pikkasen heppailee, nii tervetuloa vaan, mä voin ottaa sut mukaan :)

      Poista