Unelmien vaatekaappisisältö osa2

torstaina, toukokuuta 31, 2012

Bleisereillä siis lähdettiin liikenteeseen, niin valutaas hiukka alaspäin ja mitäs sieltä löytyy? Joo jalat, eli nyt jutellaa hiukka farkuista.
Jokaiselta pitäis mun mielestä löytyä vaatekaapista/huoneesta/säkistä vähintään yhdet maailman parhaiten istuvat farkut. Paraskin puhuja... multa ei meinaan löydy. Mulla on farkkuja melko monet, mut yhdetkään niistä ei istu kuitenkaan täydellisesti mun päälle tai jos ovat melko hyvät, niin jotain muuta vikaa niistä sitten löytyy. Vikahan ei tietenkää ole jaloissa? Penskana tuli pidettyä koko ajan todella matalavyötäröisiä housuja ja äitikin aina varotteli, et ne ei tee hyvää. Ei tehny ei, jenkkakahvat todisteena (ei tietenkään epäterveelliset elämäntavat). Eli nykyisin kaipaankin hieman korkeampaa vyötäröä, et tän uimarenkaan saa kivasti piiloon ja toisekseen ne tuntuu paremmilta päällä. Ei niin kivoja muistoja teiniydestä, on se joka välissä vilkkuva peppuvako.. Oi miksi? Värejäkin tietty saa olla useampaa. Ihan perus farkkuväriä vaaleasta tummaan, mustat ja valkoset, miksei vaikka pinkitkin. Ennen vannoin leveälahkeisten farkkujen nimeen, en enää, kiitos Niksun. Hän sai mulle aikaan pillirakastumisen ja lähes kaikki farkut onkin nyt sit sellaiset. Eli tässä vaikuttaa sitten oma mielesi, pillit vai leveät, your call. Ja revityt farkut, nam, antaa vähän särmää pukeutumiseen.

Jeans to wardrope


Mulla on siis ostoslistalla yhdet täydelliset farkut. Sellaisia aion etsiä vaikka maailman ääriin, mutta yhdet täydelliset pitää olla. Mut farkut kuuluu kuitenkin suurena osana vaatekaapin sisältöön, eikö?

Nyt saakin sit hehkuttaa suureen ääneen niitä omia täydellisiä farkkuja, minkä merkkiset ja mistä löysit. En siis tietenkää mitenkää vinkkinä niitä halua kuulla ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mä haluan pinkit farkut, mut osaiskohan niitä käyttää sitten ...

    VastaaPoista