Isompi yksilö

tiistaina, toukokuuta 08, 2012

Kuten tuolla aiemmin mainitsin, että sunnuntaina äidin luona oli eräät kutsut, niin varmasti osasitte arvata että PartyLiteistähän siinä oli kysymys. Osasin melko hyvin pitää itseni ruodussa, enkä tuhlannut kuin satasen... Menikö ihan suunnitelmien mukaan? No ei todellakaan. Itsepähän saan sitten kärsiä. Nii ja mites noi kaikki vaatepaketit... Eikä siinä, seuraavat kutsut on jo ens kuun alussa naapurilla ja heinäkuussa veljeni avovaimolla. Rahan menoa siis tiedossa. Voisko joku vaikka tulla kieltämään mua, lyömään näpeille ja kalauttamaan halolla päähän? Olen tätä menoa vararikossa. Esittelijä koetti mua kovasti kosia konsultiksi, sillä meillä päin ei kuulemma ole montaa ja hän joutuu ajelemaan niin pitkiä matkoja. Arvatkaa vaan jäinkö kovasti miettimään sitä. Saisin kuulemma noita tuotteitakin niin paljon halvemmalla. Siis oikeasti vaan mietinnän tasolla, eihän mulla varmana aikakaan riittäisi. Ja sit tyrkyttäisin vaan kaikille läheisille niitä kutsuja :D Joo, ehkä jätän "työ"tarjouksen väliin.

Mun ei siis tosiaan pitänyt ostella mitään kummempaa. Yhden rätisevän "takka"kynttilän olin suunnitellut ostavani, mutta veepeli soikoon, kun juuri ostamani pikku kynttilämaljakko oli tullut sopivasti tarjoukseen. Harmillisesti tarjouksessa oli juurikin se pienin niistä ja mä suunnittelin ostavani jossain vaiheessa sen keskikokoisen. Esittelijällekin oli tullut paha mieli, kun me äidin kanssa kerettiin ostamaan ne pienet 49,95€ hintaan ja nyt ne oli tarjouksessa 29,90€. Parikymppiä olis jääny siis säästöä. Tai mähän sain tuon maljakon niillä emännän alennuksilla ilmaiseksi. Esittelijä myös tiesi, että tuota keskikokoista havittelin, kun mietin sitä niin paljon jo omilla kutsuillani, joten hän halusi ehdottomasti tehdä mulle tarjouksen omaa pahaa mieltänsä helpottamaan. Mä saisin ostaa hänen esittelykappaleensa tuolla samalla alennuksella kuin tuo pieni oli tarjouksessa, eli 20€ pois hinnassa. Uskokaa tai älkää, mä oikeasti pähkäilin tarjousta pitkään. Koetin olla säätölinjalla, mutta enhän mä voinut ohittaa tarjousta. Kynttilämaljakko oli kuitenkin ihan uuden veroisessa kunnossa.kuvat: Janet

Siinä se olkkarin pöydällä nyt koreilee pienemmän kaverinsa kanssa. Olen tyytyväinen. Normaalisti tuolla olisi ollut hintaa 64,90€, mut mä sain sen siis hintaan 44,90€ ja kaikenlisäksi sain sen heti kotiin :)

Nyt onkin sit mietinnässä, et mitä kivaa mä tuonne sisälle laittaisin. Esittelijällä oli kauniit tekokukat ja ne kyllä sopi kauniisti tuonne sisälle, mutta mä en tiedä mikä väri meille sopisi niihin kukkiin. Pistin tuonne hätäkeksintönä noita PartyLiten Tuikkivia.

Olisiko teillä jotain upean mahtavia ideoita, mitä noihin voisi laittaa? Nyt kaikki aivonystyrät liikkeelle ja keksikää mulle noihin joku tosi upea sisustusjuttu :)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Noi tuikut on kyllä musta aika kivat tuolla sisällä :) Mitään ideoita ei kyllä nyt tule sitten mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne tuikut ihan kivat, mut jotenki kaipaisin jotain...kivempaa :D Sullakin siis lyö pää tyhjää ihan niinku mullakin :D

   Poista
 2. Partylitella on kyllä ihania tuotteita, mutta niin pirun kalliita :( Se on se ainut miinus niissä.. :( Tuonnehan voisi laittaa vaikka jotain koristehiekkaa tai juurikin niitä kuivakukkia (esim. valkoisia jos et halua värillisiä)..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Aika ryöväys hinnat ja mä pöljä vielä maksan :D Koristehiekka onkin hyvä idea! Ja valkoset kukat, vähänkö mä oon pöljä :D Ei tullu yhtään mieleen, et vois sitä värii käyttää :D

   Poista
 3. Oi vitsit näyttää hyvältä kun on iso ja pieni yhdessä! Syksyllä voisi laittaa käpyjä. Ja näin keväällä/kesällä mullakin tulee vaan ne kukat mieleen. Tai hiekkaa/kiviä ja simpukankuoria. Tai helmiä /lasikuulia. Taitaitai.. Sun pitää testailla kaikkee mahdollista ja täällä esitellä eri versiot ni katotaa sit mikä näyttää kivoimmalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mustaki ne näyttää yhessä hyvältä, siks mun oliki ostettava :D Joo, käpyjä mä kans aattelin, mut se on sit joskus ;D Oo, simpukankuoret voin olla tosi kivat :) Sultahan irtos hyvin ideoita :) ♥ Katotaa mitä keksin ja kyllä tuun sit näyttää :)

   Poista